Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus viešasis transportas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tai kiek pastebėjau, tokias sienutes jau turi dauguma 2020metų Man’ų,bet 2018m Solaris nemačiau nei vieno su perdaryta kabina

Comment

Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
      Perki naują autobusą miestui, viskas puikiai, e. Bilietas, modernūs ir tada meistrai sumontuoja sienelę, va tokią, visiškai naujame autobuse, modernu:
      Ką jūs suprantate apie tikrą transporto parko priežiūrą?
      Click image for larger version  Name:	IMG_20250307_140857_345.jpg Views:	0 Size:	158,9 kB ID:	2187727
      Paskutinis taisė ejs-ejs; 2025.03.07, 14:12.

Comment

Priežiūra aišku nežiba, bet jau mačiau ta geltona dalis gan patrinta vienam SOR’e, nors važinėja tik pusmetį, kaip kokio 10metų senumo troliko.

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
          Tai kiek pastebėjau, tokias sienutes jau turi dauguma 2020metų Man’ų,bet 2018m Solaris nemačiau nei vieno su perdaryta kabina
          Solariams kabinų niekas nedarys. Ėjo kalba tik apie 2020 metų gamybos MAN CNG.
          Daugiau mano nuotraukų >>
          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Kodėl nedarys?

Comment

Šiaip visi ilgi MAN - tiek nauji, tiek Oslo, tiek seniausieji (išskyrus nuomuojamus Vienos) turi savadarbes kabinas. Aišku, važiuojant Transrevio MAN kiek keista ir man pasirodė, kad vairuotojas be jokios pertvaros sėdi. Galbūt todėl VVT Oslo autobusus ir pertvarkė, dar čia logikos yra.

Tačiau tas kosmosas naujuose MAN (jau visuose!) - kito lygio dovanėlė miestui, parodanti, iki ko jau privedėme savo viešąjį transportą. Tikiuosi Solarių negadins, bet ir neturėtų - bendrai jų konstrukcija atrodo solidesnė ir patvaresnė nei MAN, tiek kabinos, tiek langų atbrailos, kiti dizaino ir konstrukciniai elementai. Na bet tai tikrai ne pateisinimas to, ką matome.

Comment

Tai iki šių metų, visi autobusai kurie nebuvo nauji pirkti VVT(VAP) niekad neturėjo uždarų kabinų, buvo svarstymo, kad galbūt dėl sertifikavimo naujo autobuso TA centruose, bet panašu, kad netiesa.

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                  Tai iki šių metų, visi autobusai kurie nebuvo nauji pirkti VVT(VAP) niekad neturėjo uždarų kabinų, buvo svarstymo, kad galbūt dėl sertifikavimo naujo autobuso TA centruose, bet panašu, kad netiesa.
                  Dujiniams Man (2020 gamybos) autobusams kabinos darytos konsultuojantis su pačiu Adampoliu, kuris patvirtino, jog tokia kabinos konstrukcija netrukdys gamyklinei autobuso konstrukcijai.
                  Daugiau mano nuotraukų >>
                  Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Dar geriau būtų, jei pasikabintų vairuotojas kokį nors kilimą viduje ant sumontuotos pertvaros, sukurtų jam jaukių namų įspūdį.
                    Nieko Jūs nesuprantate, reikia sukurti malonią darbinę aplinką
                    Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                    Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Alfa.lt 2025.03.07
                      91 naujas troleibusas Vilniuje – kaip tai pakeis keliones mieste
                      Tęsiamas troleibusų parko Vilniuje atnaujinimas – sostinės gatvėse jau kursuoja 62 nauji „Škoda 32 Tr“ troleibusai, dar 18 – ruošiami eksploatacijai ir netrukus išriedės į gatves. Planuojama, kad kovo pabaigoje jų sostinėje riedės jau 91.
                      Planuojamas ir tolesnis transporto parko modernizavimas – kovo-balandžio mėn. bus pasirašyta sutartis su konkurso laimėtoju papildomiems 73 naujiems troleibusams įsigyti. Tad 2026 m. pabaigoje troleibusų parkas bus pilnai atnaujintas.

Sauliaus Žiūros nuotr.

https://www.alfa.lt/verslas/transpor...mieste/349895/

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
                        Alfa.lt 2025.03.07
                        91 naujas troleibusas Vilniuje – kaip tai pakeis keliones mieste
                        Kelionės mieste pasikeis tik tuo atveju jeigu miesto valdžia kibs į radikalius darbus plečiant A juostų tinklą ir apskritai VT prioritetą.
                        Dabar gi mes matome, kad miesto valdžia net nesidomi tuo VT. Tik beliko vienas PR video, kur Benkunskas mikriuku važiuoja.

Comment

https://www.instagram.com/reel/DANVy...k1Z20wbm0zaWNi
                          Jei kas nematė.

Comment

Gal kas turi įžvalgų kur bus pratęsti troleibusų ir autobusų maršrutai? Na jeigu visgi planas apie kurį kalbamą bus realizuotas.

Comment

Visus planus kaip ir galima pamatyti pirkimuose bei pasidalinto NVTR žemėlapio autobusų skiltyje. Visgi kol kas troleibusų plėtros nelabai matyti.

Comment

Sinicai tai nepatinka vairuotojai iš Ganos. Iš to kaip kalba per laidas, susidaro įspūdis, kad sutiktų mokėti daugiau, kad tik čia jų nebūtų.

Comment

Parašė sindiktas Rodyti pranešimą
                                  Sinicai tai nepatinka vairuotojai iš Ganos. Iš to kaip kalba per laidas, susidaro įspūdis, kad sutiktų mokėti daugiau, kad tik čia jų nebūtų.
                                  O prie ko čia jis? Net Vilniaus taryboje nebedirba. Sprendžia viską valdančioji dauguma.

Comment

Šiaip man net juokinga matyti kaip VVT, Transrevis, JUDU toleruoja pirmų durų neatidarymą. Vienintelis argumentas “jei mes nenorime tai neatidarysime”. Jei uždara kabina tai “na neatidarau nes nenoriu”. Jei atvira tai “neatidarau nes šalta” (matyt blokuoti dalį durų kaip Kaune tiesiog nemoka).

Comment

Parašė sindiktas Rodyti pranešimą
                                      Sinicai paduok Lietuva su 0 migrantų. O tai, kad jie daro visus pigiausius darbus ir dar padengia tas vietas, kur trūksta, jam neįdomu.

Comment

Visiškai nejuokaujant, aš sutikčiau mokėti didesnę bilieto kainą (tarkim, 80c vietoj dabartinių 65c), jeigu to konkretaus autobuso vairuotojas būtų iš Ganos.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                                          Visiškai nejuokaujant, aš sutikčiau mokėti didesnę bilieto kainą (tarkim, 80c vietoj dabartinių 65c), jeigu to konkretaus autobuso vairuotojas būtų iš Ganos.
                                          Rasizmas ir valstybės išdavystė.

Aš sutinku mokėti 1,25 €, jei VVT veš pagal grafiką ir VMS dabar nustatytas keleivių vežimo taisykles, be jokių JUDU / VVT "pataisų".

Comment

Working...
                                          X