Aš šiaip stengiuosi į šito kvailio post'us kuo ramiau reaguot, arba aplamai nereaguot, bet šį kartą negaliu nesusilaikyti, nes tiesiog man nesuprantami dalykai yra galvoje. Todėl pradėsiu diskusiją, tiksliau pagyvinsiu
Visų pirma, man įdomu, iš kur tu tokią nesąmoningą informaciją trauki? Ar tu visus žmones Balsių rajone pažįsti ir žinai kiekvieno asmeninę informaciją, kas yra deklaravęs savo gyvenamąją vietą, o kas ne. Galbūt dar ir banko sąskaitos slaptažodžius žinai jų? Tokių skaičių tikrai nėra ir tai yra nerealu, nes jei tai būtų realybė, tai jau būtų senų seniausiai patekę į žiniasklaidos ir valdžios akiratį.
Deja, bet aš tave nuvilsiu. Balsiai nebuvo ir nėra miestas. Balsiai yra rajonas užmiestis. Nebent nesupranti, ką reiškia užmiestis. O dar aiškiau išsireikšiu, kad Balsiai yra Vilniaus rajonas, į kurį važinėja viešasis transportas. Tokį patį statusą turi Vaidotai, Pagiriai, Juodšiliai, Skaidiškės, Riešė, Balsiai. Tad nepudrink tu smegenų su savo miesto statusu. Ar jūs ten visi apsirukę gal su savo balsiais? Jūs esat rajonas, ir užteks sapalioti nesąmones apie miesto statusą. Džiaugiuosi, kad bent nesvaigsti, kad Balsiai yra Vilniaus miesto centras, o tai išvis nekažką bendram vaizde atrodytum.
Tu teisus, dabar ypatingai tinkamas laikas, kada visi žmonės ruošiasi važiuoti iki žaliųjų ežerų. Tu čia tai tiesą pasakei. Galvoju, kaip tik pavažiuoti ateinantį savaitgalį. Senokai prie ežero buvau. Aišku, čia su mega ironija aš rašau. Man tik šiaip įdomu, ar bent girdėjai apie tokį dalyką, kaip ilgų/trumpų autobusų paskirstymą sezono metu? Manau, kad ne. Triašiai autobusai yra reikalingi miesto centre dabar, o ne į kažkokius Balsius, kuriuose ir taip važinėja nemažai autobusų. Jau apie užpildymą autobusų nereikia svaigti. Mačiau aš tą tavo užpildymą ne vieną kartą, tik deja, tavo žodžiai dažniausiai neatitinka realybės.
Tu gal išvis nupušai?
Parašė Naujaneriai
Parašė Naujaneriai
Parašė Naujaneriai
Parašė Naujaneriai
Comment