Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Nauji ispaniški autobusai Castrosua

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
    /\
    Kaip suprantu visi pagrindiniai mazgai Iveco, o kėbulas ispaniškas, bei surinkti Ispanijoje. Matyt todėl, bet čia tik spėju .

deja surinkti ne ispanijoje o rumunijoje
    delto jau ir barska visi po menesio darbo

Comment

Nuo ryt į gatves bus paleisti jau ir Šiauliuose:
      http://etaplius.lt/siauliu-gatvemis-...turo-autobusai

Comment

Parašė LinS Rodyti pranešimą
        Nuo ryt į gatves bus paleisti jau ir Šiauliuose:
        http://etaplius.lt/siauliu-gatvemis-...turo-autobusai
        Kaip tai nuo ryt, jei jau šiandien mačiau važiuojančius 6 ir 24 maršrutais ?

Comment

Gali būt. Šiandien pristatymas buvo ir turbūt tiesiai į reisus paleido...

Comment

Keli mano daryti kadrai labai šaltą ir žvarbų pirmadienio rytą . Skubėjau į universitetą, taigi nuotraukos išėjo nevisai tokios kokių norėjau.....

Taigi....

Paskutinis taisė Xedos; 2014.10.09, 23:15.

Comment

Aikštėje stovėjo ir jau kuris laikas į gatves paleistas hibridas. Šiek tiek nustebau jį čia pamatęs.

Viduje apėmė stiprus Deja vu jausmas.....Turbūt labiausiai nuo Irisbus Citelis skiriasi savo mėlyna sėdynių spalva (Citelis raudona).

Tai tiek .
              Paskutinis taisė Xedos; 2014.10.09, 23:16.

Comment

O man čia vienam , ar ir kiti esate pajutę nemalonų kvapą šiuose autobusuose Kaune? Į priekį važiavau su 81... , o atgal su 817 ir abiejuose toks specifinis kvapas buvo
                Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Vilniaus savivaldybė tau ko gero atsakytų, kad čia naujumo kvapas... Iš tikrujų, tada Vilniuje kvapas buvo labai panašus į dujas, tai ir čia gal?

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
                    Vilniaus savivaldybė tau ko gero atsakytų, kad čia naujumo kvapas... Iš tikrujų, tada Vilniuje kvapas buvo labai panašus į dujas, tai ir čia gal?
                    Ne , deja... Labiau panašus į "pensininkų" , jei supranti apie ką aš
                    Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Parašė Xedos Rodyti pranešimą
                      Keli mano daryti kadrai labai šaltą ir žvarbų pirmadienio rytą . Skubėjau į universitetą, taigi nuotraukos išėjo nevisai tokios kokių norėjau.....

Taigi....
                      Koks čia pastatas, prie kurio vyko autobusų pristatymas?
                      Visur autobusai užstoja pavadinimą, tik vienoje nuotraukoje matosi Šiaulių..., o kas - toliau nesimato.

Comment

Parašė zn76 Rodyti pranešimą
                        Koks čia pastatas, prie kurio vyko autobusų pristatymas?
                        Visur autobusai užstoja pavadinimą, tik vienoje nuotraukoje matosi Šiaulių..., o kas - toliau nesimato.
                        Pristatymas vyko Prisikėlimo aikštėje šalia Šiaulių valstybinės kolegijos.
                        Paskutinis taisė Xedos; 2014.10.06, 18:12.

Comment

siauliu spalvos ganetinai... atgrasios

Comment

Parašė ViR2 Rodyti pranešimą
                            siauliu spalvos ganetinai... atgrasios
                            Skonio reikalas, aš laikausi kardinaliai kitokios nuomonės. Be to, kaip kažkas sakė, čia ne grožio konkursas . Bet....Aš turbūt jau nebegaliu objektyviai įvertinti ar jos atgrasios ar ne, nes, kai kiekvieną dieną matau tokių spalvų autobusus man jos jau "įaugo į kraują" ir aš neįsivaizduoju, kad Šiauliuose galėtų važiuoti ir kitokių spalvų autobusai (apie "marguosius lavonus" jau atskira kalba.....).

Mano asmenine nuomone, solidžiausiai atrodo Vilniaus ir Kauno dažymo schemos.

Comment

Kiek dar tos diskusijos apie spalvas (skonio reikalas) vis kartosis? Kiekvienas jaučia pareigą pasigirt kokia spalva jam gražiausia

Comment

Man irgi Siauliu slyksciosios, gaila, kad kaip Kaune pries 10metu nedave zmoniems patiems balsuot kokios spalvos jie noretu matyt naujus autobusus.

Comment

Tikrai savotiškos, na bet saulės miestas, matyt privalo geltoni būti. Taip pat praktiška, iš toli matosi, sunku nepastėti, o kad atrodo negražiai tai ką jau padarysi . Beje, man rodos ar ne Varšuvoj dar labai panašios spalvos viešasis transportas?

Comment

Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
                                    Beje, man rodos ar ne Varšuvoj dar labai panašios spalvos viešasis transportas?
                                    Tikrai taip, tik raudonos spalvos šiek tiek ten daugiau. Panaši schema Lodzėje ir Vroclave (pastarajame tik autobusai naudoja tokią schemą).

Comment

Jei jau visi pasakojam kokios spalvos kam patinka, tai man Vilniuje troleibusų spalvų kombinacija ir dažymo schema labai patina. Gelsva (o gal kreminė) ir raudona. Tokios spalvos troleibusai Vilniuje jau turbūt apie 40 metų važinėja ir yra lyg miesto simbolis.
                                      Paskutinis taisė Eisinas; 2014.10.06, 20:48.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                                        Kiek dar tos diskusijos apie spalvas (skonio reikalas) vis kartosis? Kiekvienas jaučia pareigą pasigirt kokia spalva jam gražiausia
                                        Gal tikslinga padaryti balsavimą, kokia autobusų dažymo schema yra gražiausia? Aš rimtai. Įdomu, ar šiame forume galima balsavimą padaryti programiškai, kaip atskirą temą-balsavimą?
                                        P.S. Man - Vilniaus.

Comment

Parašė zn76 Rodyti pranešimą
                                          Gal tikslinga padaryti balsavimą, kokia autobusų dažymo schema yra gražiausia? Aš rimtai. Įdomu, ar šiame forume galima balsavimą padaryti programiškai, kaip atskirą temą-balsavimą?
                                          P.S. Man - Vilniaus.
                                          Taip, tikrai įmanoma. Mettal arba vyr. redaktorius tikrai turėtų turėti tokią galimybę.

Comment

Working...
                                          X