Teko man, autobusas kaip autobusas, patiko modernus dizainas, tik toks jausmas, kad autobusas yra kažkoks labai lengvas ir ne iki galo kokybiškai padarytas. Jeigu lygint su kokia Scania, tai maždaug kaip Golfą lygint su pigiausia jo alternatyva, pvz Dacia. Na bet kaip pirmam blynui tai visai ok. Mačiau jį kokius 5-7 kartus kai teko apsilankyt Klaipėdoje, bet nei karto tas ekranas gale neveikė taip, kaip yra sugalvota. Dažniausiai buvo išjungtas, kartą mačiau užstrigusį gatvės vaizdą, kartą Ukrainos vėliavą. Dar kalbant apie dizainą ir šiaip brendą, tai norint plėstis ir augt reiktų investuot tūkstantį eurų į atpažįstamo prekės ženklo sukūrimą, nes tas dabartinis logotipas išvis neturi nieko bendro su pavadinimu Dancer ir ant autobuso atrodo objektyviai baisiai. Dabartinis logo labiau tinka saldainiams "Kregždutė":
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Keleivinių transporto priemonių specifikacijos
Collapse
X
-
Pagyvinu temą. Būčiau dėkingas jei iš forumiečių-entuziastų, kiekvienas kas gali parašytų savo pastebėjimus, kaip kas mano pagal kokius kriterijus ar SPECIFIKACIJAS yra sudaroma VT parkų garažinė numeracija (kas lemia: pvz transporto priemonės dydis, kietumas/minkštumas, sėdimų vietų skaičius, priskirtų maršrutų aptarnavimas pagal nuotolį ar tiesiog variklio galia) Nemažai parkų ir atsinaujino, ir nusipirko naujesnių mašinų, ar kad ir senai turėtas mašinas aptariant. Tiesiog įdomūs pastebėjimai.
Comment
-
Parašė UAB Susisiekimas Rodyti pranešimąPagyvinu temą. Būčiau dėkingas jei iš forumiečių-entuziastų, kiekvienas kas gali parašytų savo pastebėjimus, kaip kas mano pagal kokius kriterijus ar SPECIFIKACIJAS yra sudaroma VT parkų garažinė numeracija (kas lemia: pvz transporto priemonės dydis, kietumas/minkštumas, sėdimų vietų skaičius, priskirtų maršrutų aptarnavimas pagal nuotolį ar tiesiog variklio galia) Nemažai parkų ir atsinaujino, ir nusipirko naujesnių mašinų, ar kad ir senai turėtas mašinas aptariant. Tiesiog įdomūs pastebėjimai.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
Kaune tiesiog nuo gavimo laiko (visiškai nesvarbu12 metrų, 8 metrų ar su priekaba). Tik buvo atskirti mini autobusai garažiniu 3** .
Comment
Comment