Įdomu, kaip kai kurie provincijos miestai leidžia sau nemokamą VT ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė eigh Rodyti pranešimąMan šita isterija dėl tų kainų kiek juokinga. Taip, pokytis nuo 60 centų iki 1.25 euro atrodo gana didelis, bet pripažinkime, kad kainos buvo nenormaliai mažos.
Pamirškim tas Zuoko laikų kainas, žiūrėkim į priekį ir tikėkimės, kad geresnė VT įmonės finansinė situacija reikš ir geresnę paslaugą.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąĮdomu, kaip kai kurie provincijos miestai leidžia sau nemokamą VT ?
Comment
-
Parašė neoplan Rodyti pranešimąAbsurdiškas 30-ties minučių bilieto panaikinimas.
- 10 patinka
Comment
-
Parašė Košutas Rodyti pranešimą
...o kodėl būtų galima to tikėtis?
Comment
-
Parašė liudasbar Rodyti pranešimą
Aš tai džiaugiuosi, jog santykis, kiek trumpalaikių sudaro mėnesinį tapo daug logiškesnis, nei buvo. Ankščiau už brangios VT sistemos išlaikymą daugiausiai mokėjo visada darniai su VT keliaujantys pirkdami santykinai brangų mėnesinį bilietą. Dabar bent kažkiek prisidės ir automobilistai, kurie dėl tam tikrų priežasčių retkarčiais turi pasinaudoti VT. Man čia labai sąžininga. Bet taip, aš perku mėnesinį bilietą ir esu šališkas.
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimą
Pavadinčiau tai ne panaikinimu, o kainos padidinimu nuo 0.65€ iki 1.25€.
Aš tai džiaugiuosi, jog santykis, kiek trumpalaikių sudaro mėnesinį tapo daug logiškesnis, nei buvo. Ankščiau už brangios VT sistemos išlaikymą daugiausiai mokėjo visada darniai su VT keliaujantys pirkdami santykinai brangų mėnesinį bilietą. Dabar bent kažkiek prisidės ir automobilistai, kurie dėl tam tikrų priežasčių retkarčiais turi pasinaudoti VT. Man čia labai sąžininga. Bet taip, aš perku mėnesinį bilietą ir esu šališkas.
Aš, pavyzdžiui, gyvenimą taip susitvarkęs, kad man automobilio nereikia darbo dienomis. Daug kur tiesiog pėsčiomis nueinu. Ir dabar, na, gal kiek rečiau važiuosiu viešuoju transportu, dar daugiau vaikščiosiu. Nesu tikras, ar iš manęs ryškiai daugiau uždirbs.
Bet visos šalies mastu mūsų viešasis transportas yra tokio žemo lygio, kad automobilizacija yra neišvengiamas blogis. Jei nenori visą laiką sėdėti vien Vilniuje, nieko nematyti, į gamtą nenuvykti, privalai turėti automobilį – ar bent jį reguliariai nuomotis. Tai tokioje situacijoje šitaip žaisti su „automobilistais“, manau, yra pavojinga. Nes daugelis ir taip turi automobilį, tik renkasi juo kasdien nesinaudoti. Dabar tik daugėja paskatų a) automobilį įsigyti, b) juo dar labiau užkišti gatves.
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąŠiaip “Judu” komunikacija turėtų būt stipresnė pusė, bet dabar atrodo priešingai..Paskutinis taisė Kecal; Šiandien, 10:12.
- 2 patinka
Comment
Comment