Parašė Maalinauskas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Vinecko Rodyti pranešimą
Tai ką jie metams taip paliks? Tai kaput bus.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė ejs-ejs Rodyti pranešimą
Nesvarbu ką matai, svarbu kas ir ką suskaičiavo.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimą
P.S. Naktiniems iš viso, turėtų galioti tie patys bilietai, kaip normaliam transportui. Kaip Prahoje, Varšuvoje ir kituose normaliuose miestuose.
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimą
Mes juk visi matėm, kaip svarbu kas skaičiuoja, kai VMS gavo į rankas apklausą apie 30 min. bilietus, kuriais neva niekas nesinaudoja. Seniai mačiau tokią akiplėšišką manipuliaciją. Gal kas žino, kas vykdė apklausą?
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimą
Galėtumėte pasidalinti šaltinį, kur taip buvo sakoma? Nes aš visur mačiau, jog buvo sakoma, jog kelionės trukmė x% yra virš 30 minučių.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Daugumos kelionių trukmė virš 30 minučių. Dauguma parduodamų vienkartinių bilietų - 30 minučių. Bet dauguma kelionių matyt yra su nuolatiniais. Tai jei su nuolatiniais važinėja ilgiau, ta proga naikinam trumpus bilietus
- 2 patinka
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimą
Dauguma važiuoja piko metu ir tuo metu, dėl neužtikrinto VT prioriteto gatvėse, tiesiog sėdi spūstyje ir užtrunka ilgiau nei 30 min. Kitu metu didžiajai daliai kelionių pakanka 30 min. Na nebent važiuojama skersai viso miesto, bet tokių keliautojų tikrai nėra dauguma.
- 2 patinka
Comment
-
Berods dauguma kelionių vyksta su nuolatiniais bilietais, o ne vienkartiniais? Ir, spėju, piko metu arklio dalis keleivių yra su nuolatiniais, o vienkartiniai bilietėliai labiau naudojami kitu metu. Bet kokiu atveju pagal bendrą kelionių trukmę spręsti apie vienkartinių bilietėlių poreikius yra truputi netikslu.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąMes juk visi matėm, kaip svarbu kas skaičiuoja, kai VMS gavo į rankas apklausą apie 30 min. bilietus, kuriais neva niekas nesinaudoja. Seniai mačiau tokią akiplėšišką manipuliaciją. Gal kas žino, kas vykdė apklausą?
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimą
Būtent. Jeigu taip rinko statistiką pagal kažkokias kelionės trukmes, tai labai iškreipti duomenys. Koks daugiausiai naudojamas bilietas, reikėtų ir skaičiuoti kokių bilietų daugiausiai nuperkama (iš vienkartinių). Koks man skirtumas, jei kažkas ryte sėdėdamas kamštyje važiuoja 40 min, jeigu tada kai man reikia pasinaudoti VT aš juo keliauju ~20-25 min ir perku man reikalingą 30min bilietą.
Comment
-
Elementariai pažongliravo duomenimis ir gavo norimą atsakymą.
Man apklausos rezultatas (ar bet kokių duomenų surinkimas), kuris parodo, kad dažna kelionės trukmė yra virš 30 min. - tik parodo jog infrastruktūra yra blogos būklės ir transportas juda pernelyg lėtai. Kaip jau ir apkalbėta, jeigu neatsižvelgiama su kokiais bilietais keleiviai tokias keliones atlieka, tokie skaičiai visiškai nepasako bilietų rūšių poreikio.
- 6 patinka
Comment
-
Daugumos kelionių trukmė virš 30 minučių. Dauguma parduodamų vienkartinių bilietų - 30 minučių. Bet dauguma kelionių matyt yra su nuolatiniais. Tai jei su nuolatiniais važinėja ilgiau, ta proga naikinam trumpus bilietus
Aš norėjau atkreipti dėmesį, jog man atrodo komentatoriai tyčia visiškai iškreipia faktus. Komunikuojama, jog kelionės trukmė (retų klientų, t.y. trumpalaikiais bilietais) dažniausiai trunka > 30 min. Ar jūs matėte kažkur parašyta, jog keleiviai perka ir aktyvuoja dažniausiai 60 min?
Aš ir save prisimenu covid laikais, kai rečiau važiuodavau, tai įlipi į VT ir važiuoji 1-2 stoteles nežymėjęs, jog tik pažymėti 30 min bilietą. Tada pabaigoje dar tikiesi, jog paskutinėj stotelėj nestovi kontrolė, nes tektų laukti malonės dėl 10 minučių tolerancijos. Beje ar žinote, jog 10 minučių tolerancija niekur nėra patvirtinta ir ji tik kontrolieriaus malonė. Realiai kontrolė turėtų bausti laikui pasibaigus.
P.S. skaičiau tik vieną straipsnį šia tema ir tą ne visą, tad galiu klysti.
Comment
-
Kad kažkas sukčiauja, tai nereiškia jog visi tokie. Aš asmeniškai turbūt 9 iš 10 kartų panaudoju 30 min bilietą, nes kelionė iki tiek laiko ir užtrunka. Kitas dalykas, kad daug kelionių dirbtinai ištęstos dėl neoptimalių tvarkaraščių. Todėl trumpai keliaujančių atžvilgiu yra nesąžininga kažkieno sukčiavimą kompensuoti jų sąskaita.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimą
Prie ko čia tie nuolatiniai? Ir nuolatiniai, ir reti keleiviai turi tiek ilgesnių, tiek trumpesnių kelionių.
Aš norėjau atkreipti dėmesį, jog man atrodo komentatoriai tyčia visiškai iškreipia faktus. Komunikuojama, jog kelionės trukmė (retų klientų, t.y. trumpalaikiais bilietais) dažniausiai trunka > 30 min. Ar jūs matėte kažkur parašyta, jog keleiviai perka ir aktyvuoja dažniausiai 60 min?
Aš ir save prisimenu covid laikais, kai rečiau važiuodavau, tai įlipi į VT ir važiuoji 1-2 stoteles nežymėjęs, jog tik pažymėti 30 min bilietą. Tada pabaigoje dar tikiesi, jog paskutinėj stotelėj nestovi kontrolė, nes tektų laukti malonės dėl 10 minučių tolerancijos. Beje ar žinote, jog 10 minučių tolerancija niekur nėra patvirtinta ir ji tik kontrolieriaus malonė. Realiai kontrolė turėtų bausti laikui pasibaigus.
P.S. skaičiau tik vieną straipsnį šia tema ir tą ne visą, tad galiu klysti.
O dėl bilietų, buvo minėta, kad berods 90% perkamų bilietų buvo 30min?
Comment
-
Iš LRT straipsnis apie galimą zoninę kainodarą.
Viskas kaip ir gerai, tačiau kada Lazdyneliai, Žemieji Paneriai, Santariškių ligoninė tapo priemiesčių? Jus norite man pasakyti, kad jeigu važiuoju iš Centro į Lazdynėlius tuo pačiu 21 tai turiu mokėti daugiau tik dėl to, kad viena stotelė miškelyje? WTF VMS
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Vinecko Rodyti pranešimąIš LRT straipsnis apie galimą zoninę kainodarą.
Viskas kaip ir gerai, tačiau kada Lazdyneliai, Žemieji Paneriai, Santariškių ligoninė tapo priemiesčių? Jus norite man pasakyti, kad jeigu važiuoju iš Centro į Lazdynėlius tuo pačiu 21 tai turiu mokėti daugiau tik dėl to, kad viena stotelė miškelyje? WTF VMS
Taip ir iki Gariūnų galime nueiti.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąGal neteisingai interpretuoji? Juk tikrai ne Centras yra Lazdyneliai, Žemieji Paneriai, Santariškės. Schemoje yra Centro sąvoka.
Taip ir iki Gariūnų galime nueiti.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąJau galime įsivaizduoti, kaip bus Oro uostas įtrauktas į priemiesčio zoną ir kokia pasipiktinusių banga būtų dėl šito.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Vinecko Rodyti pranešimąIš LRT straipsnis apie galimą zoninę kainodarą.
Viskas kaip ir gerai, tačiau kada Lazdyneliai, Žemieji Paneriai, Santariškių ligoninė tapo priemiesčių? Jus norite man pasakyti, kad jeigu važiuoju iš Centro į Lazdynėlius tuo pačiu 21 tai turiu mokėti daugiau tik dėl to, kad viena stotelė miškelyje? WTF VMSGyveni Visorių soduose? Centras!
- 7 patinka
Comment
Comment