Pakalbėjau su žmogumi iš Kauno TP kuris dirba įmonėje 30+ metų, tai sakė buvo Kaune KTG markės troleibusas numeris jai gerai atsimena buvo #130. Sakė buvo ir kabrioletas Škoda 9tr Kažkas tokio tik numerio neprisimena.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno miesto viešojo transporto istorija
Collapse
X
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąKabrioleto tai nepamenu. Bet buvo pusiau krovininė 9TrMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
130 kabrioletas buvo pagal jus. o iš tikrųrų tai techninė pagalba.Paskutinis taisė OneMillion; 2016.10.13, 11:57.
Comment
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimą130 kabrioletas buvo pagal jus. o iš tikrųrų tai techninė pagalba.
130 numeri turėjau omenį apie KTG, o kabrioleto numerio neprisimena. Sakė KTG regis buvo #130Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimąnes pagrindinis visai laikais mokomasis buvo visiem gerai žinomas 239.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
-
Šita yra su mechanine pavarų dėže, B941 iš Vilniaus turėjo automatinę. Taip pat čia galinė dalis iš senos 700 serijos, tai buvo kažkoks variantas eksportui, tokius pirko Moldavija ir Serbija. Dar norėjo pirkti Rusija, bet pagaliau nepirko, pagamintas šiaurinis vairantas liko Čekijoje, kaip ir tas bandomasis iš Kauno.
Comment
-
Parašė AutoLiet Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė AutoLiet Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Elis Rodyti pranešimąČia buvo 303 ar 304? Po gaisro lygtais dar buvo suremontuotas ir važinėjo iki 1999 m.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment