Susidaro įspūdis, kad metro sąjūdžiui nesvarbu kas riedės įrengtais bėgiais, o esmė, kad tuos bėgius vietomis galima įrengti po žeme. Ką jie ir pavadina metro.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Metro Vilniuje
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė C5 Rodyti pranešimąMan kaip žmogui nesidominčiam požeminėm transporto proiemonėm, darosi per painu tuose terminuose.
Gal kas galėtu aiškiai nusakyt, kas yra:
1. Metro
2. Lengvasis metro
3. Požeminis tramvajus
4. Tramvajus
Ar Londono metro yra tikrasis metro? Bet jis irgi išlenda į paviršių pvz. East London'e.
Man atrodo, jei forumiečiai išsiaiškintų terminus, šioj temoj drąsiai būtų galima ištrint 2/3 visų žinučių, kurios atsirado grynai dėl nekompetencijos.
Dalis straipsnio nagrinėja skirtumą tarp angliškų žodžių "metro", subway, underground, tube - tai lietuvių kalbai neaktualu. Bet toliau tekste yra ir "light rail" ir 'heavy rail" apibrėžimai.
Comment
-
dar truputis apie studija. čia gana aiškiai bakstelta į grubiausias metro "studijos" klaidas. ir jei nekeletą paskutinių sakinių būtų visai geras straipsnis, deja dėl pabaigos aš jį lygiai taip pat laikau propagandiniu.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Modernios viešojo transporto linijos pabrangins NT?
Nedidele rekamos doze su tradiciskai "laisvai" isvartytais faktais
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąModernios viešojo transporto linijos pabrangins NT?
Nedidele rekamos doze su tradiciskai "laisvai" isvartytais faktais
Comment
-
Nezinojaukur det,tai dedu sioje temoje:
http://www.delfi.lt/news/economy/aut...hp?id=15367609
Siaip tai galir neblogas,originalus sprendimas
Comment
-
Parašė Tomasz Rodyti pranešimąNezinojaukur det,tai dedu sioje temoje:
Siaip tai galir neblogas,originalus sprendimasgera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Tomasz Rodyti pranešimąNezinojaukur det,tai dedu sioje temoje:
Siaip tai galir neblogas,originalus sprendimas
Po to sugalvos, pavyzdžiui, pamedžioti Kazachijos stepėse, o pakeliui užsuks į Baikonūro kosmodromą. Va tada tai pasipils pasiūlymai.Paskutinis taisė balietis; 2007.12.20, 11:29.
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąAš tai siūlyčiau pradėti galvoti apie teleportaciją.
Merą apskritai nustebino žinia, kad Šveicarijos sostinėje automobilių aikštelėms skiriama perpus mažiau ploto nei Vilniuje. Jo nuomone, ir Vilnius turėtų pasekti šiuo pavyzdžiu.
Juokas pro ašaras, deja...
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąNu tai ir suskėlė šitą nesąmonę apie kalnų keltuvą Vilniaus mieste (dar tik reikėtų supilti kalną, kurį būtų galima lyginti su Alpėmis)
Comment
-
Užmečiau akį į apklausą temos viršuje, vadinasi 10 forumiečių (tarp jų ir aš), kurie pasisakė už
Ne, kitas variantas:
Ciklop, Gator, ILGAS525, Ramunas, rat, Remigijus, tagamorezapenerifaketris, tiesiogiaiIsLondono, udrius, Vycka.J
Aš pavyzdžiui netikiu, kad per 10 metų atsirastų metro. Gal tramvajus, bet tik ne metro. Bet po velnių kažką su gatvėm galėtų daryt. Bent jau užlopyt kokybiškai duobes ir paplatint pagrindines gatves kur įmanoma (ir paplatinus paskirt viešajam transportui). Aš nesuprantu, negi tai būtų taip sunku? Mano menku šio klausimo supratimu geriau bent kažką daryt, negu nieko.
Comment
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąPagaliau isrinktas Vilniaus metro zenklas.Man jis visai nieko,paprastas koks ir turi buti.
Comment
Comment