Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Nauji ispaniški autobusai Castrosua

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

2214, Tinklų g.

Smėlynės g.

2215, Respublikos g.

J. Janonio g.

Comment

2216, Paliūniškio g.

Senamiesčio g.

2217, Smėlynės g.

Comment

tai kada gi bus ukmergeje tie castrosua?

Comment

Pagal viska iš pradžių dar turi turėti savo dažyma Ukmergės AP , o nenaudoti Novio dažymo schemos kaip savo.

Comment

tai kaip tada dazys?

Comment

Spalvų yra begale, tai tikiuosi turės nors kiek vaizduoties ir pradės naudotis savo dažymo schema.

Comment

Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimą
                Spalvų yra begale, tai tikiuosi turės nors kiek vaizduoties ir pradės naudotis savo dažymo schema.
                Anksčiau buvo minėta, kad dažymo schema bus analogiška dabartinių Berkhofų. Niekas dar nežino, kada tie Castrosua atvažiuos. Kantrybės ir sulauksite autobusų
                Daugiau mano nuotraukų >>
                Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

o kodel kaunas daze raudonai castrosua kaip solaris,vilnius sidabriniai ir castrosua,ir volvo,ir mb ir man?

Comment

Gal kas žino, koks tikslus autobusų skaičius yra Šiaulių, Panevėžio, Ukmergės ir Telšių autobusų parkuose?
                    Aviate, navigate, communicate

Comment

Berkhof, todėl kad jų yra pagrindinis (bazinis) dažymas. Kiekvienas didesnis miestas turi susikures savo dažymą.
                      My Flickr
                      My Trainpix

Comment

Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
                        Gal kas žino, koks tikslus autobusų skaičius yra Šiaulių, Panevėžio, Ukmergės ir Telšių autobusų parkuose?
                        Fotobuse yra visa reikiama informacija
                        My Flickr
                        My Trainpix

Comment

Beje, ant visų Vilniaus ispanų galo užklyjuoti lipdukai su m.ticket reklama. Gal galite kas nufotografuoti?

Comment

Lipdukai yra užklijuoti ant visų Vilniaus autobusų ir troleibusų . Tikrai pasižvalgydamas transporto priemonėje juos rasi
                            Paskutinis taisė Arelis; 2014.09.04, 20:24.
                            My Flickr
                            My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
                              Lipdukai yra užklijuoti ant visų Vilniaus autobusų ir troleibusų . Tikrai pasižvalgydamas transporto priemonėje juos rasi
                              Čia turbūt turima galvoje reklamą ant autobuso iš išorės galo (kur nėra stiklo). Šendien tokią mačiau ant Castrosua

Comment

Aš apie m.ticket reklamą iš galo pirmą kartą girdžiu. Tik žinau, kad m.ticket reklama ant šono yra užklijuota ant 970.
                                My Flickr
                                My Trainpix

Comment

Aš apie m.ticket reklamą iš galo pirmą kartą girdžiu. Tik žinau, kad m.ticket reklama ant šono yra užklijuota ant 970.
                                  Taip taip, tokia pati kaip ant šono, dabar klijuojama ant galo

Comment

Parašė k0fis Rodyti pranešimą
                                    Taip taip, tokia pati kaip ant šono, dabar klijuojama ant galo
                                    Bent pagal tave gražiai užklijuota?
                                    My Flickr
                                    My Trainpix

Comment

Bent pagal tave gražiai užklijuota?
                                      Pagal mane betkas užklijuota ant Castrosua pilko galo gražiai atrodo, nes šiaip per daug nykiai atrodo Jei rimtai tai visai gerai atrodo ten ta reklama.

Comment

Parašė 0570043 Rodyti pranešimą
                                        Beje, ant visų Vilniaus ispanų galo užklyjuoti lipdukai su m.ticket reklama. Gal galite kas nufotografuoti?
                                        Ne visi su tais lipdukais gale. Neturi 986, 989, 982. Kiti po akimis nepapuolė
                                        Daugiau mano nuotraukų >>
                                        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė 0570043 Rodyti pranešimą
                                          VVT Castrosúa City Versus CNG Nr. 985 su tokia reklama (pirmadienį, Autobusų parke):

Ir pati reklama iš arčiau:

O kad (bent kol kas) reklama yra ne ne ant visų Castrosúa, teisybė

Comment

Working...
                                          X