Parašė Al1
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešojo transporto fotogalerija
Collapse
X
-
Paskutinis taisė Robert; 2012.02.23, 18:59.
-
Fotoreportažas iš Panevėžio.
Priemiestinis susiekimas. Beveik visi priemiesčio maršrutai aptarnaujami privačių vežėjų mikroautobusais arba midibusais. Dėl mažos talpos kyla problemų - kai kuriais maršrutais mikroautobusai veža stovinčius keleivius, ką KET draudžia. Panevėžio autobusų parkas aptarnauja tik kelis priemiestinius maršrutus. Kai kuriais priemiestiniais maršrutais mikroautobusai ar autobusai kursuoja gan dažnai, ne vien tik ryte ir pavakaryje. Kaip pastebėjau, rajono moksleiviai bent jau iš autobusų stoties maršrutiniais autobusais nevežami.
Dabar jau nebe Panevėžio AP mikroautobusas - parduotas privatininkui. Pas privačius vežėjus daug Iveco Daily. Visų nefotografavau.
Paskutinis taisė Al1; 2012.02.26, 13:32.
Comment
-
Panevėžio AP priemiestiniai.
Šalia privatininko mikroautobusas.
Kupiškio privatininko priemiestinis Iveco Daily
Berods Pasvalio privatininko mikroautobusas. O gal Panevėžio privatininko?
Biržų AP priemiestinis. Šiuo maršrutų dažniausiai kursuoja PAZ'ai.
Paskutinis taisė Al1; 2012.02.26, 13:26.
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąDidele pagarba A1 uz gerus fotoreportazus !
Taciau,belaukiant tesinio is Panevezio,noretusi aplamai,kad daugiau butu AP masinu..pastebejau,kad paskutiniuose fotoreportazuose A1 dazniau fotografuoja privatininkus. Privatininkai man nepatinka.. manau tikslingiausia butu AP masinas akcentuoti.
Įdomus požiūris: "Man tas nepatinka, tai davai visi darom tai kas man patinka."
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąO privačių vežėjų autobusai, tai ne viešasis transportas ?
Įdomus požiūris: "Man tas nepatinka, tai davai visi darom tai kas man patinka."
Manau didziausias demesys turetu buti skiriamas AP transportui. Jie juk dazniausiai buna pagrindiniai vezejai rajone,turi tikrai ne po 1 masina, ir masinas numeruoja garazine numeracija
Comment
-
Tai kad ir pačio AP autobusai palieka tikėtis geresnio... Teko su Panevėžio AP Bova į Klaipėdą važiuot, tai nekažką, nekažką... Dalis sėdynių sulūžusios, kairysis bortas, rodos, tuoj nukris nuo vibracijos, ir kas smagiausia, kvailai sudarytas tvarkaraštis- 10 minučių sustojimas numatytas tik Šiauliuose, o likusias 4 valandas išsėdėk kaip nori-tualetas autobuse neveikia Ape tai, kad autobuse viso reiso metu buvo šalta-jau net nekalbuPaskutinis taisė ArtEGO; 2012.02.27, 16:41.
Comment
-
Parašė mersiukas Rodyti pranešimąO keleiviai kurie lengvatas turi gali su jais važiuoti.
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąDidele pagarba A1 uz gerus fotoreportazus !
Taciau,belaukiant tesinio is Panevezio,noretusi aplamai,kad daugiau butu AP masinu..pastebejau,kad paskutiniuose fotoreportazuose A1 dazniau fotografuoja privatininkus. Privatininkai man nepatinka.. manau tikslingiausia butu AP masinas akcentuoti.
Daugiau nuotraukų su AP autobusais bus šį vakarą vėliau.
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąBeveik visuose pabuvota O tas mėlynas apkabinėtas VW iš vidaus dar įdomesnis. Beje, kada fotografuotas MB su numeriu EEN180? Manęs neapleidžia nuojauta, kad praeitą pirmadienį vidurdienį, taip?
Tęsiu.
Kai kurie Panevėžio AP tarpmiestiniai autobusai.
Ką ir bepridurti, kai miesto žemagrindis leidžiamas tarpmiestiniu maršrutu...
Paskutinis taisė Al1; 2012.02.28, 20:58.
Comment
Comment