Gyvenam Lietuvoj, dauztu masinu prisikelimo rojuje, greiciausiai senas MAN buvo dauztas - priklijavo Ikaruso snuki, kas ten zino kaip turi tas MAN atrodyt
Tai kad nebūtinai. Galas irgi labai jau Ikarusinio dizaino, nors matosi, kad ne iš Ikaruso sulipdytas. Be to Ikarusas dar ir 70-80 metais su kapitalistiniais gamintojais bendradarbiavo ir montuodavo autobusus ant kapitalistinių šalių autobusų važiuoklių...
Gyvenam Lietuvoj, dauztu masinu prisikelimo rojuje, greiciausiai senas MAN buvo dauztas - priklijavo Ikaruso snuki, kas ten zino kaip turi tas MAN atrodyt
Grynas MAN SR240. Patys pirmieji tokie tikrai atrodė kaip Ikarusai.
Čia yra labai įdomus atvejis - socialiastinės ir kapitalistinės šalies gamintojų bendradarbiavimas. Be štai tokių antikvarinių MAN SR240, dar buvo Ikarus kėbulai, dedami ant MAN, Volvo, Scania važiuoklių (Ikarus-662/664). Egzistuoja ir toks Ikarusas, kuris atrodo kaip Scania CR112 (Ikarus 194).
P.S. Ikarus-280 buvo surinkinėjami ir eksploatuojami JAV, tiesa, salono išplanavimas, langai ir durų schema buvo pritaikyti amerikietiškam stiliui, kuris, beje, gyvuoja iki šiol.
Comment