Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Nauji ispaniški autobusai Castrosua

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Gator Rodyti pranešimą
    "Numest į patvorį" norės, bet nieku gyvu už rinkos kainą paduot nenorės?
    Motyvuos, kad didele likutine verte.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
      "Numest į patvorį" norės, bet nieku gyvu už rinkos kainą paduot nenorės?
      O kas jį už "rinkos kainą" pirks Lietuvoje? Apynaujis jis kainuos daug, kaip minėjau, viešieji pirkimai su biurokratija - tiek parduoti be konkurso, tiek ir nupirkti be konkurso neįmanoma. Tuo labiau, kai didieji parkai pinigų neturi. Mažieji tuo labiau tokio nepirks.

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
        Nesu tikras, bet atrodo, jog visi išskyrus hybridą turi Irisbus kėbulą (netgi Irisbuso ''delfinas'' yra pas dujinius).
        Ta linkme, bet dar ne visai tiksliai. Dujiniai autobusai yra pagaminti ant IVECO (seniau Irisbus) Citelis važiuoklės, o kėbulas - jau ispaniškas Castrosua. Išvis, Castrosua neturi savo važiuoklių.
        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

O kas gamina motorą ir elektroniką?

Comment

http://ebus.lt/autobusu-pasaulio-nau...autobusai.html
            ,,Gegužės 1-ąją į Vilniaus gatves išvažiuos dar trys „Castrosua City Versus Citelis CNG". Tuomet mieste važinės jau penkios ispaniškos transporto priemonės - „Castrosua Tempus Hybrid" ir vienas dujinis autobusas jau veža keleivius beveik mėnesį.''

Comment

Parašė Komandoras Rodyti pranešimą
              O kas gamina motorą ir elektroniką?
              Motoras greičiausiai savo gamybos - IVECO Cursor. Aišku, negarantuoju, kad yra būtent taip.

Comment

Pirma 972 darbo diena - 34 maršrutu. Realiu laiku rodomas kaip 26 (daviklis nuo MB Cito nr.026).
                J. Kairiūkščio gatvė

Visoriai

Comment

Antras Castrosúa city versus CNG #971 pirmą dieną linijoje. Realaus laiko stebėjimo sistemoje žymimas kaip 179. Pastoviai šisi autobusas dirbs 41-am maršrute, kadangi jį gavo ekipažas iš 764 Volvo, kuris pastoviai dirbdavo šiame maršrute
                  Paskutinis taisė ssnaiperis; 2014.05.01, 20:35.
                  Daugiau mano nuotraukų >>
                  Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Tiksliau būtų sakyti gavo, o ne pasiėmė. Nelabai čia yra tokių, kurie patys savo noru eina ant naujos mašinos.

Comment

Parašė Peizazas
                      Pridedu ir savo 971 nuotrauką.
                      Atvaizdas
                      Jau vien pats reisas sako, jog vykstama i "uzusieni" (tolimiausia VVT reisa), todel ir viena geriausiu masinu ten dirba

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
                        Jau vien pats reisas sako, jog vykstama i "uzusieni" (tolimiausia VVT reisa), todel ir viena geriausiu masinu ten dirba
                        Kalbant ne į temą, 41 maršruto trasa yra viena iš trumpiausių. Galėtų pratęsti jį vietoj 3 iki vaidotų, o 3 palikti kaip ir anksčiau.
                        Dear Sir,

Comment

Šiandien išvažiavo dar 1 Castrosua - 973 (GPS daviklis nuo ilgo Berkhofo 169):

Jeruzalės g., 1G maršrutas

970 - pirmasis išvažiavęs į maršrutus ispanas; standartiškai 34 maršrutu

972, Baltupio g., 10 maršrutas

Tokiais tempais visi Castrosua išvažiuos tik mėnėsio gale...

Comment

Kaip ispudziai pasivazinejus, lyginant tarkim su Man'ais ar Soliariais?

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                              Kaip ispudziai pasivazinejus, lyginant tarkim su Man'ais ar Soliariais?
                              Šiuo metu MAN'ai, man asmeniškai, yra geriausi Vilniaus autobusai

Comment

972-o švieslentė normaliai rodo, kai nefotografuojama, ar nerodo nieko pastoviai?

Comment

Tik gaila , kad Vilniaus Valdžia nori, kad Vilniaus autobusai atrodytu tokie niurūs. Labai nekaip atrodo pilki Castrosua o dar iš paskos MAN pilkas.

Comment

Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimą
                                    Tik gaila , kad Vilniaus Valdžia nori, kad Vilniaus autobusai atrodytu tokie niurūs. Labai nekaip atrodo pilki Castrosua o dar iš paskos MAN pilkas.
                                    Bet, sutikim, nors ir pilki, bet autobusai atrodo solidžiai Tikrai miestui prideda gražumo, kai važiuoja viens paskui kitą vos judantys "supuvę" grabai

Comment

Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimą
                                      Ganėtinai solidi spalva, prideda brangumo. Geriau nei mėlynai geltoni vėlgi, kiekvienam savaip

Comment

Pasikartosiu, Vilniaus dazymo schema mano manymu geriausia kokia esu mates pasaulio miestuose.

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                                          Pasikartosiu, Vilniaus dazymo schema mano manymu geriausia kokia esu mates pasaulio miestuose.
                                          Man atrodo, kad privalumas keleiviams kai transportas yra ryškiai matomas ir atskiriamas. Pilka spalva - gana kamufliažinė asfalto, pastatų ir kitų transporto priemonių kontekste.

Comment

Working...
                                          X