Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus viešasis transportas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Būtent, kad tokie prikolai daromi, kad išvengti mokesčių ir kažkaip kitaip teikti naudas (jokiu būdu nesinaudot viešuoju transportu ir būti kietu lietuvių, kurio kaimynas pavydėtų karietos). Nu nes kam tiem vadovams tokios sumos auto nuomai ar ekploatacijai ir tokie kiekiai kuro. Ką jie į Klaipėdą važinėja? Ar vežioja trulikų detales po miestą?

    Comment


      Parašė Al1 Rodyti pranešimą
      Jie turi būti apmokestinti.
      5 punktas
      1K-162 Dėl Pajamų, gautų natūra, įvertinimo tvarkos aprašo patvirtinimo (e-tar.lt)

      Comment


        Šitas teisės aktas neveikia, kaip turėtų veikti. Ir apie tai jau ne kartą buvo kalbėta, bet niekas nesikeičia. Nes kai kam nuo to didelė nauda. O valstybė ieško nuo ko labiau numelžti ir numelžia nuo vidutinioko ar žemesnio, o ne nuo to, kam tas numelžimas nebūtų baisiai skausmingas... Nors tokie labiausiai ir bliautų, kaip juos vargšus, valstybė nuskriaudė, matai, reikia važinėti su ekonominės klasės automobiliu... Koks pagaidinimas, gėda...

        Comment


          Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
          Norim, kad į valstybės įstaigas ateitų aukščiausio lygio profesionalai. Taip pat norim, kad tie profesionalai dirbtų už mažiausią įmanomą atlyginimą ir negautų jokių papildomų naudų, nes juk čia valdžiažmogiai ir jie tik pinigus mėto. ¯\_(ツ)_/¯
          Reikia normalių algų visų lygių darbuotojams. O ne žiūrėt pro pirštus kai saviakai kombinuojasi.

          Gal aš naivus, bet įtariu aukščiausio lygio profesionalai vertina skaidrumą. Tokį pasiūlymą, kad alga gal mažoka, bet leisim susikombinuot siųstų jei ne į STT, tai į šiukšliadėžę.

          Comment


            Taigi vsio zakonno. Koks dar STT. Duodant automobilį darbuotojui asmeniniam naudojimui (ir iš dalies tarnybiniam) nėra pažeidžiami įstatymai. Tik tokiu būdu išvengiama didesnių mokesčių darbdaviui. Kitas klausimas, ar tai yra socialiai teisinga. Neteisinga. Ypač valdiškame darbe.

            Comment

            Working...
            X