Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Nauji ispaniški autobusai Castrosua

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vilniuje kaip minėjo pagrinde užtruko dėl sėdimu vietu keitimo , tai manau Kaune ir panašiai bus. tai užtruks apie 2 savaites kol išvažuos i gatves.

Comment

Kokių sėdimų vietų? Sėdynių? Ar jų išdėstymo salone?

Comment

Kažkas buvo minėja kad Vilniuje keitė sėdimų vietų išdėstymą.

Comment

parke jo nera...

Comment

Aš ir ta pati šiandien pastebėjau, kad niekur parkę jo nėra.

Comment

Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimą
              Aš ir ta pati šiandien pastebėjau, kad niekur parkę jo nėra.
              Gali būti į remzoną įvarytas, todėl jo lauke nesimatė
              Daugiau mano nuotraukų >>
              Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                Gali būti į remzoną įvarytas, todėl jo lauke nesimatė
                Kad žinok ir remonto zonoj jo ir nebuvo.

Comment

>>> http://ebus.lt/autobusu-pasaulio-nau...autobusai.html
                  ,,Vakar į sostinę atvyko dar trys dujiniai „Castrosua City Versus Citelis CNG". Dar trys atvažiuos kitos savaitės pradžioje. Tuomet Vilniuje bus visi dvidešimt vienas nauji autobusai.''
                  Planuojama, jog vilniečiams naujieji autobusai bus pristatyti kitos savaitės pradžioje, antradienį.

Comment

Kauniečių raudono hibridinio nuotraukos -
                    http://ebus.lt/autobusu-pasaulio-nau...onei-kaun.html

Comment

Super, raudoni autobusai, bent jau man asmeniškai labai gražiai atrodo. Castrosua City Versus Citelis CNG išvis atrodys pasakiškai.

Comment

Tik kad dėja vairuotojai nelabai nori jų vairuot, tas pats senarijus kaip buvo su dujiniais Solariais.

Comment

O kodėl nenori?

Comment

Nes buvo pirmais mėnesiais labai spaudžaimi vairuotojai, kad neturi būti jokių ibrėžimo darbo pabaigoje, aišku dabar kadangi visi dujiniai yra aptrinti nuo plovyklos šepečių tai jokio skirtumo. Bet gali but tas pats senarijus ir su Castrosua.

Comment

Mano manymu raudona spalva labai dera šiems autobusams
                              Abrikosai mus išgelbės. ~

Comment

Taip, spalva ideali. Nors ir Vilniaus man labai graži. Jei reikėtų rinktis, kuri gražiau tinka, reikėtų man monetą mesti.

Comment

Na dar pamatysim kokį dažymą rinksis likę miestai.. ;]
                                  Abrikosai mus išgelbės. ~

Comment

Tai čia logiška, kad vairuotojas turi tikrinti ar nėra kokio įbrėžimo naujame autobuse. Mano manymu tai reikia daryti pastoviai, norint išlaikyti autobusą kaip naują ilgą laiką
                                    Daugiau mano nuotraukų >>
                                    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

„Kauno autobusai“ gaus 14 suspaustas gamtines dujas naudojančių autobusų, Klaipėdos autobusų parkas – 11, Šiaulių „Busturas“ ir Panevėžio autobusų parkas – po 8, Marijampolės ir Telšių autobusų parkai – po 7, Ukmergės autobusų parkas – 5 bei Elektrėnų komunalinis ūkis – 3 autobusus.k
                                      Pažiūrėjus į sąrašą, kas gaus autobusus, pasidaro keista, kad nėra Alytaus, Mažeikių, Utenos, bet yra Ukmergė net su 5 autobusais, o Elektrėnai su 3.
                                      Aviate, navigate, communicate

Comment

Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
                                        Pažiūrėjus į sąrašą, kas gaus autobusus, pasidaro keista, kad nėra Alytaus, Mažeikių, Utenos, bet yra Ukmergė net su 5 autobusais, o Elektrėnai su 3.
                                        Nepamirškite, kad norint gaut naujų autobusų reikėjo įrengti dujų degalinę. Mažeikiai lyg ir buvo sąraše, bet vėliau atsisakė šio projekto ( galbūt ir kitas miestas, nepamenu tiksliai).

Comment

Vilniaus gatvėse nauji autobusai pagaliau išriedėjo!!! Atrodo išties super!
                                          >>> http://www.delfi.lt/verslas/transpor....d?id=64658217

Comment

Working...
                                          X