Parašė Pilaitis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąKad man regis toks jau būtų egzotika šiuolaikiniam jaunumui.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Kaid Rodyti pranešimą
Aišku tai nekeičia fakto, kad tokia problema egzistuoja ir tai yra apsileidimas.Paskutinis taisė deep'as; 2023.11.14, 18:07.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Tuose pačiuose Amsterdamuose pokyčiai prasidėjo tikrai ne dėl urbanistų entuziastų užklausų. Pokyčius lėmė smarkiai išaugęs vaikų žūčių po ratais skaičius ir įtūžusių tėvų protestai.
- 8 patinka
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
Atitinkamos įstaigos informuotos ar tikitės, kad kažkas perskaitys forumą ir imsis kažką daryti?
Aišku tai nekeičia fakto, kad tokia problema egzistuoja ir tai yra apsileidimas.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 1 patinka
Comment
-
-
Parašė tomczu Rodyti pranešimąTai štai tas modernus tramvajus - net bėgiai yra!
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąKažkur po vienu Grindos postu FB buvo parašyta, kad dabar stotelėse testuos kažkokį ypač stiprų asfaltą.
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
Vaikas durnas, paskui tevai durni, blogai isauklejo, ir t.t.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Riedutis Rodyti pranešimąBetonas tokių problemų neišspręstų?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Pas mus tuoj prasidėtu asociacijos su "sovietų keliais" ir kiti marazmai. Bet šiaip betonas tikrai neblogas sprendimas gali būti. Tik jis yra brangesnis, tai čia irgi aspektas mūsų viešuosiuose pirkimuose.
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimą
Aš gal naiviai įsivaizduoju, kad viešuosiuose pirkimuose galima nustatyti reikalavimus, pvz., kad turi būti betonas, o ne asfaltas. Juk visiškai skirtingi sprendimai?
Čia tas pats kai perka automobilius valstybinės institucijos, juk nurodo kokios klasės arba bent kokio tūrio ir galingumo variklis turi būti.
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimą
Aš gal naiviai įsivaizduoju, kad viešuosiuose pirkimuose galima nustatyti reikalavimus, pvz., kad turi būti betonas, o ne asfaltas. Juk visiškai skirtingi sprendimai?
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Galima nustatyti. Tada koks žurnalistas pamatys, nesupras kodėl taip daroma ir pradės rašyti straipsnius apie "pinigų plovimą".
Comment
Comment