Kauno autobusų stotyje neseniai atnaujino fotografijų ekspoziciją. Dabar eksponuojamos tarpukario Kauno transporto nuotraukos. Ne tik autobusų, bet ir siaurojo geležinkelio, tramvajaus nuotraukos, nuotraukos su automobiliais.
Žmonių seniai pastebėta, kad pilnatis veikia kai kuriuos žmones. Ypač tuos, kuriems moralinės nuostatos leidžia kitus viešai apšaukti vagimis.
Galima daryti prielaidą, kad nuotrauka vogta, jei komentatorius vengia pateikti šaltinį. Kaip matome, po šiandienos AutoLiet savo komentarus apsitvarkė.
O man atrodo aš aiškiai pasiteiravau. Bet matyt esi per daug pasipūtęs tinkamai atsakyti.
amiko, tamstos atsakymas - ne itin korektiškas, kolegos atžvilgiu. O problemėlė, mano manymu ta, kad Autoliet apie VT žino irgi daug. Na, pats irgi beveik profesorius tuo klausimu. Nieks ir nenori paneigti.
Nu va, chebryte, puiki proga pradėti sudarinėti naują sąrašą: yra garažo numeris, yra ir valstybinis. O antroje nuotraukoje jis dar net nestandartizuotas...
Ačiū Autoliet. Čia Šančiai?
Nu va, chebryte, puiki proga pradėti sudarinėti naują sąrašą: yra garažo numeris, yra ir valstybinis. O antroje nuotraukoje jis dar net nestandartizuotas...
Ačiū Autoliet. Čia Šančiai?
Comment