Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Nauji ispaniški autobusai Castrosua
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTeko važiuoti Castrosua City Versus. Man įspūdžio nepaliko. Reikia palaukti kol atsidarys durys (analogiškai kaip ir elektriniame autobuse).Paskutinis taisė Komandoras; 2014.04.04, 16:37.
Comment
-
Parašė Komandoras Rodyti pranešimąAr išplanavimas viduje patogus? Ir kas ten per revoliucinė keleivių informavimo sistema?
Kai aš važiavau 14:25 iš Subačiaus link Kaimelio, tai dar švieslentė veikė. O Mettal greičiausiai šį autobusą pagavo 15:08 - jau buvo užsidėjęs lenteles. Viduje švieslentė neveikė.
Beje, kiek supratau iškrito vienas varžtas, prilaikantis apsauginį stiklą nuo durų (kad žmonės kojų neiškištų prieš duris /\
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimą969 - Castrosua Tempus
Nė vienu važiuoti neteko, bet man jau akivaizdu, kad su hibridu vairuotojams bus vargas - labai jau sunkiai jis važiuoja. Jei neklystu, jis dirbs tik pertraukiamais/vienpamaininiais grafikais.
Gale durys vienvėrės ir šiap ankšta. Stovint prie "variklio spintos" gale, garsai – ūžimas, kartais lyg koks švilpimas – sakyčiau, per stiprūs. Dar ir visokie klaksėjimai (matyt, persijunginėjant elektrinei / dujinei traukai) gerai girdisi.
Comment
-
Parašė Komandoras Rodyti pranešimąO kodėl nevisose nuotraukose švieslentės veikia?
Dėl 969 - ten švieslentė veikė, tik vairuotojas jos neperjungė (rodė 5 Pašilaičiai, nors važiavo jau atgal). Tiesiog oranžinės švieslentės yra antifotografinės - gali išvis nieko nesimatyti (kaip gavosi dabar), matytis puikiai (nuotrauka iš galo) arba matytis visokie hieroglifai (žr. naujus Maskvos autobusus).
Parašė Komandoras Rodyti pranešimąIr kas ten per revoliucinė keleivių informavimo sistema?
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąKodėl jie į Kauną vėluoja, nežinot?
Comment
Comment