Tai kiek pastebėjau, tokias sienutes jau turi dauguma 2020metų Man’ų,bet 2018m Solaris nemačiau nei vieno su perdaryta kabina
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąPerki naują autobusą miestui, viskas puikiai, e. Bilietas, modernūs ir tada meistrai sumontuoja sienelę, va tokią, visiškai naujame autobuse, modernu:
Paskutinis taisė ejs-ejs; 2025.03.07, 14:12.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąTai kiek pastebėjau, tokias sienutes jau turi dauguma 2020metų Man’ų,bet 2018m Solaris nemačiau nei vieno su perdaryta kabina
Comment
-
Šiaip visi ilgi MAN - tiek nauji, tiek Oslo, tiek seniausieji (išskyrus nuomuojamus Vienos) turi savadarbes kabinas. Aišku, važiuojant Transrevio MAN kiek keista ir man pasirodė, kad vairuotojas be jokios pertvaros sėdi. Galbūt todėl VVT Oslo autobusus ir pertvarkė, dar čia logikos yra.
Tačiau tas kosmosas naujuose MAN (jau visuose!) - kito lygio dovanėlė miestui, parodanti, iki ko jau privedėme savo viešąjį transportą. Tikiuosi Solarių negadins, bet ir neturėtų - bendrai jų konstrukcija atrodo solidesnė ir patvaresnė nei MAN, tiek kabinos, tiek langų atbrailos, kiti dizaino ir konstrukciniai elementai. Na bet tai tikrai ne pateisinimas to, ką matome.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąTai iki šių metų, visi autobusai kurie nebuvo nauji pirkti VVT(VAP) niekad neturėjo uždarų kabinų, buvo svarstymo, kad galbūt dėl sertifikavimo naujo autobuso TA centruose, bet panašu, kad netiesa.
Comment
-
Dar geriau būtų, jei pasikabintų vairuotojas kokį nors kilimą viduje ant sumontuotos pertvaros, sukurtų jam jaukių namų įspūdį.
Nieko Jūs nesuprantate, reikia sukurti malonią darbinę aplinkąNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 3 patinka
Comment
-
Alfa.lt 2025.03.07
91 naujas troleibusas Vilniuje – kaip tai pakeis keliones mieste
Tęsiamas troleibusų parko Vilniuje atnaujinimas – sostinės gatvėse jau kursuoja 62 nauji „Škoda 32 Tr“ troleibusai, dar 18 – ruošiami eksploatacijai ir netrukus išriedės į gatves. Planuojama, kad kovo pabaigoje jų sostinėje riedės jau 91.
Planuojamas ir tolesnis transporto parko modernizavimas – kovo-balandžio mėn. bus pasirašyta sutartis su konkurso laimėtoju papildomiems 73 naujiems troleibusams įsigyti. Tad 2026 m. pabaigoje troleibusų parkas bus pilnai atnaujintas.
Sauliaus Žiūros nuotr.
https://www.alfa.lt/verslas/transpor...mieste/349895/
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąAlfa.lt 2025.03.07
91 naujas troleibusas Vilniuje – kaip tai pakeis keliones mieste
Dabar gi mes matome, kad miesto valdžia net nesidomi tuo VT. Tik beliko vienas PR video, kur Benkunskas mikriuku važiuoja.
- 17 patinka
Comment
-
Parašė sindiktas Rodyti pranešimąSinicai tai nepatinka vairuotojai iš Ganos. Iš to kaip kalba per laidas, susidaro įspūdis, kad sutiktų mokėti daugiau, kad tik čia jų nebūtų.
Comment
-
Šiaip man net juokinga matyti kaip VVT, Transrevis, JUDU toleruoja pirmų durų neatidarymą. Vienintelis argumentas “jei mes nenorime tai neatidarysime”. Jei uždara kabina tai “na neatidarau nes nenoriu”. Jei atvira tai “neatidarau nes šalta” (matyt blokuoti dalį durų kaip Kaune tiesiog nemoka).
- 3 patinka
Comment
-
Parašė sindiktas Rodyti pranešimąSinicai tai nepatinka vairuotojai iš Ganos. Iš to kaip kalba per laidas, susidaro įspūdis, kad sutiktų mokėti daugiau, kad tik čia jų nebūtų.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąVisiškai nejuokaujant, aš sutikčiau mokėti didesnę bilieto kainą (tarkim, 80c vietoj dabartinių 65c), jeigu to konkretaus autobuso vairuotojas būtų iš Ganos.
Aš sutinku mokėti 1,25 €, jei VVT veš pagal grafiką ir VMS dabar nustatytas keleivių vežimo taisykles, be jokių JUDU / VVT "pataisų".
- 1 patinka
Comment
Comment