Elektėnai dar negavo ir tai bus paskutinis miestas kuris gaus 3 ispanus (1 hybridą ir 2 dujinius).
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Nauji ispaniški autobusai Castrosua
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąElektėnai dar negavo ir tai bus paskutinis miestas kuris gaus 3 ispanus (1 hybridą ir 2 dujinius).Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąTik ka jie su jais veiks?Abrikosai mus išgelbės. ~
Comment
-
Parašė Lucario Rodyti pranešimąVeš keleivius ( aišku jeigu ten jų yra )Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąO Elektrėnai turi miesto maršrutų?
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąO Elektrėnai turi miesto maršrutų?Abrikosai mus išgelbės. ~
Comment
-
Parašė Lucario Rodyti pranešimąMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąGeras vaizdas būtų jei važiuotu Elektrėnai -VilniusMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
O kas čia keisto, kad miesto tipo autobusas kursuos priemiestiniais maršrutais? Kėdainiuose neretai į priemiestį važiuoja Van Hool ir Neoplan. Jonavos Neoplan N4014NF seniau neretai matydavau Kėdainiuose. Pagaliau kai kuriais Vilniaus bei Kauno miesto maršrutais yra važiuojama į priemiesčius.Paskutinis taisė Valius Kedainietis; 2014.11.24, 01:55.
Comment
-
Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąGeras vaizdas būtų jei važiuotu Elektrėnai -Vilnius
Beje, užtenka prisiminti šių metų Dainų šventę: kol Telšių vaikai į Vilnių važiavo 10 val. su priemiestinio tipo autobusu, Šilalė ir Šilutė į Vilnių siuntė praktiškai vien miesto autobusus.
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąAr Elektėnai-KaunasPaskutinis taisė Mettal; 2014.11.24, 10:37.
Comment
-
Deja, visiems miestams tiekiami vienodos komplektacijos autobusai. Estai šiuo atveju yra pranašesni: jie už "taršos leidimų" pinigus pirko dyzelinius Irisbus Crossway autobusus, kurių kiekviena partija buvo pritaikyta pagal konkretų autobusus gaunantį vežėją. TAK (Talino AP) gavo miesto mašinas, o ATKO, Samat ir kt. (aptarnauja dalį Talino primiestinių maršrutų) - priemiestines.
Comment
Comment