Parašė kaziukas_jonas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
Mano iliustracija su patikrinamais fotofaktais.
https://maps.app.goo.gl/gQevoMh66vU9G5f68
https://maps.app.goo.gl/oJGqCgo26fNgnzP6A
Net matosi kaip „Pasatų“ kartos pasikeitė!
- 27 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
https://transphoto.org/vehicle/15119/#n14858
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąTuo tarpu šiandien paskelbė, kad Taline konkursą laimėjo mūsų naujieji baisuokliai Škoda-SOR, laikom čiūras, kad Vilniuj taip nenutiktų
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąNegaliu, na kokie jie baisūs. O tas veidrodis didumo ir gražumo. Atrodo, kaip kažkoks savadarbis šlamštas iš Rusijos ar Kinijos 200x metais. Eilinis pavyzdis, kai viešieji pirkimai yra nesąmonė.
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąNegaliu, na kokie jie baisūs. O tas veidrodis didumo ir gražumo. Atrodo, kaip kažkoks savadarbis šlamštas iš Rusijos ar Kinijos 200x metais. Eilinis pavyzdis, kai viešieji pirkimai yra nesąmonė.
O viešuosius pirkimus laisvai praloštų nurodžius standartinį plotį ir didesnę talpą. Kažku kitur čia šuo pakastas. Dideliam kainų skirtume turbūt.
Comment
-
Parašė Bergrobbe Rodyti pranešimą
Na gal čia tik Talinui nepasisekė, yra dar 33Tr užsakyti Česke Budejovicai miestui, kurie atrodo visai gerai
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Šitam dizainui man rodos esminis elementas - juodas elementas virš priekinio lango. Ko trūksta tiek pas mus, tiek Taline.
Man tai baisi priekio dalis po stiklu. Kažkoks pokemonas.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Šitam dizainui man rodos esminis elementas - juodas elementas virš priekinio lango. Ko trūksta tiek pas mus, tiek Taline.
Turim:
Galėtų būti:
Kaunas:
- 14 patinka
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimą
Jie yra, tik kitos spalvos.
Man tai baisi priekio dalis po stiklu. Kažkoks pokemonas.
- 6 patinka
Comment
-
Vilniaus SORus kreminė spalva turbūt labiausiai gadina. Padori balta ar pilka žymiai labiau tiktų.
Taip pat reikėtų tuos dėl ištisai nudažytų plokščių susidariusius kampus „paslėpti“, užkreivinti tą šviesesnės spalvos juostą, kaip Čekijos troleibusuose. Priekyje reikėtų nudažyti tą V formos detalę kitokia, išsiskiriančia spalva – kitaip tas išsikišimas atrodo labai prastai. Troleibusų galo dizainas iš esmės yra nestilistiškas, tačiau mažiau „aštrių“ kampų ir nesueinančių linijų vėlgi gali bent kiek jį pagerinti.
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąTas įstatymas užsieniečiams išsilaikyti kalbos egzaminą galios VT vairuotojams? Nors bilietų jau neparduoda, bet turėtų skaitytis "su vartotojais bendraujančiu personalu", nes pvz. žemagrindžiuose turi prieiti prie keleivio ir panaudoti rampą vežimėlio užvažiavimui. Net senoj Škodoj keleivis gali prieiti ir pasakyti, jog svyla pečiuko laidai ir galimai tr. pr. dega / tuoj degs.
Įdomu dėl korupcijos, nes galimai žinau, jog rusakalbiai taksistai anksčiau turėję laikytis egzaminą, išlaikydavo galimai neteisėtai.
- 1 patinka
Comment
Comment