Ne nieko, aš neskubu.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešojo transporto programėlės
Collapse
X
-
Parašė Horn Rodyti pranešimą
Tik koks įdomus mėnesių skaičius. Net nelyginiai metai gaunasi. Bet matyt iki kažkurių sausio 1 d. skaičiuoja.
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimą
Tik koks įdomus mėnesių skaičius. Net nelyginiai metai gaunasi. Bet matyt iki kažkurių sausio 1 d. skaičiuoja.
- 1 patinka
Comment
-
Kažkaip dabar labai pradėjau bijoti su Trafi planuotis keliones nes dažnai jis rodo autobusus kurių nėra, arba dar blogiau, nerodo kurie yra ir jei žinodamas maršrutą kuriuo važiuoju nuvažiuoju per kažkur 25 minutes, tai Trafi kažkodėl man rodo 35-40min sukinėtis su kitais autobusais, kurie galimai dar gali ir neatvažiuoti.
Comment
-
Parašė Vilniaus gyventojas Rodyti pranešimąKažkaip dabar labai pradėjau bijoti su Trafi planuotis keliones nes dažnai jis rodo autobusus kurių nėra, arba dar blogiau, nerodo kurie yra ir jei žinodamas maršrutą kuriuo važiuoju nuvažiuoju per kažkur 25 minutes, tai Trafi kažkodėl man rodo 35-40min sukinėtis su kitais autobusais, kurie galimai dar gali ir neatvažiuoti.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė eigh Rodyti pranešimą
Trafi man apskritai pastaruoju metu atrodo gana merdintis projektas. Prieš kokius penketą metų jie buvo gana garsūs, kalbėjo apie ambicijas užsienyje, bet pastaruoju metu plėtros nesimato. Jų appsas neseniai turėjo daug bugų, dabar lyg ir apsitvarkė, bet ir man susidomėjimo nekelia. Manau, kad Judu turėtų pradėti galvoti apie nuosavą programėlę su patogia el. bilietų sistema. Galbūt ir galvoja, turint omeny hipsterišką kontoros prigimtį.
Comment
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimą
O mTicket ne Judu dalykas?
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąKažkokie patobulininai nutobulinimai.
Pabandžiau atsinaujinti programėlę ir nusipirkti builetų, tai nelabai nepavyko.
Telefonu kažką aiškina apie atsijungimus nuo WiFi. Paprasčiau nesinaudoti nejudančios meškos paslaugomis ir ieškoti alternatyvų.
Ir tai tada, kai iš tikro perki apmokant ne per operatorių, bet kortele. Logikos NULISNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 3 patinka
Comment
Comment