Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus viešasis transportas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ejs-ejs Rodyti pranešimą

Rasizmas ir valstybės išdavystė.
    Kaune mane kartą buvo troleibuse prieš mano valią "įkalinusi" vairuotojos Janinos bendramintė, Kauno 11 troleibuso vairuotoja, nes jai nepatiko, kad, jos manymu, fotografavau troleibusą (tiesą sakant, to nedariau, bet tai nėra svarbu). Aš turiu tokį įtarimą, kad joks vairuotojas iš Ganos niekada nieko panašaus nesugalvotų padaryti.

Comment

Parašė dtb Rodyti pranešimą

O prie ko čia jis? Net Vilniaus taryboje nebedirba. Sprendžia viską valdančioji dauguma.
      Sinica prie to, nes čia pasisuko diskusija, gerai vairuotojai iš Ganos ar blogai. Visgi jis bandė eiti į merus. Gali būti, kad bandys ir dar kartą.

Dėl didesnio atlygio, abejoju, ar pavyktų vietinius vairuotojus perauklėti, net jei ir daugiau uždirbti pradėti. Na gal pliusas tas, kad daugiau kitokių žmonių ateitų ir tuos lūzerius būtų galima mesti lauk.

Comment

Parašė sindiktas Rodyti pranešimą

Sinica prie to, nes čia pasisuko diskusija, gerai vairuotojai iš Ganos ar blogai. Visgi jis bandė eiti į merus. Gali būti, kad bandys ir dar kartą.

Dėl didesnio atlygio, abejoju, ar pavyktų vietinius vairuotojus perauklėti, net jei ir daugiau uždirbti pradėti. Na gal pliusas tas, kad daugiau kitokių žmonių ateitų ir tuos lūzerius būtų galima mesti lauk.
        Na sunku bus surasti apie 2 tūkstančius vairuotoju, nes liga dėl durų bendra.
        Paprasčiau būtų pakeisti KBVT, kad atidaryti visas duris privaloma. O už taisyklių nepaisymą piniginė bauda.

Comment

Paprasčiau būtų perdaryti durų valdymą, kad būtų vienas mygtukas visoms durims ir vairuotojai negalėtų atskirai atidarinėti/uždarinėti pasirinktų durų.

Comment

Parašė Perfect Rodyti pranešimą
            Paprasčiau būtų perdaryti durų valdymą, kad būtų vienas mygtukas visoms durims ir vairuotojai negalėtų atskirai atidarinėti/uždarinėti pasirinktų durų.
            Tada priekinės durys iš lauko būtų užkaltos OSB plokštėmis.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą

Kaune mane kartą buvo troleibuse prieš mano valią "įkalinusi" vairuotojos Janinos bendramintė, Kauno 11 troleibuso vairuotoja, nes jai nepatiko, kad, jos manymu, fotografavau troleibusą (tiesą sakant, to nedariau, bet tai nėra svarbu). Aš turiu tokį įtarimą, kad joks vairuotojas iš Ganos niekada nieko panašaus nesugalvotų padaryti.
              Siūlyčiau su vairuotoju iš Ganos prasivažiuoti 4G maršruto reisu Pilaitė - AP (Eišiškių pl.), ypatingai nuo Naujininkų su jo "ekskursija" po degalinę šalia Eišiškių - D&G sankryžos (kai pagal grafiką jam priklauso užsipilti Ąžuolijuose), pravažiuoti B. Karvelio gatve, būti pamėgintam išprašytam iš autobuso Eišiškių plento bei Verslo stotelėse ir būti nedavežtam iki Dilgynės bei Ąžuolijų stotelių

Taip, tokia schema turėjau "malonumą" pasivažinėti ir būti išleistam prie autobusų parko. Visą laimė, kad iki sekančio autobuso buvo pakankamas laiko rezervas ir gerai žinau kelio trumpinimus toje pusėje
              Daugiau mano nuotraukų >>
              Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą

Tada priekinės durys iš lauko būtų užkaltos OSB plokštėmis.
                Esu matęs kaip vauruotojas ištraukė pneumatinę šlangą, kad durys nesidarinėtų.

Comment

Working...
                X