Sedynės man taip pat nepatinka, labai kietos. Pirma karta kaip sėdau toks atsipalaidavęs, tai pagalvojau kad kokį šonkaulį susilaužiau.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Nauji Kauno troleibusai Solaris Trollino 12
Collapse
X
-
Solarių sėdynės dar minkštos palyginti su Dubline važinėjančių dviaukščių autobusų sėdynėm ten kaip ant lentų prisėdus... bet važiuoja žmonės laimingi, nes kelionė kainuoja 1 eurą o važiuojant į kitą miesto galą tai beveik 2 eurai.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąDėdė pasakojo, kad kai buvo vaikas (prieš ~20+ metų) su batareika nuo kalno važiavo belekokiu greičiu. Lyg jis minėjo kad 100km/h. Bet kažkaip pats netikiu Nors anie tikrai greitai važinėja.
O dėl pačių troleibusų - man nepatinka kėdės, kur būna po 4 vienos į kitas atsuktos. Kažkaip nežiūrėsi žmogui visą kelią į akis.
Jeigu kokia grazuole priesais atsiseda tai oi dar ir kaip ziurisi )
Beto, vienas is privalumu pas naujus trulikus kad skirtingai negu pas autobusus - prieky sedynes normalesnes. Pas autobusus 3 "pusantros vietos" sedynes. o pas trolikus tokia tik 1. Kitos padarytos normaliai - kaip dvi atskiros.
Minusai ziurint i autobusus tai tokie, kad virsuje prie tureklu nera nei vieno dirzelio laikymuisi ir elektronika rasanti marsruta yra vienos eilutes. Tiek isorej sone, tiek viduje.
Comment
-
šiandien pirmą kartą važiavau Solaris troleibusu... Nepatinko sėdynės - iš tikrųjų kietos. Solaris autobusuose jos paminkštintos, o troleibusuose ta plastmasė tiesiog aptraukta audiniu ir be jokiu paminkštinimo... Dar nepatiko sėdynės priekyje keturios po dvi atbulomis sumontuotos... Autobuse jų ten nėra, aikštelė didesnė stovintiems... Ir be to, duris kai uždarinėja, autobusuose ne taip garsiai cypia kaip trulike, fui, net per smegenis einawww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąTas cypimas nenormalus ir Vilniaus Soliariuose yraMano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė umbrella Rodyti pranešimątaigi jis yra perspejantis kad uzdaromos durys. Nematau nieko blogo tame..Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąPerspėjimas reikalingas, bet garsas galėtų šiek tiek mažiau per ausį rėžti.
Aisku nereiktu cia juokaut taip.
As pasakysiu tiek tiek, kad man jis nei karto nebuvo uzkliuves.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąPerspėjimas reikalingas, bet garsas galėtų šiek tiek mažiau per ausį rėžti.
Comment
-
Naujųjų metų naktį Kaune veš autobusai ir troleibusai
www.DELFI.lt
Kauno miesto savivaldybė informuoja, jog Naujųjų metų naktį nuo gruodžio 31 d. 22 val. iki 2007 m. sausio 1 d. 6 val. kursuos 38-ojo bei 45-ojo maršrutų autobusai ir 1-ojo, 5-ojo, 11-ojo, 13-ojo bei 15-ojo maršrutų troleibusai.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment