Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus viešasis transportas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Įdomu, kaip kai kurie provincijos miestai leidžia sau nemokamą VT ?

Comment

Nebeliko keleivių, tiksliau liko 90% moksleivių, kurie ir taip važiuoja nemokamai, tad pridėjus visokias inkasacijas ir gaunasi minimalus skirtumas tarp nemokama/mokamo VT rajoninių savivaldybių biudžetam

Comment

Parašė eigh Rodyti pranešimą
        Man šita isterija dėl tų kainų kiek juokinga. Taip, pokytis nuo 60 centų iki 1.25 euro atrodo gana didelis, bet pripažinkime, kad kainos buvo nenormaliai mažos.

Pamirškim tas Zuoko laikų kainas, žiūrėkim į priekį ir tikėkimės, kad geresnė VT įmonės finansinė situacija reikš ir geresnę paslaugą.
        T.y. pelningai veikianti įmonė turi veikti dar pelningiau, gauti VMS dotacijas transporto priemonėms pirkti bei gadinti ir išsidirbinėti prieš klientus?

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
          Įdomu, kaip kai kurie provincijos miestai leidžia sau nemokamą VT ?
          Išskirtinai paprastai, kai ten per dieną vos 2-3 autobusai sukasi, vežami tik lengvatininkai praktiškai.

Comment

Parašė neoplan Rodyti pranešimą
            Absurdiškas 30-ties minučių bilieto panaikinimas.
            O žinot kodėl panaikino 30 min. bilietą? Nes su augančiu kamščių kiekiu (patys žinot priežastis) kelionės viešuoju tampa vis ilgesnės

Click image for larger version

Name:	Modern_Problems_Require_Modern_Solutions.jpg
Views:	446
Size:	30,5 kB
ID:	2187463

Comment

Parašė Košutas Rodyti pranešimą

...o kodėl būtų galima to tikėtis?
              Čia jau kitas klausimas, bet su už Snickersą pigesniais bilietais turbūt irgi sudėtinga tikėtis kokio nors gerėjimo.

Comment

Parašė liudasbar Rodyti pranešimą

O žinot kodėl panaikino 30 min. bilietą? Nes su augančiu kamščių kiekiu (patys žinot priežastis) kelionės viešuoju tampa vis ilgesnės

Name:	Modern_Problems_Require_Modern_Solutions.jpg
Views:	446
Size:	30,5 kB
ID:	2187463
                Pavadinčiau tai ne panaikinimu, o kainos padidinimu nuo 0.65€ iki 1.25€.
                Aš tai džiaugiuosi, jog santykis, kiek trumpalaikių sudaro mėnesinį tapo daug logiškesnis, nei buvo. Ankščiau už brangios VT sistemos išlaikymą daugiausiai mokėjo visada darniai su VT keliaujantys pirkdami santykinai brangų mėnesinį bilietą. Dabar bent kažkiek prisidės ir automobilistai, kurie dėl tam tikrų priežasčių retkarčiais turi pasinaudoti VT. Man čia labai sąžininga. Bet taip, aš perku mėnesinį bilietą ir esu šališkas.

Comment

Parašė Horn Rodyti pranešimą

Pavadinčiau tai ne panaikinimu, o kainos padidinimu nuo 0.65€ iki 1.25€.
                  Aš tai džiaugiuosi, jog santykis, kiek trumpalaikių sudaro mėnesinį tapo daug logiškesnis, nei buvo. Ankščiau už brangios VT sistemos išlaikymą daugiausiai mokėjo visada darniai su VT keliaujantys pirkdami santykinai brangų mėnesinį bilietą. Dabar bent kažkiek prisidės ir automobilistai, kurie dėl tam tikrų priežasčių retkarčiais turi pasinaudoti VT. Man čia labai sąžininga. Bet taip, aš perku mėnesinį bilietą ir esu šališkas.
                  Įdomus kampas. Kaip ir galima pritarti, tik tokia bėda, kad dabar bent dalis tų keikiamų automobilistų persės į automobilius, užuot važiavę viešuoju transportu.

Aš, pavyzdžiui, gyvenimą taip susitvarkęs, kad man automobilio nereikia darbo dienomis. Daug kur tiesiog pėsčiomis nueinu. Ir dabar, na, gal kiek rečiau važiuosiu viešuoju transportu, dar daugiau vaikščiosiu. Nesu tikras, ar iš manęs ryškiai daugiau uždirbs.

Bet visos šalies mastu mūsų viešasis transportas yra tokio žemo lygio, kad automobilizacija yra neišvengiamas blogis. Jei nenori visą laiką sėdėti vien Vilniuje, nieko nematyti, į gamtą nenuvykti, privalai turėti automobilį – ar bent jį reguliariai nuomotis. Tai tokioje situacijoje šitaip žaisti su „automobilistais“, manau, yra pavojinga. Nes daugelis ir taip turi automobilį, tik renkasi juo kasdien nesinaudoti. Dabar tik daugėja paskatų a) automobilį įsigyti, b) juo dar labiau užkišti gatves.

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                  Šiaip “Judu” komunikacija turėtų būt stipresnė pusė, bet dabar atrodo priešingai..
                  Judu komunikacija: „Bilietų kainos augs mažiau bei ilgės vienkartinio bilieto trukmė“. Norisi griebtis fizinių bausmių.
                  Paskutinis taisė Kecal; Vakar, 10:12.

Comment

Silver lining - dabar nelikus skirtingų bilietų nebereiks knisti proto su vienkartiniais bilietais. Tiesiog tap-and-go su banko kortele ir važiuoji kai reikia - jokių appsų ir jokių kortelių nereiks pildyti. Judu kortelė realiai bus reikalinga tik jeigu reikia nuolatinio. Aišku assuming tie tap-and-go bilietai kainuos tuos pačius 1,25€.

Comment

O kaip tikrina kontrolė, kai kortele sumoki?

Comment

Dedi kortelę prie aparato.

Comment

Niekaip nesuprantu - čia gamyklinė plėvelė nenulupta ar savadarbis vairuotojos celofanas? Bet kuriuo atveju, eilinis vietinės Janinos šedevras dengiantis nuo pasaulio.

Name:	20250306_174925.jpg
Views:	190
Size:	910,4 kB
ID:	2187618

Comment

Va jau yra kuom liaudį gundyt

„Mano pirmas įsipareigojimas – laimėjus rinkimus, grąžinti 30 minučių bilietą“, – nurodė A. Zuokas.
                            https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...ero-rinkimuose

Comment

Tai išsirinkot merą be cirkų,taip? ????

Comment

Parašė Palpatine Rodyti pranešimą
                                šiaip realiai jei antram ture bus Benkunskas su Zuoku arba nebalsuosiu arba už Zuoką balsuosiu, nes kaip rodo Kauno pavyzdys, korupcija yra efektyviau nei glušas biurokratas.

Comment

Parašė Palpatine Rodyti pranešimą
                                  Puiki proga dabar užpuldinėti Zuoką laiškais, jog įvestų ir 15min bilietą
                                  Daugiau mano nuotraukų >>
                                  Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

šiaip realiai jei antram ture bus Benkunskas su Zuoku arba nebalsuosiu arba už Zuoką balsuosiu, nes kaip rodo Kauno pavyzdys, korupcija yra efektyviau nei glušas biurokratas.
                                    Jeigu dar nebūsim okupuoti rusų ir turėsim galimybę balsuot, tai aš pamynsiu visas savo pamatines vertybes ir eisiu balsuot už Zuoką, nes čia yra nu n* su dabartine valdžE.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                                      Na ir jau dabar aišku, kad vasarą nei seniems, nei "naujiems" dyzeliniams, nei visiems kitiems, dažniausiai neveiks kondyškės, lauke esant +30C because reasons.
                                      Sitiems gal ir veiks, bet perkamiems 161 elektrobusu po keleriu metu prades nebeveikt nei sildymas nei kondiskes as esu 10000% tikras. Ten tai kur reikes vienu krovimu padaryti savo kilometrus, taupys kaip niekur dar netaupe. Nebebus jokiu kondiskiu paciomis karsciausiomis dienomis ir sildymo salciausiomis, esu tuo visiskai tikras.

Comment

Parašė MartynasT Rodyti pranešimą

Jeigu dar nebūsim okupuoti rusų ir turėsim galimybę balsuot, tai aš pamynsiu visas savo pamatines vertybes ir eisiu balsuot už Zuoką, nes čia yra nu n* su dabartine valdžE.
                                        cia taip maste amerikieciai ir pribalsavo uz Trumpa.

Comment

Siūlai rinkti Benkunską dar keturiem metam po šito fiasko?

Comment

Working...
                                          X