Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Nauji ispaniški autobusai Castrosua

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
    Pamiršau paminėti, kad avarijos atveju užsiblokuoja elektronika ir jokių durų neatidarysi.
    Man asmeniskai atrodo nelogiskas sprendimas..cia turbut saugumo sumetimais, bet jei po avarijos viduje kyla gaisras? zinoma galima isdauzti langa, bet evakuaciaj zymiai greitesne pro duris..
    Aviate, navigate, communicate

Comment

Busturo Castorsua Tempus Hybrid jau išvažiavo į gatves . Šiandien mačiau 24 maršrute (nesu visiškai tuo tikras.....). Gaila negalėjau nufotografuoti, nes tuo metu vairavau....

EDIT: visgi važiavo 14 maršrutu.

Kadras iš etaplius.lt straipsnio:

Užsimenama apie tai kada Šiauliuose galima tikėtis likusių autobusų:

Bendrovė „Busturas“ šiandien oficialiai pristatė ir pirmajai darbo dienai į miestą išleido naują hibridinį, elektra varomą autobusą. 1,5 mln. litų vertės, 11 metrų ilgio transporto priemonę Šiaulių miestui nupirko Lietuvos aplinkos apsaugos investicijų fondas. Rugpjūčio pabaigoje laukiama iš Ispanijos atplauksiančių dar aštuonių dujinių autobusų.
      http://etaplius.lt/siauliuose-pasiro...ngus-autobusas
      Paskutinis taisė Xedos; 2016.04.22, 23:08.

Comment

O Klaipėdos hibridas šiandien praėjo technikinę apžiūrą Taip kad greitu metu turėtų pasirodyti gatvėse.

Taip pat sužinojau, kad jis dalyvaus Jūros šventės eisenoje penktadienį 18 val.
        Paskutinis taisė Briedis; 2014.07.23, 18:22.

Comment

Dabar tik Kaunas delsia.

Comment

Ispanai Kaune išvažiuos Rugpjučio pirmom dienom. Tikslesnę info paskelbsiu vėliau.

Comment

Tu moki skaityti mano ankstesnias žinutes??? Visur rašiau IŠVAŽIUOS RUGPJŪČIO 1DIENOM aiškiai dabar?
              Vairuotojų planai su Ispanais priskirtais bus rugpjūčio mėn.

Comment

Kodėl kituose miestuose "ispanai" jau išvažiavo į maršrutus, o Kaune vis dar ne?

Comment

Motuojami komposteriai, GPS sistemos derinamos , švieslentės (Taip pat ir vidinė) Draudimas, Technikinė . Aišku ir vairuotojų reikia kad kas vairuotu, nes planai bus tik nuo Rugpjučio 1d

Comment

Vidinę švieslentę statys Kauno autobusai, ar suprogramuos gamyklinę, esančią viduje?
                    Daugiau mano nuotraukų >>
                    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

suprogramuos gamyklinę esančia salone

Comment

Keista, kad Vilnius atsisakė vidinę švieslentę programuot /\
                        Daugiau mano nuotraukų >>
                        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

bet kokios slykscios busturo spalvos...

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                            Keista, kad Vilnius atsisakė vidinę švieslentę programuot /\
                            O kodėl? Siutina, kad net naujame daikte negali viskas veikti...

Comment

Man atrodo atsakymas yra tiesiog kreivos žmonių atsakingų už šios įrangos veikimą rankos/elementarių žinių neturėjimas/apmokymo naudotis įranga nebuvimas. O šito būti neturėtų.

Comment

Manau, čia tinka visi išvardyti variantai. Susidaro toks įspūdis, kad šie autobusai ir visos su jais susijusios problemos - pinigų plovimo pasekmė. Solarių defektus sutvarkė labai greitai ir dabar jie tikrai labai šauniai dirba, o čia - problemos tęsiasi ir tęsiasi.
                                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

O kokia ispaniska technika veikia gerai? Neilgai jie pas mus vazinesis, o ir gauti jie beveik uz ora, t.y. tarsos leidimus...
                                  As much power as necessary, as much freedom as possible

Comment

Parašė Briedis Rodyti pranešimą
                                    O Klaipėdos hibridas šiandien praėjo technikinę apžiūrą Taip kad greitu metu turėtų pasirodyti gatvėse.

Taip pat sužinojau, kad jis dalyvaus Jūros šventės eisenoje penktadienį 18 val.
                                    Atsiprašau, suklydau dėl Klaipėdos hibrido dalyvavimo šventėje. Viso parado gale važiavo senas skandinaviškas grabas, paruoštas specialiai Jūros šventei (o oficialioje eisenos programoje išdidžiai parašyta: "Eiseną užbaigia: naujas Klaipėdos autobusas" )

Comment

Parašė zn76 Rodyti pranešimą
                                      Kodėl kituose miestuose "ispanai" jau išvažiavo į maršrutus, o Kaune vis dar ne?
                                      O todėl kad autobusai negali būt pagaminti per sekundę nuo užsakymo pateikimo ir iškart teleportuoti bei jau vietoje per sekundę paruošti važinėjimui.
                                      Paskutinis taisė spirit; 2014.07.25, 19:53.
                                      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                                        O todėl kad autobusai negali būt pagaminti per sekundę nuo užsakymo pateikimo ir iškart teleportuoti.
                                        Prieš rašant tokį sąmojį reiktų pasidomėti, kad Kaunas autobusus gavo ankščiau nei Klaipėda ar Šiauliai

Comment

Parašė k0fis Rodyti pranešimą
                                          Prieš rašant tokį sąmojį reiktų pasidomėti, kad Kaunas autobusus gavo ankščiau nei Klaipėda ar Šiauliai
                                          Nesu VT ekspertas ir man šitas dalykas nėra labai įdomus kad kiekvieną komentarą mokyčiausi atmintinai kaip kokį eilėraštį. Be to, siūlau atkreipti dėmesį į paskutinius mano ano komentaro žodžius.
                                          You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Working...
                                          X