Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Nauji ispaniški autobusai Castrosua

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Turiu pastebėti kad, kaune nedirba vidinės švieslentes (ant lubų). Kokia priežastis?
    Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
      Turiu pastebėti kad, kaune nedirba vidinės švieslentes (ant lubų). Kokia priežastis?
      Buvo jau ne kartą minėta šioje temoje, kodėl nedirba.
      Atidžiau skaityk pranešimus /\
      Daugiau mano nuotraukų >>
      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
        Panevėžyje irgi neveikia Dar pastebėjau,kad Panevėžio castrosua autobusuose kažkodėl duris sunkiai darinėjasi,ir vairuotojai žiūri perkreiptu veidu lyg keleiviai būtų kalti
        Paskutinis taisė EnD ThE; 2014.08.28, 12:00.

Comment

Jau žinau kurioj autobuso vietoj stovėsiu žiemą - prie galinės sienelės. Vakar netyčia prisiglaudžiau prie jos, tai vos nenusvilau užpakalio. Žiemą bus puiku, bet vasarą... Na, kažkas ir sakė, kad karšta juose. Galėtų geriau izoliuotas variklio skyrius būti.

Comment

Galbūt tai ir yra priežastis,kad juose vasarą karštą

Comment

Parašė Komandoras Rodyti pranešimą
              Jau žinau kurioj autobuso vietoj stovėsiu žiemą - prie galinės sienelės. Vakar netyčia prisiglaudžiau prie jos, tai vos nenusvilau užpakalio. Žiemą bus puiku, bet vasarą... Na, kažkas ir sakė, kad karšta juose. Galėtų geriau izoliuotas variklio skyrius būti.
              Man kaip tik sėdint ant galinės sėdynės jaučiasi vėjelis, nors orlaidės visos uždarytos.

Comment

Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
                Man kaip tik sėdint ant galinės sėdynės jaučiasi vėjelis, nors orlaidės visos uždarytos.
                Kažkur prie grindų (iš šono) yra grotelės, pro kurias greičiausiai ir pūs minėtas vėjelis (greičiausiai kažkiek vėdinantis variklį)
                Daugiau mano nuotraukų >>
                Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                  Kažkur prie grindų (iš šono) yra grotelės, pro kurias greičiausiai ir pūs minėtas vėjelis (greičiausiai kažkiek vėdinantis variklį)
                  Manau tavo tiesa. Nes kažkada važiuojant berods A34 Kaune į įkalnę ilgą, tai tas vėjelis sustiprėjo ir pasidarė karštas plius motore papildomas šnypštimas atsirado (gal sakau kažkokia ventiliacija variklyje). Pavažiavus lygia vieta, vėjelis vėl vėsus pasidarė.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                    Buvo jau ne kartą minėta šioje temoje, kodėl nedirba.
                    Atidžiau skaityk pranešimus /\
                    Bandžiau rasti kodėl, pasinaudodamas paieška temoje. Radau tik kad jau buvo diskutuota apie minėtų švieslenčių neveikimą, bet ne atsakyta kodėl jos neveikia. Nesakau, kad niekur šios informacijos nėra, tiesiog net ir norint rasti nėra lengva, todėl žinant galima tiesiog atsakyti į klausimą.

Comment

Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
                      Bandžiau rasti kodėl, pasinaudodamas paieška temoje. Radau tik kad jau buvo diskutuota apie minėtų švieslenčių neveikimą, bet ne atsakyta kodėl jos neveikia. Nesakau, kad niekur šios informacijos nėra, tiesiog net ir norint rasti nėra lengva, todėl žinant galima tiesiog atsakyti į klausimą.
                      Niekas cia neatsakys, nes tiksliai nezino. Cia daugiau maziau gandais visi pasikliauna...

Comment

Bendra nuotrauka. Kitą dieną kai kurie išvažiavo į gatves.

Paskutinis taisė AutoLiet; 2014.08.30, 07:56.

Comment

"Senelis ir anūkas"

Paskutinis taisė AutoLiet; 2014.08.30, 11:38.

Comment

Vaziavau su ispanisku (10 marsrutas). Labai nebloga ispudi paliko.

Comment

/\
                              Na va, tai dabar gali parduot savo BMW, pasirodo ne toks jau baisus tas viešasis .

Comment

o
                                Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
                                /\
                                Na va, tai dabar gali pardut savo BMW, pasirodo ne toks jau baisus ir tas viešasis .
                                bet tokiu svieslenciu kaip dujiniuose Soliariuose nera. O siaip, jei tokie autobusai vaziuotu daznai, pagal grafika, tai butu puiku.

Comment

Ir komposteriai seno modelio su mygtukais sumontuoti. Ne oranžiniai, kaip dujiniuose Solariuose.

Comment

Faktas, nes jie yra dalis iš nurašytų autobusų, negi išmest nenaudojamus komposterius.

Comment

Man ir teko širyt pralėkt tuo nauju autobusu , pasirodė , kad minštesnė važiuoklė nei Solarių. Tik su durim kažkaip atkreipiau dėmėsį , kad sunkiai reagavo jos
                                      Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Vakar Panevėžyje:

2210, Beržų g.

Smėlynės g.

2211, Respublikos g.

Comment

2212, Smėlynės g.

2213 J. Urbšio g.

Smėlynės g.

Comment

Working...