Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Nauji ispaniški autobusai Castrosua

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
    <...> Įdomu kokios bus Telšių, Marijampolės, Ukmergės ir Elektrėnų miestų autobusų spalvos.
    Ukmergės ispanai 90%, kad bus nudažyti pagal dabar naudojamus žemagrindžius Berkhofus.
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
      Ukmergės ispanai 90%, kad bus nudažyti pagal dabar naudojamus žemagrindžius Berkhofus.
      Ne 90%, o 100%, kad dažymo schema bus tokia kaip Berkhof Jonckheer.

Comment

Klaipėdą irgi apdovanota !!!
        Ispaniški dujiniai autobusai - ir Klaipėdoje
        >>> http://ebus.lt/autobusu-pasaulio-nau...klaipdoje.html
        O pagal paskutinę informaciją Šiauliuose autobusų laukiama tik rugpjūčio pabaigoje. Tikiuosi, kad ji klaidinga .

Comment

aciu uz tokias nuostabias naujienas

Comment

Iš ties, visų miestų atrodo savaip gražiai Castrosua, balti, raudoni, sidabriniai, geltoni su raudonu, ir Klaipėdos naujieji žali su sidabrine (ar kokia ten) ir su orandžine, visi tikrai atrodo nuostabiai.
            Yra gan įdomu ir gražu lyginti tą patį modelį autobuso kitose spalvose. Įdomu kokios bus Telšių, Marijampolės, Ukmergės ir Elektrėnų miestų autobusų spalvos.
            Man gražiausiai atrodo dabartinė Vilniaus autobusų dažymo schema - pilka spalva su spalvota juosta viršuje. Na o nudažyti autobusus kaip gaisrines mašinas, tai atrodo labiausiai nevykusiai.

Comment

Parašė zn76 Rodyti pranešimą
              Man gražiausiai atrodo dabartinė Vilniaus autobusų dažymo schema - pilka spalva su spalvota juosta viršuje. Na o nudažyti autobusus kaip gaisrines mašinas, tai atrodo labiausiai nevykusiai.
              O man Kauno raudona patinka, tarpkitko ir KVT logotipas labai geras, daug gražesnis nei mūsų "oldschoolas".

Comment

Ukmergė gal būt dažys pagal savo Berkhofus - baltai su trupučiu raudonos.

Comment

Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
                  Ukmergė gal būt dažys pagal savo Berkhofus - baltai su trupučiu raudonos.
                  Atidžiau skaityk pranešimus. Ne galbūt, o taip ir bus. Forumietis Mandan patvirtino, kad bus balta su trupučiu vyšninės spalvos dažymas /\

Comment

Šiaulietis hibridas.

Comment

Resurse Fotobus.msk.ru radau redaktoriaus Mettal tokį komentarą:

13.07.2014 20:34
                      Mettal · Литва
                      Фото: 5550 · Редактор БД

Они все коряво собранные с такой же корявой электроникой. У них полно всяких недостатков - начиная с элементарных просчетов в эргономике рабочего места водителя и заканчивая полными отказами электроники во всех возможных областях.
                      Вот эстонцы хорошую технику себе купили за испанские деньги - Ирисбусы. А у нас - мало того, что насильно заставили покупать этот хлам у самих испанцев, так еще поставки опаздывают на несколько месяцев.
                      Это не автобусы, а большое Г***О, написанное 72-м шрифтом.
                      Šaltinis: http://fotobus.msk.ru/photo/1132800/
                      Originalas, atsiprašau kad ne valstybine kalba.
                      Klausimai tokie:
                      - kodėl estai už tuos pinigus sugebėjo nupirkti Irisbusus, o lietuviai - ne?
                      - kas lietuvius "privertė" pirkti "šitą šlamštą"? Kodėl neprivertė estus?

Comment

Cia gi irgi beveik Irisbusai.

Comment

Parašė zn76 Rodyti pranešimą
                          Resurse Fotobus.msk.ru radau redaktoriaus Mettal tokį komentarą:

Šaltinis: http://fotobus.msk.ru/photo/1132800/
                          Originalas, atsiprašau kad ne valstybine kalba.
                          Klausimai tokie:
                          - kodėl estai už tuos pinigus sugebėjo nupirkti Irisbusus, o lietuviai - ne?
                          - kas lietuvius "privertė" pirkti "šitą šlamštą"? Kodėl neprivertė estus?
                          Pasiskaityk taršos leidimu pardavimo sąlygas arba gerokai ankstesnius forumo pranešimus. O jei tingi, tai pasakysiu, kad parduodama Lietuva Ispanijai taršos leidimus įsipareigojo pirkti autobusus kurie gaminami Ispanijoje.

Comment

Estai įsigijo Crossway modelį (toks buvo bandomas didžiausiuose Lietuvos miestuose), kuris yra surinktas prancūzų Renault/Heuliez (o gal ir čekų Karosos) gamintojų. Ispanijoje, Portugalijoje tokie Castrosua kažkodėl dirba be problemų. Pas mus gi - nėra tokio autobuso, kur nebūtų problemų kažkokių.
                            Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Kaip čia Kaune tiek VT fanų, o dar nei vienos foto forume??? Būsiu pirmas
                              Pakalbėjau su vairuotojais: abu pasitaikė labai malonus, nors kolkas jiems nelabai patiko šis autobusas, mažai vietos kabinoj, ką ir pats išbandžiau, o šiap antra diena kolkas, visi tikisi, kad bus geriau už dujinius Soliarius...
                              813

818

Comment

Problemų atidaryt duris nebuvo? Nes čia rankenos palenkti duris nėra, kaip Solariuose Reikia skydelyje knopkę surasti, kad atidaryt. Išorėje taip pat specialų mygtuką reikia paspausti

Comment

As pats nevaziavau tai nezinau Vairuotojas sake, kad jo kolegai buvo kazkokios smulkios problemos su durim. Siap kiek teko vaziuot su analogu Vilniuj, man pasirode autobusas kaip autobusas, patogiausios sedynes (asmeniskai man paciam pacios nepatogiausios MAN'uose), platikai nebarska, platus praejimai ir t.t.

Comment

Nelabai į temą, bet tinka iš dalies.. Kodėl į miesto autobusus nededa vairuotojo oro pagalvės?

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                                      Kaip čia Kaune tiek VT fanų, o dar nei vienos foto forume??? Būsiu pirmas
                                      818

Atvaizdas

Atvaizdas
                                      Kodėl toks nelygus galinis dangtis? (matosi pagal atspindžius).

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                                        As pats nevaziavau tai nezinau Vairuotojas sake, kad jo kolegai buvo kazkokios smulkios problemos su durim.<...>
                                        Pirmą dieną vienam Castrosua irgi buvo problemos su durimis, ypač vidurinėmis. Reportažas yra, kaip balandžio 4 dirbo pirmą dieną naujasis ispaniškas dujokas ir komentarai dėl ko vėlavo.

Comment

Dabar link Klaipėdos veža naujus autobusus, pastebėti prie Viduklės keli. Kas galit ir norit spėsit pasitikti prie autobuso parko pvz.
                                          GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Working...
                                          X