Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus viešasis transportas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Tai visoje Europoje dabar neatsirado miestų su normaliu VT, kad negalite duoti pavyzdžio? Šiaip nesu nustebęs, nes nežinau kaip ten Honkonge, bet tiek Danijoje, tiek Čekijoje, tiek Vokietijoje esu stovėjęs autobuse piko valandomis, o jus cituojant, jei yra stovimos vietos autobusuose, su VT yra labai rimtų problemų. Tai apibendrinus čia vienas iš dviejų - arba visas mano supratimas apie VT yra neteisingas, arba tiesiog kažkoks random žmogus forume nusišneka. Ir pastarasis variantas man atrodo daug labiau tikėtinas.

    Comment


      Jeigu autobusas nenuveža į darbą gerokai greičiau už automobilį, kas norės stovėti 20-30 minučių susigrūdęs tarp žmonių? Nebent tie, kam darbas nesuteikia parkingo vietos.

      Comment


        Nežinau kaip dabar, bet anksčiau berods į Londono autobusus nepriimdavo stovinčių.

        Comment


          Aš siūlau nusileisti į realų pasaulį. Neteisinant tragiško Vilniaus VT, pastovėti autobusuose tenka praktiškai visuose miestuose. Nuo Kopenhagos iki Prahos, nuo Paryžiaus iki Milano. Nes surprise - visur būna piko valandos, visokie renginiai, prie kurio VT nesugeba prisiderinti, visur transporto priemonės genda, vyksta VT vairuotojų streikai (čia labai populiaru vakaruose), visur vyksta avarijos, dėl ko akumuliuojasi didesnis keleivių srautas. Ir tai nereiškia kad viešasis transportas tuose miestuose yra prastas.
          Paskutinis taisė Maalinauskas; Šiandien, 13:21.

          Comment


            Daug svarbesnis kriterijus yra kelionės laikas. Pastovėti 15 minučių normaliai kondicionuojamame pilnam autobuse yra ok, jeigu autobusas lekia A juosta - tu žinai, kad autobusas aplenkia mašinas kamščiuose ir tu iš taško A į tašką B nusigausi greičiau.

            Problema yra stovėti 15 minučių karštame autobuse, kuris stovi kamščiuose ir pajuda vieną km (echem, Vilniau)

            Comment

            Working...
            X