Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Nauji ispaniški autobusai Castrosua

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vilniečiai, kaip jūsų hibridui sekasi stovėti? Kaune jau žinom, kad rėmai buvo lūžę.

Comment

Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimą
      Vilniečiai, kaip jūsų hibridui sekasi stovėti? Kaune jau žinom, kad rėmai buvo lūžę.
      Na, kolkas kaip ir gerai. Kiek žinau, savaitgalį 3G dirba berods vienpamaininiu grafiku, o darbo dienom tai tikriausiai skirsto pertraukiamus.
      My Flickr
      My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
        Na, kolkas kaip ir gerai. Kiek žinau, savaitgalį 3G dirba berods vienpamaininiu grafiku, o darbo dienom tai tikriausiai skirsto pertraukiamus.
        Žinoti neužtenka - reikia matyti Šiemet aš jį mačiau tik 1 kartą darbo dieną 49-u. Savaitgaliais prie jo priskirtas vairuotojas dirba Volvo autobusais. Maršrutų įvairovės pas jį tikrai nėra - 3, 49, gal dar 33 būna, todėl paprasta patikrinti, dirba jis ar ne.

Kas liečia rėmus, tai yra kalbų, kad pas kažką iš Castrosua jis yra/buvo lūžęs.
        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
          Žinoti neužtenka - reikia matyti Šiemet aš jį mačiau tik 1 kartą darbo dieną 49-u. Savaitgaliais prie jo priskirtas vairuotojas dirba Volvo autobusais. Maršrutų įvairovės pas jį tikrai nėra - 3, 49, gal dar 33 būna, todėl paprasta patikrinti, dirba jis ar ne.
          3-am paskutiniu metu pertrauktu grafiku darbo dienomis hibrido nesimato. Realiausia galimybė rasti 33-am maršrute (jeigu nėra sugedęs)
          Daugiau mano nuotraukų >>
          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Kuriam čia rėmas lūžo? Kauno hibridui?

Comment

vilniaus hibridas irgi su tokia pacia problema jau kuri laika stovi IVECO servise

Comment

Apie kokį rėmą kalbate?
                GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Parašė liova Rodyti pranešimą
                  vilniaus hibridas irgi su tokia pacia problema jau kuri laika stovi IVECO servise
                  Gamybinis brokas ?

Comment

Nu gal ir nelabai į temą
                    Bet tai mano naujas darbas:
                    Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Parašė Xedos Rodyti pranešimą
                      Gamybinis brokas ?
                      kokybe made in CHINA, daugiau nieko ir nepasakysi

Comment

Parašė liova Rodyti pranešimą
                        kokybe made in CHINA, daugiau nieko ir nepasakysi
                        Tiesą pasakius sunku ir patikėti, kad lūžta visiškai nauji autobusai. Akmuo į ispanų daržą....

Comment

Nu negali is pietieciu reikalaut siaurietiskos kokybes

Comment

Parašė ViR2 Rodyti pranešimą
                            Nu negali is pietieciu reikalaut siaurietiskos kokybes
                            Gal ir ne, bet manau reikalauti to, kad jie po pusės metų naudojimo nelūžtų tikrai galima.

Comment

Dėl visiško aiškumo - Vilniaus hibridui rėmai lūžo iškart keliose vietose. Po to Kauno (ir matyt kitų miestų) hibridui suvirinti rėmo pastiprinimai. Gamykliniu broku nepavadinčiau. Tai yra aplaidumas, būtinų bandymų stoka, projektavimo klaidos.

Comment

Dėl visiško aiškumo - Vilniaus hibridui rėmai lūžo iškart keliose vietose. Po to Kauno (ir matyt kitų miestų) hibridui suvirinti rėmo pastiprinimai. Gamykliniu broku nepavadinčiau. Tai yra aplaidumas, būtinų bandymų stoka, projektavimo klaidos.
                                Ačiū už patikslinimą. Visgi būtų įdomu sužinoti kur konkrečiai vilniečiui lūžo rėmai.

Comment

Parašė Xedos Rodyti pranešimą
                                  Tiesą pasakius sunku ir patikėti, kad lūžta visiškai nauji autobusai. Akmuo į ispanų daržą....

kad jie yra surinksti Ispanu uzsakymu Rumunijoje, viskas pasakyta vardu Dacia.

Comment

Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
                                    kad jie yra surinksti Ispanu uzsakymu Rumunijoje, viskas pasakyta vardu Dacia.
                                    Įdomumo dėliai peržiūrėjau visą temą:

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                    Jeigu neskaitėte ankstesnių temos puslapių, tai primenu, kad su naujais Castrosua problemų yra ne ką mažiau, nei su seniausiomis Karosomis. Tai tas sugenda, tai anas neįsijungia ar nepersijungia. Jeigu dėl senesnių autobusų būklės kalta prasta priežiūra, tai dėl šių būklės reikia kaltinti "made in China" lygio surinkimą Ispanijoje.
                                    Nauji Ispanijoje surinkti suspaustas gamtines dujas naudojantys „Castrosua City Versus Citelis CNG" jau atvyko ir į Klaipėdą.
                                    http://ebus.lt/autobusu-pasaulio-nau...klaipdoje.html

Į Lietuvą ką tik atvyko du pirmieji ispaniški autobusai - vie-nas „Castrosua City Versus CNG“ ir vienas „Castrosua Tempus Hybrid CNG“. Kelionę iš Ispanijos jie pradėjo dar praėjusį penktadienį.
                                    http://www.ebus.lt/autobusu-pasaulio...lietuvoje.html

Kažkas klysta.

Comment

Ir prie ko Renault koncerno padalinys Dacia?

Comment

Parašė Zorro Rodyti pranešimą
                                        Ir prie ko Renault koncerno padalinys Dacia?
                                        nes sitas padalinys yra butent Rumunijoje.

Comment

Aš žinau kur yra Dacia. Aš klausiau, ką bendro turi tas Renault padalinys su Castrosua.

Comment

Working...
                                          X