Galvojau Šiaulių hybridas turės daugiau raudonos sp. , bet klydau. Kolkas geriausi hybridai man išlieka Klaipėdos ir Šiaulių iš pirmo įspūdžio skyriu jiems po 9 balus.
Kauno - 8.
Vilniaus - 8.
Pusę temos - visi diskutuoja, kuri spalva gražesnė. Juk tai didžia dalimi subjektyvu Ir šiaip mažai reikšminga palyginus su pačiais autobusais.
Man graži atrodo dabartinė Vilniaus autobusų dažymo schema - pilka spalva su spalvota juosta viršuje (mano subjektyvi nuomonė). Žymiai gražesnė, negu pasirinkta Kauno autobusų spalva - ryškiai raudona. Juk ne gaisriniai autobusai yra, kodėl pasirinkta tokia dažymo schema - neaišku.
Beto yra paskelbtas konkursas dėl 15 naudotų autobusų pirkimo.
Vėl naudotų... Reiškia "zooparkas" tęsiasi. Jau geriau nupirktų kokius baltarusiškus MAZ'us, bet naujus, tai bent būtų nauji autobusai ir su garantija.
Man graži atrodo dabartinė Vilniaus autobusų dažymo schema - pilka spalva su spalvota juosta viršuje (mano subjektyvi nuomonė). Žymiai gražesnė, negu pasirinkta Kauno autobusų spalva - ryškiai raudona. Juk ne gaisriniai autobusai yra, kodėl pasirinkta tokia dažymo schema - neaišku.
todel, kad tarpukario Kaune viesojo transporto autobusai buvo raudoni. Cia tradicijos pratesimas.
Kažkoks kvailokas sakyčiau klausimas. Kauno nauji autobusai yra dažomi raudona spalva, nes būtent toks yra Kauno viešojo transporto įvaizdis. Vilniuje pilkas, nes čia toks įvaizdis, Kaune - raudonas, nes ten toks įvaizdis. Keistokas mąstymas ir sąmokslų išvedinėjimas kažkoks. Juk nesiųs pilką autobusą į Kauną, kad dar labiau darkytų bendrą vaizdą dėl skirtingų autobusų atspalvių.
Kažkoks kvailokas sakyčiau klausimas. Kauno nauji autobusai yra dažomi raudona spalva, nes būtent toks yra Kauno viešojo transporto įvaizdis. Vilniuje pilkas, nes čia toks įvaizdis, Kaune - raudonas, nes ten toks įvaizdis. Keistokas mąstymas ir sąmokslų išvedinėjimas kažkoks. Juk nesiųs pilką autobusą į Kauną, kad dar labiau darkytų bendrą vaizdą dėl skirtingų autobusų atspalvių.
Aš tik išsakiau savo nuomonę (ar turiu tokią teisę, ar reikia jūsų atsiklausti?). Kodėl iš karto puolat su įžeidinėjimais? Atrodo, mes kartu negėrėm ir kiaulių neganėm. Ir vistiek man lieka neaišku, kodėl Kaune pasirinktas raudonas autobusų įvaizdis.
Aš tik išsakiau savo nuomonę (ar turiu tokią teisę, ar reikia jūsų atsiklausti?). Kodėl iš karto puolat su įžeidinėjimais? Atrodo, mes kartu negėrėm ir kiaulių neganėm. Ir vistiek man lieka neaišku, kodėl Kaune pasirinktas raudonas autobusų įvaizdis.
Niekas jūsų neįžeidinėja, niekas jums nieko piktai nesako, prašyčiau neišsigalvoti. Tiesiog tokie klausimai, švelniai tariant įdomūs. Tokiais klausimais kreipkitės ne į forumą, o į Kauno miesto savivaldybę ar autobusų parką, kurie jums galbūt paaiškins, kodėl mieste parinkta raudona viešojo transporto spalva.
Vėl naudotų... Reiškia "zooparkas" tęsiasi. Jau geriau nupirktų kokius baltarusiškus MAZ'us, bet naujus, tai bent būtų nauji autobusai ir su garantija.
Nemanau kad labai jau bus blogi naudoti autobusai maždaug 2001-2004m . tokio pat amžiaus kaip dyzeliniai solariai. Tuo pačiu autobusu parkas taps naujesnis nes dabar vidutinis amžius 1999m . Ir nupirks tiek naudotų autobusų pakaks pilnai nurašyti visus VanHool ir Skandinavų autobusus.
„Matome, jog visuomeninio transporto technologijos sparčiai tobulėja, ir greičiausiai einame ta linkme, jog troleibusų palaipsniui mažės, o iki 2025 metų juos sėkmingai pakeis elektra varomi autobusai”, – sakė Kauno meras Andrius Kupčinskas.
„15 naujų transportų priemonių į Kauno gatves stengsimės paleisti kaip įmanoma greičiau, kuomet jos bus patikrintos ir patvirtintos. Tikimės, jog per kelias ateinančias savaites naujieji autobusai jau riedės gatvėmis”, – teigė bendrovės „Kauno autobusai” generalinis direktorius Mindaugas Grigelis.
Rašo, kad kondicionieriai įrengti. Argi tai tiesa?
Ne. Vilniaus Castrosua tiek hybride, tiek dujiniuose nėra kondicionieriaus, tik paprasti ventiliatoriai sumontuoti. Abejoju, kad Kauno hybride bei dujiniuose bus kondicionieriai
Ne. Vilniaus Castrosua tiek hybride, tiek dujiniuose nėra kondicionieriaus, tik paprasti ventiliatoriai sumontuoti. Abejoju, kad Kauno hybride bei dujiniuose bus kondicionieriai
Gerai būtų, kad bent tuos ventiliatorius kas nors įjungtų... bet kiek važiavau, nemačiau, kad veiktų, nors buvo tikrai karšta.
Kai sėdimų vietų taip mažai, tai kodėl gi negali tiek tilpti? Vilniuje 1G ir 2G į juos tikrai ir daugiau įsigrūsdavo.
Tai kad čia kalbama tik apie Hybrid/CNG kad jame 18 sedimų vietų ir 84 stovimos nors tai yra neišsivaizduojama. Pas Versus CNG yra jei neklystu 22 sėdimos vietos.
Comment