Parašė Komentatorius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Kaip VT nuvažiuoti iš... į ... ?
Collapse
X
-
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
-
Nelabai suprantu problemos "žiaurumo" - edukologijos universiteto bendrabučiai yra stotyje? Ar nemokamas persėdimas yra problema? Kiek kartų per metus būna -25 temperatūra? Aš nuo savo namų iki autobuso link mokymosi įstaigos einu beveik 1 km ir nedarau iš to problemos. Ir tai turint omenyje, kad mano rajono susisiekimo sistema ko gero viena geriausių mieste, neskaitant centro. Ir nežiurint į tai, kad šalia važiuoja troleibusas, iki kurio eiti perpus arčiau, bet jis veža ilgiau ratais-kvadratais.
Comment
-
Parašė Resutas Rodyti pranešimąOptimaliausias žmogui pirmą kartą Vilniuje turbūt visgi būtų:
1G iki "Žaliasis tiltas", tada 3G iki "Lietuvos Sąjūdžio kelias" o ten jau eiti iki universiteto.
Nuoruoda
Kaip bebūtų užtruks bet kokiu budu apie 30min.
Iš Edukologijos universiteto gal tik vos vos arčiau, todėl neverta dėl to daryti nepatogių persėdimų.
Comment
-
Parašė BadaBada Rodyti pranešimąproblemos žiaurumas tame, kad runkėlių nuo durų iki durų neveža. žiauru, nieko nepasakysi.
Comment
-
Parašė Komentatorius Rodyti pranešimąReikės ir 10 palauksiu
Comment
-
Parašė Komentatorius Rodyti pranešimąTai žinai kaimas iš Kauno į sostinę atvažiavo, tai pamatė, kokia žiauri realybė ;((((Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Komentatorius Rodyti pranešimąReikės ir 10 palauksiu
Comment
-
Parašė Komentatorius Rodyti pranešimąKo čia nesuprasti?
Aš gyvenu ne Vilniuje, todėl iš pradžių kelis mėnesius važinėsiu su traukiniu, kol susirasiu būstą.
Tai ir domiuosi, kaip man būtų patogiau nuvažiuoti iki universiteto, nes aš Vilniuje visiškai nesigaudau.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Komentatorius Rodyti pranešimąKo čia nesuprasti?
Aš gyvenu ne Vilniuje, todėl iš pradžių kelis mėnesius važinėsiu su traukiniu, kol susirasiu būstą.
Tai ir domiuosi, kaip man būtų patogiau nuvažiuoti iki universiteto, nes aš Vilniuje visiškai nesigaudau.Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąŽmogau tau brangiai šitoks malonumas atsieis važinėt iš Vilniaus į Kauną ir atgal, ypač, kol dar niekas nedavė LSP. Geriau tu ieškotum būsto, o ne maršrutus žiūrinėtum.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąSiūlau naudotis maršruto paieška (www.marsrutai.lt arba www.stops.lt) ir nevarginti sau bei kitiems galvos Viskas yra žemėlapyje.Na jau čia šiek tiek per daug lendi į žmogaus asmeninį gyvenimą Kaip jis nori, taip tegul ir renkasi Juoba kad nuo temos nukrypai.
aišku, kad kaunietis išdidžiai deklaruoja, kad nepažįsta savo valstybės sostinės, tai jau kitas klausimas. gėdytis reiktų šiaip.
Comment
-
Parašė Komentatorius Rodyti pranešimąKol kas dar tiksliai nežinau, kuriuose fakultetuose bus paskaitos, tačiau žinau, kad pagrindiniame ir Ševčenkos gatvėje.
Comment
Comment