Ir Opalinus ėmė perdažinėti sidabrine spalva.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešojo transporto fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąIr Opalinus ėmė perdažinėti sidabrine spalva.
Comment
-
Parašė Prodigal StrangerO šitas 'Kautros' autobusas (gar.nr. 155) yra 'prirašytas' prie linijos Druskininkai-Šventoji? Antradienį iš Klaipėdos teko važiuoti į Druskininkus; autobusas ir vairuotojas buvo tie patys. Žvelgiu į šios dienos nuotrauką- vėlgi tas pats maršrutas, vairuotojas... Beje, vairuotojas paprastas žmogelis, be nereikalingo šmantalo ir važiuoja puikiai.
Taip, vairuotojas praktiškai visada dirba būtent šis. Seniau su šia Setra dirbo toks ilgesniais plaukais vairuotojas, bet dabar aš jo nematau - tikriausiai gavo kitą autobusą, arba jau nedirba Kautroje...Paskutinis taisė Raikkonen; 2010.07.31, 10:35.
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąO Crafter'iu kokio velnio tos "svieslentes"? Vistiek nenaudojamos..
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąKeletas nuotraukų iš Klaipėdos autobusų parko. Pradėsiu nuo tradicinių MAN bei MB autobusų...
(...)
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
(...)
Atvaizdas
(...)
Tokį teko matyti TOKS/Kolegita parke. Ar jis priklauso Klaipėdos AP, ar tiesiog netelpa į aptvarką, kuriame stovi naudoti vokiečių autobusais?
Atvaizdas
(...)
Įdomiai atrodo, jog ir tokia technika yra sunumeruota
Atvaizdas
Kažkodėl man atrodo, kad visas tas aptvaras ir jame netelpantys patvory išrikiuoti švediški dujiniai priklauso kokiai nors naudotais autobusais prekiaujančiai firmai.
Ar teko ta tema su kuom nors kalbėtis lankantis parke?
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąKretingos AP parkas
Kadangi, aRa nepasidalino su forumiečiais nuotraukomis, įdėsiu aš
(...)
Parke lankiausi darbo dieną, kada autobusų turėtų mažiausiai, tačiau jame vis vien buvo pilna technikos. Tegul pasižiūri Klaipėdos AP vadovai, kokį rezervą reikia turėti
Vasara iš tikrųjų geras metas rasti parkuose juose retai besilankančių autobusų. Nežinau kaip Kretingoje, tačiau, pavyzdžiui, Šilalėje dabar suvaryti ir ruošiami "sezonui" nemažai autobusų, kurie mokslo metų laiku dirba kaip mokykliniai įvairiuose kaimuose ir rajono centre praktiškai nepasirodo. Vėlgi - nuotraukos kažkada atsiras fotobus-e
Panašiai pasakojo ir Joniškyje, tačiau ten mokyklinius (galbūt ir "geltonuosius" - tiksliai nepasakysiu) dar tik svarstoma galbūt perduoti prižiūrėti autobusų parkui.
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąBus ir daugiau iš pajūrio parkų.
Comment
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąBūtent dėl to tvarkingo numeravimo labai abejoju, kad tie buvę švediški dujiniai (fotobus-e sudėjote juos į KlAP-o sąrašą) priklauso KlAP-ui...
Kažkodėl man atrodo, kad visas tas aptvaras ir jame netelpantys patvory išrikiuoti švediški dujiniai priklauso kokiai nors naudotais autobusais prekiaujančiai firmai.
Parašė aRa Rodyti pranešimąAr be Kretingos ir Klaipėdos parkų dar teko kur nors apsilankyti?
Comment
-
Uz vairo aiskiai sedi koks tai vilniaus krasto tuteisis ar rusas ,nes ruko autobuse,kuris neturi atskiros kabinos.
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąTa tema, deja neteko. Bet manau, jog tai priklauso Klap, nes šalia to aptvaro parašyta, jog pradavinėja naudotus vokiškus autobusus (šiuo atveju, šie švediški). Geltonieji galbūt naudojami tik dalims, o žaliųjų, Klaipėdos AP tikrai turi. Na, gal yra geriau žinančių šia tema?Paskutinis taisė Matytas; 2010.08.02, 17:34.
Comment
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąBūtent dėl to tvarkingo numeravimo labai abejoju, kad tie buvę švediški dujiniai (fotobus-e sudėjote juos į KlAP-o sąrašą) priklauso KlAP-ui...
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąVisi jie turi savo lietuviškus numerius, bet ant jų užkabinti švediški, kuriuos Raikkonen ir sudėjo į fotobusą. Ir beje, ten viskas pataisyta jau .
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąGražios nuotraukos Neteko matyti koks autobusas grįžo iš Tauragės?
Comment
-
Parašė mandan Rodyti pranešimąKeletas šiandienos įdomesniu foto iš Vilniaus:
VanHool Alizee T9 angliškas variantas (durys kairėja)
Atvaizdas
Comment
Comment