Parašė OneMillion
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Nauji Kauno autobusai Solaris Urbino 12
Collapse
X
-
-
Parašė AlgirdasD Rodyti pranešimąNežinau kaip kiti, bet nr. 777 autobusas labai žiauriai riaumoja. Išgirdęs tą garsą pirmiausiai į dangų pažiūrėjau, ar čia ne koks lėktuvas krenta, o tik tada supratau, kad garsas eina nuo to autobuso...
Comment
-
Parašė kaunas9705 Rodyti pranešimąar jau visi naujieji autobusai vazineja marsrutais? Ir kokiais
Comment
-
Parašė kaunas9705 Rodyti pranešimąar jau visi naujieji autobusai vazineja marsrutais? Ir kokiais
Comment
-
Šiandien Aleksote kurį laiką važiavau šalia 16 maršruto. Tai tikrai kad ir kaip stengiaus išgirsti neįprastai didesnį jo garsą - nepavyko. Tiesa, dėmesį atkreipė kitas dalykas. Iš galo važiuojant nešvietė nė vienas gabaritas, o kai aplenkiau - supratau kodėl. Autobusas važiavo tik su įjungtais priešrūkiniais žibintais. Tai aš ir norėjau paklausti, ar čia įprasta praktika priešrūkinius vietoj daylight`ų naudoti(kaip pvz aš savo automobilyje darau, tik pas mane dar ir gabaritai šviečia visi), ar kaip? O apibendrinant kiek teko matyti važinėjant, tai tikrai dailūs, puošia autoparką
Comment
-
Parašė a'Damned Rodyti pranešimąŠiandien Aleksote kurį laiką važiavau šalia 16 maršruto. Tai tikrai kad ir kaip stengiaus išgirsti neįprastai didesnį jo garsą - nepavyko. Tiesa, dėmesį atkreipė kitas dalykas. Iš galo važiuojant nešvietė nė vienas gabaritas, o kai aplenkiau - supratau kodėl. Autobusas važiavo tik su įjungtais priešrūkiniais žibintais. Tai aš ir norėjau paklausti, ar čia įprasta praktika priešrūkinius vietoj daylight`ų naudoti(kaip pvz aš savo automobilyje darau, tik pas mane dar ir gabaritai šviečia visi), ar kaip? O apibendrinant kiek teko matyti važinėjant, tai tikrai dailūs, puošia autoparką
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąJei yra daylight'ai galima vaziuoti su isjungtom artimosiom sviesom
Comment
-
O tuose autobusuose apskritai yra priekiniai rūko žibintai ? Kiek teko nuotraukose matyti, tai apačioje (ten kur dažniausiai būna rūko žibintai) sumontuoti LED žibintai, kas labiau panašu į dienos šviesas. Kitas dalykas, tai bent jau mano automobilyje, neįjungus gabaritų, rūko žibintai neįsijungia.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąO tuose autobusuose apskritai yra priekiniai rūko žibintai ? Kiek teko nuotraukose matyti, tai apačioje (ten kur dažniausiai būna rūko žibintai) sumontuoti LED žibintai, kas labiau panašu į dienos šviesas. Kitas dalykas, tai bent jau mano automobilyje, neįjungus gabaritų, rūko žibintai neįsijungia.
Comment
-
Parašė a'Damned Rodyti pranešimąbet su dienos šviesom gale vistiek turi gabaritai šviesti, o tikrai nešvietė niekas, tai ir galvojau gal priešrūkiniai žibintai ten.
Comment
-
Parašė disident Rodyti pranešimąTingiu dabar žiūrėt į taisykles, bet man atrodo, kad nurodyta, kad dienos metu šviestų būtent priekiniai žibintai, o apie gabaritus nieko nepasakyta. Taigi, galima manyti, kad jie dieną nebūtini.
Comment
-
Parašė AutoLiet Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąNežemagrindžiuose autobusuose (pvz: Karosose) atstumas nuo grindų iki lubų turbūt dar mažesnis?
Ten atstumas bus apie 195cm. Esu tokio ūgio ir galva Karosuose remiasi į lubas. Galite nematuot, esu tikras.
Comment
Comment