Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Nauji ispaniški autobusai Castrosua
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą"Numest į patvorį" norės, bet nieku gyvu už rinkos kainą paduot nenorės?
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąNesu tikras, bet atrodo, jog visi išskyrus hybridą turi Irisbus kėbulą (netgi Irisbuso ''delfinas'' yra pas dujinius).
Comment
-
http://ebus.lt/autobusu-pasaulio-nau...autobusai.html
,,Gegužės 1-ąją į Vilniaus gatves išvažiuos dar trys „Castrosua City Versus Citelis CNG". Tuomet mieste važinės jau penkios ispaniškos transporto priemonės - „Castrosua Tempus Hybrid" ir vienas dujinis autobusas jau veža keleivius beveik mėnesį.''
Comment
-
Parašė Komandoras Rodyti pranešimąO kas gamina motorą ir elektroniką?
Comment
-
Antras Castrosúa city versus CNG #971 pirmą dieną linijoje. Realaus laiko stebėjimo sistemoje žymimas kaip 179. Pastoviai šisi autobusas dirbs 41-am maršrute, kadangi jį gavo ekipažas iš 764 Volvo, kuris pastoviai dirbdavo šiame maršrute
Paskutinis taisė ssnaiperis; 2014.05.01, 20:35.
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąJau vien pats reisas sako, jog vykstama i "uzusieni" (tolimiausia VVT reisa), todel ir viena geriausiu masinu ten dirbaDear Sir,
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKaip ispudziai pasivazinejus, lyginant tarkim su Man'ais ar Soliariais?
Comment
-
Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąTik gaila , kad Vilniaus Valdžia nori, kad Vilniaus autobusai atrodytu tokie niurūs. Labai nekaip atrodo pilki Castrosua o dar iš paskos MAN pilkas.
Comment
-
Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąTik gaila , kad Vilniaus Valdžia nori, kad Vilniaus autobusai atrodytu tokie niurūs. Labai nekaip atrodo pilki Castrosua o dar iš paskos MAN pilkas.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąPasikartosiu, Vilniaus dazymo schema mano manymu geriausia kokia esu mates pasaulio miestuose.
Comment
Comment