Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Nauji ispaniški autobusai Castrosua

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Būtų labai įdomu sužinoti koks visgi tas grafikas. Kur nors įmanoma jį rasti ?

Į kitus septynis miestus - Klaipėdą, Šiaulius, Panevėžį, Marijampolę, Telšius, Ukmergę ir Elektrėnus - autobusai atvyks pagal iš anksto numatytą grafiką.
    http://ebus.lt/lietuvoje-ir-pasaulyj...k-autobus.html

Comment

Kad jis labai keitėsi, bet girdėjau paskutiniai turėtu buti atvežti iki metų pabaigos

Comment

Nors autobusai dirba ne tiek ilgai, jau yra „pažymėti“ grafistų:

Comment

Parašė 0570043 Rodyti pranešimą
          Nors autobusai dirba ne tiek ilgai, jau yra „pažymėti“ grafistų:

Atvaizdas
          Tagerių, ne grafistų. Bet vis tiek graudu.

Comment

Laba vakarą, Turiu klausimą, girdėjau kad i kauną turėjo atvykti birželio antra savaite nauji autobusai o ju dar nematyti o gal yra jau KA parke ?

Comment

Ne nėra.Dujinis/hybridinis stovi Iveco centre Kaune arba bent jau turėtu ten buti. Artimiausiu metu turėsiu informacijos kada turėtu jie būti Kaune nes jau antra karta paskelbta data neteisinga.
              Beto yra paskelbtas konkursas dėl 15 naudotų autobusų pirkimo.
              Paskutinis taisė Gintaras663; 2014.06.17, 23:10.

Comment

Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimą
                Ne nėra.Dujinis/hybridinis stovi Iveco centre Kaune arba bent jau turėtu ten buti. Artimiausiu metu turėsiu informacijos kada turėtu jie būti Kaune nes jau antra karta paskelbta data neteisinga.
                Nu bet nesąmonė kažkokia.... jau bene daugiau nei menesi veluoja. dabar kogero važinetu linijuose jeigu neveluotu.. nekantrauju išbandyti Kaune. O kokie tie autobusai nauji ? Kokios markes ?
                Paskutinis taisė minde_kns; 2014.06.17, 23:17.

Comment

Klaipėda be senų autobusų: svajonė ar realybė?
                  KlAP jau pasiekė pirmasis uostamiestyje elektra ir dujomis varomas ispanų gamybos hibridinis autobusas "Castrosua Tempus".
                  http://www.ve.lt/naujienos/ekonomika...alybe-1204503/

Comment

Parašė minde_kns Rodyti pranešimą
                    O kokie tie autobusai nauji ? Kokios markes ?
                    Tai negi sunku pasiskaityti šią temą? 14 puslapių nėra tiek jau daug.
                    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Pagal planą Klaipėda vėliau už Kauną turėjo gauti hybridą, bet gaunasi atvirkščiai. Neaišku, kodėl Kaunas "stabdo" šiuo atveju /\
                      Daugiau mano nuotraukų >>
                      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Kaune jau senai hibridas pristatytas

Comment

Parašė Briedis Rodyti pranešimą
                          Klaipėda be senų autobusų: svajonė ar realybė?

http://www.ve.lt/naujienos/ekonomika...alybe-1204503/
                          Ispaniški autobusai leis lengvai palyginti skirtingų miestų dažymo schemas ir Klaipėdos variantas kol kas man atrodo patrauklausias, bent jau hibrido atveju.

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                            Ispaniški autobusai leis lengvai palyginti skirtingų miestų dažymo schemas ir Klaipėdos variantas kol kas man atrodo patrauklausias, bent jau hibrido atveju.
                            Manau lygiai taip pat, kolkas Klaipėdos hybridas atrodo gražiausiai. Bet aš labai laukiu pamatyti Šiaulių, manau Šiaulių hybridas geltonas su raudonu ,,nurungs'' Klaipėdos.

Comment

O man tai visai nepatinka oranžinės/pilkos/salotinės spalvų derinys.

Comment

Mano subjektyvia nuomone, Vilniaus variantas atrodo geriau, sudaro šiek tiek solidesnį įvaizdį. O dėl "ispanų" Šiauliuose, tai jų turbūt dar teks palaukti, nes ir taip yra atsiliekama nuo autobusų pristatymo grafiko.

Comment

Į Šiaulus hibiridas taip pat pristatytas

http://ebus.lt/autobusu-pasaulio-nau...ykti-kaun.html

Yra nuotraukos.

Comment

Parašė k0fis Rodyti pranešimą
                                    Į Šiaulus hibiridas taip pat pristatytas

http://ebus.lt/autobusu-pasaulio-nau...ykti-kaun.html

Yra nuotraukos.
                                    Kaip smagu kartais klysti . Super naujienos . Kažin ar ilgai užtruks kol paleis į gatves.

P.S. VVT dažymo schema vis tiek atrodo solidžiausiai......

P.S.S. Panašu, kad kitų autobusų pristatymas, visgi, gali užtrukti.....
                                    „Kol kas sunku pasakyti, kada į Lietuvą atvyks Klaipėdai, Šiauliams bei Kaunui skirti suspaustas gamtines dujas naudojantys autobusai"
                                    Paskutinis taisė Xedos; 2014.06.18, 14:44.

Comment

Nu va, Šiaulių variantas gerokai geriau atrodo, negu Klaipėdos. Beje, suklydau ir aš, ten ne pilka, o išvis rožinė spalva naudojama... Kažkoks kičas.

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                                        Nu va, Šiaulių variantas gerokai geriau atrodo, negu Klaipėdos. Beje, suklydau ir aš, ten ne pilka, o išvis rožinė spalva naudojama... Kažkoks kičas.
                                        Čia man rodos del fotoaparato kaltės atrodo jog rožinė. Turėtų būti pilka, kaip ir kituose naujuose Klaipėdos autobusuose.

Comment

Gavau informacijos kad šiandien turėjo atvežti į Kauną 1 Dujinį Castrosua. Bet labai žada ir žada bet neatveža laiku nes jau data buvo keista 4 kart.

Comment

Working...
                                          X