Parašė digital
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešojo transporto programėlės
Collapse
X
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Vizualus sluoksnis yra pateikiamas iš „Google mobile services“. Ką jie naudoja realiai paieškai bei maršrutizavimui nebūtinai yra tas pats.
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąOSM daugiau turi įstaigų adresų, nei Google? Buvau tikras, jog Googlas šioje vietoje stipriausias ir kituose žemėlapiuose vargiai rasi kokį Pizza and nachos ar uab gama ir pan.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąOSM dabar turi apskritai visus oficialius Lietuvos adresus, nes jie buvo paviešinti. O google labai dažnai pjauna grybą, čia forume pilna atvejų.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimą
<...> Jeigu važiuoti į Panoramą, tai ir vedi Panoramą, o ne adresą. <...>
Aš, asmeniškai, iš seno įpročio vedu adresus.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Algoritmas gali suprasti, jog reikia į viešbutį Panorama, o ne prekybcentrį.
Aš, asmeniškai, iš seno įpročio vedu adresus.
- 3 patinka
Comment
-
Nieko nėra tiksliau, kaip pirštu besti tašką į konkrečią vietą, kurioje nori atsidurti. Liepsit atsidurti adrese – kaip paaiškinsit algoritmui, iš kurios pusės norit atvažiuoti? Ypač kai yra stotelių iš abiejų.
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
algoritmas gali duoti du pasirinkumus
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąNieko nėra tiksliau, kaip pirštu besti tašką į konkrečią vietą, kurioje nori atsidurti. Liepsit atsidurti adrese – kaip paaiškinsit algoritmui, iš kurios pusės norit atvažiuoti? Ypač kai yra stotelių iš abiejų.
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąNe lietuviškam kapitalui tokie algoritmai
Dėl kapitalo kilmės, kiek pamenu, buvo nemažai užsienietiško kapitalo pritraukta
- 2 patinka
Comment
-
Taigi jeigu naudoji Google adresų/GPS koordinačių paiešką, tai Google ir sprendžia šį klausimą. Kaip MantasM rašė vedi lauke "Pano" ir Google API realiu laiku duoda tau visus tinkančius variantus iš kurių išsirenki ar tai prekybos centras Panorama, ar stotelė, ar viešbutis, ar dar kas. Pats apps'as čia net ne prie ko. Beje už tai Googlas ima pinigus, todėl man kiek keista, jo Trafis tiek metų veikia Kns, Klp, Šls ir Pnvž. Tiesa nežinau kiek brangiai tai kainuoja.
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąTaigi jeigu naudoji Google adresų/GPS koordinačių paiešką, tai Google ir sprendžia šį klausimą. Kaip MantasM rašė vedi lauke "Pano" ir Google API realiu laiku duoda tau visus tinkančius variantus iš kurių išsirenki ar tai prekybos centras Panorama, ar stotelė, ar viešbutis, ar dar kas. Pats apps'as čia net ne prie ko. Beje už tai Googlas ima pinigus, todėl man kiek keista, jo Trafis tiek metų veikia Kns, Klp, Šls ir Pnvž. Tiesa nežinau kiek brangiai tai kainuoja.
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimą
Tai kad klausimas ar tikrai bankai čia kažkuo labai dėti, nes dalį mokesčio suprantu gauna Visa/MC, o dalį pasilieka mokėjimų surinkėjas (dažnai net ne bankas). Ar kažkas tenka bankui nžn, įdomu būtų sužinot.
OSM daugiau turi įstaigų adresų, nei Google? Buvau tikras, jog Googlas šioje vietoje stipriausias ir kituose žemėlapiuose vargiai rasi kokį Pizza and nachos ar uab gama ir pan.
Bet pvz. pastačius elektromobilių krovimo stotelę ir suvedus ją į Plugshare ir OSM, Google ji neatsiras savaime.-
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąTrafi web versija jau seniai numirus. Šiaip stops.lt gal ir senas, bet už tai paprastas puslapis be jokių nesąmonių. Tikrai nėra sunku suprasti, kaip jis veikia.
https://www.miestai.net/forumas/foru...46#post1826146100 minčių – miestai, transportas ir idėjos
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Traf Rodyti pranešimąNors su kritika stops.lt puslapiui sutinku, šiandien atkreipuau dėmesį, kad atsidarius puslapį telefono naršyklėje, būtent suerzino m.stops.lt puslapis. Jame net negaliu pasirinkti reikiamo miesto VT - tenka keisti patį tinklalapio adresà: /Kaunas, /Vilnius ir t.t.
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
man desktopiniame irgi tas pats. per kur eina pasikeist?
tai gal vis tik reikia Merakas.lt užklausti.
Alternatyvų aš neradau, tiesiog pats dedi slašą ir rašai miestą
Comment
Comment