Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Nauji ispaniški autobusai Castrosua

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Panašu, kad vis gi Telšių autobusas ten.
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Siandien prie Berlyno maciau Ukmerges hibrida ant sunkvezimiuko.
      www.autobusas.4l.lt +
      www.facebook.com/Autobusas4l

Comment

Visi paskutiniai Marijampolės nauji pirkiniai buvo sidabrinės spalvos, todėl nemanau, kad "vyšniukas" jų. Telšių? Kodėl gi ne - pats laikas kurti naujais autobusais naują įvaizdį.

Comment

lincai,kokios spalvos matei ukmerges hybrida?

Comment

Parašė berkhof Rodyti pranešimą
            lincai,kokios spalvos matei ukmerges hybrida?
            taigi aiskiai buvo sakyta anksciau kad bus tokios spalvos kaip Berkhof.
            Matau kad iš Ukmergės, tai užduotis tau nufotografuoti pirma diena kai jis atvyks. O tikiuosi atvyks kai as jau busiu Lietuvoj.

Comment

Bordo autobusai bus Telšių, jie skelbėsi savo miesto tinklapyje, kad gaus naujus autobusus būtent tokios žemaitiškos spalvos.

Comment

Šiaip dar vienas pastebėjimas: Panevėžio gauti dujiniai ir tas bordo, iš paskutinių nuotraukų, turi kitokias ratų arkas nei vilniečių ar kauniečių. Modelis skiriasi ar koks atnaujinimas?

Comment

Parašė Panev Rodyti pranešimą
                  Šiaip dar vienas pastebėjimas: Panevėžio gauti dujiniai ir tas bordo, iš paskutinių nuotraukų, turi kitokias ratų arkas nei vilniečių ar kauniečių. Modelis skiriasi ar koks atnaujinimas?
                  Greičiau tiesiog atnaujinimas. Modelis tikrai tas pats. Bet tikrai labai geras pastebėjimas
                  Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Ketvirtadienį, degalinėje prie Vilniaus AP, pastebėti trys Castrosua City Versus CNG, skirti Šiauliams. Deja, bet nė ant vieno autobuso nebuvo lapukų su identifikaciniais numeriais

Daugiau mano nuotraukų >>
                    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Šiandien apie 15 valandą Žirnių gatvėje (prie Liepkalnio maximos) pastebėti du pasiklydę vilkikai, kurie ant tralo vežė Ukmergei ir Marijampolei skirtus Castrosua City Versus CNG.

Marijampolei skirtas dujinis Castrosua. Identifikacinio lapuko nenufotografavau, nes nelabai malonūs tralo vairuotojai iš Lenkijos pasitaikė

Antrasis dujinis Castrosua, kuris skirtas Ukmergei. Kolkas pirmasis man užmatytas Ukmergei skirtas dujokas. Iki kitos savaitės turėtų visi likusieji atvežti į Ukmergę.

Prie Iveco serviso Dariaus ir Girėno gatvėje, po 15 minučių nuo pirminės fotografavimo vietos

Be šių dviejų, aikštelėje prie serviso stovėjo antras sidabrinis dujokas, skirtas Marijampolei ir vienas bordinis, skirtas Telšiams.

Comment

Ukmergės spalvos puikiai atrodo. Na o Marijampoles, tai man negražiausia spalva iš visų miestų, trumpai tariant kibiras.

Comment

Mano manymu, tai Marijampolės sidabrinė spalva yra kažkiek artima Vilniaus Castrosua (apatinę pilką spalvą, šiuo atveju, atmeskim)

Comment

Kaune ryte Regitroje maciau hibrida, tai turbut jau ir gatvese pasirodys.

Kas del spalvu, man Mariajampoles kaip tik labai neblogai ziuris. Kolkas slyksciausios tai Siauliu bei Ukmerges.

Comment

Klausimas techninės dalies žinovams (Virtęs pelenais, Gintaras663 ir kt.): ką tik viename forume perskaičiau, kad žemagrindis autobusas (troleibusas) neturi diferencialo ir varantieji ratai yra tik iš kažkurios vienos pusės - kairės ar dešinės. Ar tai tikrai? Ar visi galiniai ratai yra varantys?

Comment

Turi, tik diferencialas yra i sona paslinkes, daugumoj kairej, ir pusasiu kaip tokiu nera, bet krumpliaratines pavaros. Tai galima taip paaiskint: i ipriesinga, nei stovi reduktorius puse kad perduot momenta, sukimosi asis nuledziama po grindim, o po to netoli rato krumpliu pavara pakeliama iki rato sukimosi asies. Taip momemtas perduodamas i abi puses.

Comment

Pagaliau .

Šiauliečiams spalio 6-ąją bus pristatyti nauji ispaniški autobusai

Spalio 6 d., pirmadienį, Šiaulių miesto gyventojams bei svečiams bus pristatyti suspaustas gamtines dujas naudojantys „Castrosua City Versus Citelis" autobusai.

Visi aštuoni suspaustas gamtines dujas naudojantys autobusai jau atvyko į parką. „Šiuo metu autobusus apžiūrime, atliekame įvairias privalomas procedūras. Pirmadienį visus aštuonis autobusus pristatysime miestiečiams, visiems norintiems suteiksime galimybę pasivažinėti po miestą. Išsyk po pristatymo autobusai išvažiuos į miesto maršrutus", - kalba T. Bielinskas.

Jo teigimu, nauji, aplinkos neteršiantys autobusai bus eksploatuojami itin intensyviai - veš keleivius kone po 20 valandų per parą.

Autobusai šiauliečiams bus pristatyti spalio 6 d., 11 val., Prisikėlimo aikštėje.
                                  http://ebus.lt/autobusu-pasaulio-nau...autobusai.html

Comment

Kvailas klausimas, bet kodel ant ju Iveco zenkliukas? Jie surenkami pagal francize?

Comment

/\
                                      Kaip suprantu visi pagrindiniai mazgai Iveco, o kėbulas ispaniškas, bei surinkti Ispanijoje. Matyt todėl, bet čia tik spėju .

Comment

Parašė ViR2 Rodyti pranešimą
                                        Kvailas klausimas, bet kodel ant ju Iveco zenkliukas? Jie surenkami pagal francize?
                                        O gale tai iš viso 3 užrašai: Iveco, Irisbus ir Castrosua
                                        Susigaudyk kas prie ko...

Comment

Parašė zn76 Rodyti pranešimą
                                          O gale tai iš viso 3 užrašai: Iveco, Irisbus ir Castrosua
                                          Susigaudyk kas prie ko...
                                          Važiuoklė jų yra Irisbus Citelis, o variklis Iveco, kėbulas - Castrosua. Beje, daugiau tos painiavos bus mažiau, nes panaikinus Irisbus pavadinimą autobusai vadinasi jau Iveco Bus.

Comment

Working...
                                          X