Gal koks insideris bent jau išduotų, jog pirkimas vėl nebuvo pratęstas, atšauktas, nukeltas ar koks dar velnias nenutikę.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąO tai bus galima tiesiog naudoti banko kortelę ar telefoną kaip Minske ar Londone?Paskutinis taisė Silber418; 2023.03.14, 01:19.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO tai bus galima tiesiog naudoti banko kortelę ar telefoną kaip Minske ar Londone?
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Valdemar Rodyti pranešimą
Galios.Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.03.14, 01:08.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
O tai kokia tuomet naujos sistemos prasmė jei galios ir senos kortelės su senais komposteriais? Aš tikrai nekeisčiau dabartinės vilniečio kortelės į tą naują, nes dabar atsižymėti reiks kiekvienąkart įlipus, kai su dabartine sistema gali pasipildyti kortelę nors ir metams - atžymi ją vos vieną kartą ir ji aktyvuota visam šiam laikotarpiui - gali visus likusius metus neribotai keisti transporto priemones, šokinėti iš vienos į kitą. O dabar gi reiks atsižymėti įlipus kiekvieną kartą. Kam? Man kaip šokinėjančiam iš vieno troleibuso į kitą kas porą stotelių tai tik atmuš norą važinėti. Tik eilės susidarys prie aparatų, nes taip išeina, jog tai turės padaryti visi atitinkamoje stotelėje įlipę keleiviai. O kitoje stotelėje jau aiškinkis kontrolei, kodėl per vėlai pažymėtas bilietukas.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Tai kaip ir savaime suprantama, kad kiekvieną kartą įlipęs keleivis, turintis seasonal bilietą, jo aktyvuoti neturės. Iš kur tokią nesąmonę ištraukei?
Comment
-
Buvo kažkas rašyta toje nuorodoje aukščiau, bet dabar meta klaidą, neva toks puslapis neegzistuoja. Matyt patalpino ir vėl išėmė kuriam laikui.
- 2 patinka
Comment
-
O tai kokia tuomet naujos sistemos prasmė jei galios ir senos kortelės su senais komposteriais? Aš tikrai nekeisčiau dabartinės vilniečio kortelės į tą naują, nes dabar atsižymėti reiks kiekvienąkart įlipus, kai su dabartine sistema gali pasipildyti kortelę nors ir metams - atžymi ją vos vieną kartą ir ji aktyvuota visam šiam laikotarpiui - gali visus likusius metus neribotai keisti transporto priemones, šokinėti iš vienos į kitą. O dabar gi reiks atsižymėti įlipus kiekvieną kartą. Kam? Man kaip šokinėjančiam iš vieno troleibuso į kitą kas porą stotelių tai tik atmuš norą važinėti. Tik eilės susidarys prie aparatų, nes taip išeina, jog tai turės padaryti visi atitinkamoje stotelėje įlipę keleiviai. O kitoje stotelėje jau aiškinkis kontrolei, kodėl per vėlai pažymėtas bilietukas.
Comment
-
O dėl bilieto pažymėjimo tai taip, kiekvieną kartą įlipant į transporto priemonę reikės priliesti kortelę arba apps'e atsidaryti bilieto QR ir jį nuskaityti komposteryje, kas atrodo dar didesnis kosmosas. Tą daryti reiks net ir turintiems metinį bilietą.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Manau būtų absurdas, jei viskas neveiktų taip, kaip Londone ar Minske veikė prieš kokius 10 metų, kai visi naudojosi tiek banko kortelėmis, tiek dedikuotomis smart kortelėmis su visokiais terminuotais bilietais, automatiniu dienos bilieto cappinimu su bet kokia (net užsienietiška) banko kortele ir pan. Jei taip nebus, diegti naują sistemą nebūtų jokios prasmės.
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimą
O Londone aktyvavus autobuso ar tram'o valandinį bilietą ir persėdus į kitą autobusą/tramą - bilietą reikia vėl "žymėti"? Nebuvęs, tai įdomu.
Comment
Comment