Londonas. MB Citaro, paleisti pries kelis metus (net per vasaros karscius nekondicionuojami). Jeigu neklystu (jei ka, pataisykite) Vilniuje tiek MB Citaro, tiek Volvo 7700 turi oro kondicionierius
Citaro (ir Cito) turi kondicionierius, bet iš jų naudos kaip iš ožio pieno, ūžia, bet naudos mažai, praktiškai jokios. Gal vairuotojui tik gerai.
O Volvo liuks veikia, net karščiausia diena vėsu.
>..nuo Kaune esančių funikulierių šis skiriasi tuo, kad nėra senovinis...
Kaune abu funukulieriai 2 vagonu, ir cia yra pagrindinis skirtumas nuo vilnietisko.
Čia tokie Panevėžy miesto autobusai? Kodėl toks keistas tas pats dešinysis? O tas antras iš kairės irgi autikas ar jau mikriukas?
Tas desineje tai NEREALIAI patogus ir labai greitas. Ziema i ji ilipus buna labai karsta Nu zodziu tikrai labai patogus. O tas kitas mazas "mikriukas", atlieka tokias pacias f-jas kaip ir dideli autobusai, tik vazineja vienu marsrutu, kuriuo vyksta vos po kelis zmones Be to, jis yra likes tik vienas( nors is viso buwo 2 ) , ir tai jauciu tuoj isstums. Veliau jau su savo fotiku nufotografuosiu .
O dabar keletas nuotrauku is kitu sio forumo temu (radau beskaitydamas) :
tas raudonas vienoje nuotraukoje tokio pat modelio kaip ir geltonas kitame, berods, NEOPLAN .
Kažkokie keisti važinėja ir Kaune. 5 mažyčiai (apie 15 sėdimų vietų), bet su kondicionierium ir žemagrindžiai, jie aptarnauja maršrutus, kuriais važiuoja itin mažai žmonių. Bet jo foto nete nėra, o nufotkint sudėtinga, nes miesto pakampėm važinėja O tie tai Neoplan, vienas toks yra Kaune, oranžinis su tamsiai mėlynom juostom
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Variklį palikus askiroj "spintoj" per visą galą, atsirado galimybė visą saloną žemagrindžiu padaryti. Įprastos komponuotės tokio dydžio autobusuose tik aikštelę per vidurį ir priekį žemagrindį mačiau.
Siauliu tai autobusu geltonu daug turi ir dar palyginus grazus kaip ir nauji o vasara ar kada nusipirko 2 volvo bet daba foto neturiu bet saiuliuose ikarusu seniai nera (man taip atrodo)
Vilniaus AP atsirado per daug geltonai ir mėlynai dažytų MAN autobusų-anksčiau tokiais "Kolegita" 05 maršurutu žmones vežiojo, galima būdavo iš spalvos atskirt. O dabar tenka bandyt tą prakeiktą numerį įžiūrėt.
Vilniaus AP atsirado per daug geltonai ir mėlynai dažytų MAN autobusų-anksčiau tokiais "Kolegita" 05 maršurutu žmones vežiojo, galima būdavo iš spalvos atskirt. O dabar tenka bandyt tą prakeiktą numerį įžiūrėt.
Jei nepastebėjai, tai čia firminės VAP spalvos, tokiomis Ikarusai ir Karosos nudažytos. Perdažė ir dalį panaudotų MB bei MAN.
Comment