Iki naujųjų Kaune turi būti 20 šitų troleibusų. O iki vasaros likusieji.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Nauji Kauno troleibusai Solaris Trollino 12
Collapse
X
-
O talpumas nesvarbu? O kiek daugiau ar mažiau kainuotų aptarnavimas pailgintų(su priekaba)? Nes Vilniuje nepakenktų ir 18 metrų troleibusai.Paskutinis taisė Eimantas; 2006.12.06, 19:37.
Comment
-
Smagus Vilniuj vaizdas piko metuSenosios Škodos užkimštos iki paskutiniųjų laisvų centimetų
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTai kad ir naujieji prailginti Solariai būna užkimšti. Piko metu būtų galima daugiau troleibusų/autobusų išleisti į gatves.
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTai kad ir naujieji prailginti Solariai būna užkimšti. Piko metu būtų galima daugiau troleibusų/autobusų išleisti į gatves.
Seip situacija baisoka, nes is gedo prospekto po darbo vaziuot i bet kuria puse beveik neimanoma, turi praleist keleta atvaziuojanciu autobusu arba troleibusu nes jie buna sausakimsi...Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Na va... Šiandien teko įsitikint, kad naujieji Soliariai nepasižymi itin dideliu patvarumu17.50 Taikos pr. iškart už aklųjų sankryžos pravažiavau stovintį nuleistom šleikom 3 nr
Kaip tik kai važiavau pro jį privažiavo tech. pagalba. Gedimas tikriausiai variklio srity, nes buvo atkeltas variklio gaubtas.
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė eresix Rodyti pranešimąkadangi as kasdien naudojuos visuomeniniu transportu galiu pasakyti, kad naujieji "soliariumai" man labai patiko, vietos siek tiek maziau, bet nors kelione normali buna - vanduo ant galvos nelasa ir pugos viduj nesiauciair "valina" zymiai geriau
Jei batareika pakliūdavo - džiaugdavaus, nes jos nepalyginamai šiltesnės už Škodas
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa va... Šiandien teko įsitikint, kad naujieji Soliariai nepasižymi itin dideliu patvarumu17.50 Taikos pr. iškart už aklųjų sankryžos pravažiavau stovintį nuleistom šleikom 3 nr
Kaip tik kai važiavau pro jį privažiavo tech. pagalba. Gedimas tikriausiai variklio srity, nes buvo atkeltas variklio gaubtas.
Turbūt vaikiškos ligos (pvz. neprisukti varžtai) lenda.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa va... Šiandien teko įsitikint, kad naujieji Soliariai nepasižymi itin dideliu patvarumu17.50 Taikos pr. iškart už aklųjų sankryžos pravažiavau stovintį nuleistom šleikom 3 nr
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąPūgas, speigus, lietus dar pamenu nuo mokyklos laikųJei batareika pakliūdavo - džiaugdavaus, nes jos nepalyginamai šiltesnės už Škodas
Comment
-
Aš kažko galvojau, kad jos net ne čekiškosMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Dėdė pasakojo, kad kai buvo vaikas (prieš ~20+ metų) su batareika nuo kalno važiavo belekokiu greičiu. Lyg jis minėjo kad 100km/h. Bet kažkaip pats netikiuNors anie tikrai greitai važinėja.
O dėl pačių troleibusų - man nepatinka kėdės, kur būna po 4 vienos į kitas atsuktos. Kažkaip nežiūrėsi žmogui visą kelią į akis.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąMan irgi nepatinka tokios sėdynės, bet žemagrindžiuose ratų arkos užima salono erdvę ir pagal jas jau reikia komponuoti.Bet ir išlipti iš to sėdėjimo po to nelabai yra kaip. Ai. Patys žinote tas problemas, kam čia vardinti
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąPabandykit atsisesti soliariuje i priekines sedynes...Nezinau kokiu budu ten reikia susiresti.. bet man ten ne pro kur ko jos nelindo.tai liuks komfortas
O vakar važiavau salotiniu troleibusu, tai atkreipiau dėmesį, kad galinė sėdynė (ant galinio rato, kur yra ne 4, bet 2 vietos), atsisukusios į galą, turi labai daug laisvos vietos kojoms. Tilpo kojos, ir gitara, šonu pasukt t.y. taip, kad šalia sėdinčiam vietos nemažėtų.
Comment
Comment