O ar turi būti pasibaigusi garantija, kad galėtum perdažyti autobusą?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąMan toks įtarimas kyla, jog 7001 yra klijuotas raudona plėveleParašė Mettal Rodyti pranešimąTurėtų būti "naujesnė" raudona oficiali. Tas pristatomasis taip pat buvo baltas, bet perdažytas specialiai prezentacijai.
O dėl atspalvio – reiktų atidžiai sulyginti spalvas su naujais "Grindos" sunkvežimiais, kurie, mero teigimu, taip pat atspindi "naująjį Vilniaus veidą". Kol kas man atrodo, kad "tikroji" raudona yra ta prezentuotoji tamsesnė.
Bet juk, turbūt, lengviau kiek pakoreguoti oficialią poziciją, nei perdažyti daugiau kaip 40 naujų Isuzu autobusų
Paskutinis taisė aRa; 2017.11.27, 22:40.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąO ar turi būti pasibaigusi garantija, kad galėtum perdažyti autobusą?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Sostinės autobusai atsinaujina: autobusų plovykla, uniformuoti vairuotojai ir bevielis internetas
Skaityti daugiau: https://www.madeinvilnius.lt/naujien...is-internetas/
Comment
-
Ar tai reiškia, kad visus Volvo perdažys raudonai? Ir kažin kaip tada su neseniai pirktais Solaris/Man/Castrosua
Parašė donatasa Rodyti pranešimąSostinės autobusai atsinaujina: autobusų plovykla, uniformuoti vairuotojai ir bevielis internetas
Skaityti daugiau: https://www.madeinvilnius.lt/naujien...is-internetas/
Įdomiausia būtų sužinoti kas per modelis ir gamintojas bus tų 42 naujų ilgųjų autobusų, kuriuos į Vilniaus gatves išleis privatus vežėjas.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąUuuu įdomu darosi.
Užtat ką pastebėjau šiomis dienomis: raudona "tepasi" kur kas labiau nei pilka. Liūdnas dalykas. Ant pilkų autobusų ne taip gerai matėsi purvas, o ant ryškiai raudonų - kaip ant delno. Gal jeigu dažniau plaus tai nieko tokio.
Comment
-
Na, aišku smagu kad perdažinės visus autobusus ir turėsim vieną spalvos standartą, bet kita vertus tas nutarimas, kad visi autobusai bus raudoni yra toks lengvas pinigų taškymas... Galėjo gi visus šituo 250 naujų užsakyt pilkus, kaina gi neturėtų keistis nuo to ar autobusas pilkas ar raudonas, ir perdažyt pilkai senesnius (nors nesuprantu kas ten iš jų kitą pavasarį dar liks, nebent VVT didins išleidimą iki kokių 500). Dabar gi reikia prie viso to prisideda ir papildomai būsiantys perdažyti ~150 pilkų autobusų...
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąDar kartą primenu, kad naujų ilgų autobusų neužteks pakeisti net visus nežemagrindžius, jau nekalbant apie baisiausius žemagrindžius.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąDar kartą primenu, kad naujų ilgų autobusų neužteks pakeisti net visus nežemagrindžius, jau nekalbant apie baisiausius žemagrindžius.
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąTodėl kad jau dabar reikia apie 140 ilgų autobusų, o naujų bus tik 93.
O reikia kažkaip sugebėti atsisakyti nuomuojamų, viso 2TP šlamšto, Karosų, O405G, vienietinių. Esu daugiau nei įsitikinęs, kad 990-999, 30xx ir 40xx Manai liks, kitaip nepakaks ilgų autobusų.
O bus: 50 naųjų Solaris + 42 nauji privatūs + 30 Volvo + Manai iš Oslo (nežinau kiek, ~20?). Tai ~140 ilgųjų ir gaunas, ar aš kažką ne taip skaičiuoju?
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąTodėl kad jau dabar reikia apie 140 ilgų autobusų, o naujų bus tik 93.
O reikia kažkaip sugebėti atsisakyti nuomuojamų, viso 2TP šlamšto, Karosų, O405G, vienietinių. Esu daugiau nei įsitikinęs, kad 990-999, 30xx ir 40xx Manai liks, kitaip nepakaks ilgų autobusų.
Comment
-
Eidvis, labai nežymus pastebėjimas, bet privačių bus 43, o ilgų Manų iš Oslo yra lygiai 15. T.y. 50+43=93 visiškai naujų, +15 Manų + 30 Volvo = 138. O kur dar rezervas? Greitaisiais maršrutais išvis turėtų būti uždrausta leisti mažesnės talpos autobusą, nei numatyta tvarkaraštyje.
Briedis: 93 - 30 O405G - 30 nuomuojamų - 18 sudrožtų autobusų iš TP - 6 Karosos - 6 likę vienietiniai modeliai iš AP = 3, ir čia dar nepaskaičiavau Heuliezų, žemagrindžių dujinių Manų, ir O405GN (27 autobusai).
Comment
-
Pagal fotobusą ilgųjų raudonųjų Man’ų yra 20, ne 15... Kad ir kiek ten jų bebūtų, pats puikiai matai, kad į aptarnavimą siunčiamų ilgųjų Volvo tikrai užteks, ir jokių senesnių nereikia, rezervui paliekant tuos Man’us kaip 87X, 88X, ir su keturženkliais numeriais (kur nenuomojami) ir Neoplanus 99X. Ar tu čia bandai pasakyti kad 30 ilgų rezervinių vistiek yra per mažai ? (Neužmirškime, kad dalies ilgųjų pakeitimas rezervu bus ne VVT reikalas).
Comment
-
10.000, nežinau, kur jūs matot 20, jų yra tik 15 http://fotobus.msk.ru/list.php?serv=0&grid=104&mid=6455
Tarp kitko, kaip tik ir pasakiau, kad būtent tuos autobusus, kuriuos išvardinote, ir derėtų palikti.
Briedis, kadangi neturiu tiek informacijos kiek Mettal, tai galiu pasakyti tik tiek, kad kaikurie aukštagrindžiai autobusai yra geresnės būklės nei žemagrindžiai, taip kad... Nemažai problemų kyla su Heuliezais, su 877-887 Manais.
Comment
Comment