Sklinda gandas, jog VVT įrenginėja depersonalizuotą keleivių srautų stebėjimo sistemą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė ejs-ejs Rodyti pranešimąSklinda gandas, jog VVT įrenginėja depersonalizuotą keleivių srautų stebėjimo sistemą.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąSeniau tai būdavo tikrinama, kiek praeina keleivių pro duris. Dabar gal kažkaip gudriau. Galbūt su IR kameromis prie durų?
Pakutinis mano matyts tyrimas buvo su gyvais studentais prie durų
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąAr tikrai pas mus pakankami keleivių srautai, kad apsimokėtų tokia sistema?
Kaip mokė koba džiugašvilis: svarbu ne tai kaip balsavo, o kaip suskaičiuoti balsai.Paskutinis taisė ejs-ejs; 2024.09.19, 23:15.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė ejs-ejs Rodyti pranešimą
BT pagrindu, skaičiuoja unikalius įrenginių UUID'us.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTai nėra beasmenis tyrimas.
Comment
-
Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimą
O kur gi čia pas mus VT gatvėse yra "mėnulio krateriai"? Ne palopyta, ne provežos, o būtent mėnulio krateriai. Ar čia tiesiog spalvų sutirštinimas?
Parašė Sula Rodyti pranešimąGal labiau patyrę gali pakomentuoti, kodėl taip vyksta. Ar čia tik laikina anomalija.
Parašė Al1 Rodyti pranešimą
Prie ko čia tas 9 ar 37 autobusai, nei net kažkam "sausakimši" grietieji ar kai kurie troleibusai tokiais nebūna nei visame maršrute, nei nuolat. Tik kai kuriais trumpais intervalais piko metu ir dalyje maršruto. Sprendimas paprastas - dažninti kursavimą, nes jis retesnis nei buvo prieš kokius 20 metų ar netgi iki "reformos"...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė ejs-ejs Rodyti pranešimą
BT pagrindu, skaičiuoja unikalius įrenginių UUID'us.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Narbuto gatvėje.
- 1 patinka
Comment
-
Sekmadienį į 4 maršrutą išvažiuos senelė 9Tr. Bus labai įdomu pamatyti ją kaip maršrutinę, o ne užsakomąją.
https://madeinvilnius.lt/transportas...ugTkGRtQm-sbEw
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Petr Rodyti pranešimąSekmadienį į 4 maršrutą išvažiuos senelė 9Tr. Bus labai įdomu pamatyti ją kaip maršrutinę, o ne užsakomąją.
https://madeinvilnius.lt/transportas...ugTkGRtQm-sbEw
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
O kaip tai suskaičiuoja tuos atvejus, kai kiekvienoje stotelėje turi išlipti kad išleisti kitus keleivius ir įlipti atgal? Ar nebus dubliavimo? O jeigu turi kelis įrenginius su UUID? Beje kaip tai suskaičiuos tokius keleivius kaip aš, kurie vis dar naudojasi Vilniečio kortele? Ji lyg ir neturi bluetooth galimybės.
Street view gal kokį galima? Nes man atrodo kad stipriai sutirštinate spalvas. Stipriai sutirštinate.
Parašė Petr Rodyti pranešimąSekmadienį į 4 maršrutą išvažiuos senelė 9Tr. Bus labai įdomu pamatyti ją kaip maršrutinę, o ne užsakomąją.
https://madeinvilnius.lt/transportas...ugTkGRtQm-sbEw♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 6 patinka
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimą
Comment
-
Rekomenduoju nuvažiuoti kur nors į rytus (kad ir į tą pačią Ukrainą), kad pamatytumėt kas yra tikros duobės Gerai gyvename, jei mums tokie vaizdai jau yra "mėnulio krateriai".
- 1 patinka
Comment
-
Rekomenduoju nuvažiuoti kur nors į rytus (kad ir į tą pačią Ukrainą), kad pamatytumėt kas yra tikros duobės Gerai gyvename, jei mums tokie vaizdai jau yra "mėnulio krateriai".
P. S. Ukraina jau nenaudoja mūsų turimų Škodų. Ten tik, kaip atsarginės voliojasi jos, sugedus naujiems troleibusams.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
Comment