Parašė Mettal
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąKad patinka Jums besivelkantis transportas. Nesuprantu, kaip taip galima paciam sau priestarauti keliose postose.
Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimąIš kur tokia info? Nes pagal tokią info gaunasi. Kad 112 panaikinamas, o pagal kitą, kad ne.
Tai kaip 112 gali būti priderintas prie gimnazijos pamokų laiko jeigu jis yra naikinamas.
Comment
-
Parašė hydrex Rodyti pranešimąAš kiekviena diena juo naudojuosi nuo pat atidarymo pradžios irgi. Ir kiekvieną dieną, tad dažnai keiksnoju, kai pvz. vairuotojas prieš žalia šviesoforo signalą, jau stabdo, nes per anksti atvažiuoja. Dabar apie laiką kurio prašėte, tai intevervalas maždaug tarp 12-14 val. Vėlesniu laiku neteko važiuoti. Pastoviai, autobusas turi būt 13.28, tačiau jau nuvažiuoja maždaug keliom minutėm anksčiau. Ateini į stotelę maždaug 13:25, o žiūri, kad autobuso nebėra jau. Ir panašiai su kitais reisais, minėtu laiko intervalu.
Comment
-
Parašė 0570043 Rodyti pranešimąSavaitgali 2G veluoja bent 6 minutes reguliariai. Man yra buve atveju, kai ateinu i stotele likus 5 minutems iki autobuso isvykimo, bet neretai pamatau, kaip pries tai turejas vaziuoti autobusas pravaziuoja beveik sekancio autobuso laiku.
p.s. is kur Jus sinote koks autobusas turi vaziuoti kokiu laiku? O gal cia tas pats 2G kaip daugelis forumieciu minejo, anksciau nuvaziuoja keliomis minutemis, nes jam yra duodama "laiko per akis".
O gal busite is tu paciu krapstanosiu ir prie zalio sviesoforo signalo stabdanciu vairuotoju?Paskutinis taisė Buss fanas; 2014.10.29, 20:58.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąParodyk konkrečiai kur prieštarauju ir kur konkrečiai sakiau, kad man patinka besivelkantis transportas.
Čia pagal kurią informaciją jis nenaikinamas?
O čia tai nežinau net kaip reikia bandyti galvoti, kad iki tokios išvados prieitum.Parašė Mettal Rodyti pranešimą112 ir 112A Vilniaus rajono maršrutai yra naikinami. ir šitą P.S. 112 irgi nelabai priderintas prie Riešės gimnazijos pamokų laiko.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimąPagal tavo šitą:
Parašė 0570043 Rodyti pranešimąSavaitgali 2G veluoja bent 6 minutes reguliariai. Man yra buve atveju, kai ateinu i stotele likus 5 minutems iki autobuso isvykimo, bet neretai pamatau, kaip pries tai turejas vaziuoti autobusas pravaziuoja beveik sekancio autobuso laiku.
Comment
-
Žinot, man kilo idėja. Kadangi paprastais žodžiais mes nieko neišspręsime, tai reikia faktinių įrodymų. Kodėl gi, laisvu laiku nepanagrinėjus autobuso trasos įveikimo laiką. Esmė būtų tokia, kad nuo pat Vaikų ligoninės iki Stoties reikėtų važiuoti ir nagrinėti kiekvieną atvykimą į stotelę ir išvykimą. Viską manau būtų galima padaryti, pasitelkus sąsiuvinį. Kitas nagrinėjimo aspektas būtų transporto priemonės greitis. Tam tikrais tarpais, įrašyti važiavimo greitį. Pvz, kur atkarpa yra ilgesnė ir fiksuoti tą greitį. Jei pas vairuotoją aišku spidometras veiks, nes būna, kad net neveikia. Bet dažniausiai veikia. Kitas dalykas, užsirašyti vietas, kur vairuotojas tempėsi prieš žalią šviesoforo signalą. Tokiu būdu, būtų galima ir išspręsti šitą ginčą. Manau daug čia nereikėtų, tiesiog kiekvienam pasirinkti tam tikrą reisą, ar du reisus. Santariškės - Stotis, ir Stotis - Santariškės su kitu vairuotoju. Toks projektukas turi būti grupinis, todėl paskirstymas būtų privalumas, o paskui viską surašę į kompiuterį galėtumėm įkelti į forumą ir nagrinėti. Nes tusčiais žodžiais čia nieko neišspręsi.
Comment
-
Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimąPagal tavo šitą:
Ach... Kaip aš buvau parašęs , kad būsimas 87 tvarkaraštis nepriderintas prie pamokų. Mettal parašė , kad 112 tvarkaraštis irgi buvo nepriderintas.Abrikosai mus išgelbės. ~
Comment
-
Parašė hydrex Rodyti pranešimąŽinot, man kilo idėja. Kadangi paprastais žodžiais mes nieko neišspręsime, tai reikia faktinių įrodymų. Kodėl gi, laisvu laiku nepanagrinėjus autobuso trasos įveikimo laiką. Esmė būtų tokia, kad nuo pat Vaikų ligoninės iki Stoties reikėtų važiuoti ir nagrinėti kiekvieną atvykimą į stotelę ir išvykimą. Viską manau būtų galima padaryti, pasitelkus sąsiuvinį. Kitas nagrinėjimo aspektas būtų transporto priemonės greitis. Tam tikrais tarpais, įrašyti važiavimo greitį. Pvz, kur atkarpa yra ilgesnė ir fiksuoti tą greitį. Jei pas vairuotoją aišku spidometras veiks, nes būna, kad net neveikia. Bet dažniausiai veikia. Kitas dalykas, užsirašyti vietas, kur vairuotojas tempėsi prieš žalią šviesoforo signalą. Tokiu būdu, būtų galima ir išspręsti šitą ginčą. Manau daug čia nereikėtų, tiesiog kiekvienam pasirinkti tam tikrą reisą, ar du reisus. Santariškės - Stotis, ir Stotis - Santariškės su kitu vairuotoju. Toks projektukas turi būti grupinis, todėl paskirstymas būtų privalumas, o paskui viską surašę į kompiuterį galėtumėm įkelti į forumą ir nagrinėti. Nes tusčiais žodžiais čia nieko neišspręsi.
Comment
-
Parašė 1G2G
Suprantu, kad gali būti draudžiama klijuoti reklamą. Bet šiuo atveju tai bus socialinė akcija, kurios pagrindinis motyvas yra bendrasis gėris - geresnis viešasis transportas. O tai daug ką pateisina, net ir teisiškai.
Comment
-
Parašė Lucario Rodyti pranešimąAch... Kaip aš buvau parašęs , kad būsimas 87 tvarkaraštis nepriderintas prie pamokų. Mettal parašė , kad 112 tvarkaraštis irgi buvo nepriderintas.
Parašė hydrex Rodyti pranešimąAš kiekviena diena juo naudojuosi nuo pat atidarymo pradžios irgi. Ir kiekvieną dieną, tad dažnai keiksnoju, kai pvz. vairuotojas prieš žalia šviesoforo signalą, jau stabdo, nes per anksti atvažiuoja. Dabar apie laiką kurio prašėte, tai intevervalas maždaug tarp 12-14 val. Vėlesniu laiku neteko važiuoti. Pastoviai, autobusas turi būt 13.28, tačiau jau nuvažiuoja maždaug keliom minutėm anksčiau. Ateini į stotelę maždaug 13:25, o žiūri, kad autobuso nebėra jau. Ir panašiai su kitais reisais, minėtu laiko intervalu.
Ne visi autobusai fiziškai gali spėti važiuoti laiku net su "greičiausiais" vairuotojais.
Probleminė atkarpa yra nuo Spaudos rūmų iki Lazdynų. Nerealu yra per 5 min. pravažiuoti 5 stoteles, 2+1 šviesoforus ir dar praleidžiant 3 stoteles. Kaip matosi iš naujo grafiko, pridėta laiko tikrai ne ten, kur reikia ir pridėta per daug - būtų pakakę 2 min. būtent atkarpai Spaudos rūmai > Lazdynai.
Parašė AmetistasNesutinku tokiam konservatyviam tavo mąstymui - lipdukų klijavimas nėra turto gadinimas ir apskritai man keista kaip gali būti priešiškai sutinkama tokia puiki socialinė iniciatyva. Kita vertus, manau, kad tokių priešiškų žmonių, nelabai suprantančių tokios akcijos reikalingumą ir jos galimą naudą, gali būti nemažai.
Comment
-
Parašė AmetistasNesutinku tokiam konservatyviam tavo mąstymui - lipdukų klijavimas nėra turto gadinimas ir apskritai man keista kaip gali būti priešiškai sutinkama tokia puiki socialinė iniciatyva. Kita vertus, manau, kad tokių priešiškų žmonių, nelabai suprantančių tokios akcijos reikalingumą ir jos galimą naudą, gali būti nemažai.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNa, jis ir yra dar nepriderintas - šiandien dar ne lapkričio 1 Nebent ten pamokos kažkokiu kitu laiku vyksta.Abrikosai mus išgelbės. ~
Comment
-
Nuo lapkričio 1 d. atidaromas Erfurto g. viadukas (mėnesiu anksčiau nei žadėta), dėl to visi Lazdynų maršrutai grįžta į senąsias trasas. Visi, išskyrus 116- turbūt nuspręsta palikti žiedinę trasą dėl mokinių nuvežimo į mokyklas Lazdynuose.
http://www.vilniustransport.lt/lt/news/view/?id=700
Comment
-
Parašė Lucario Rodyti pranešimąPamokos ten prasideda įprastai , nuo aštuntos. Tad tiems , kurie važiuos į pamokas autobusu , reikės valanda ''šmirinėti'' iki pamokų pradžios , arba vėluoti į pamokas
Comment
-
Nuo Bendorėlių pusės važiuoja 112A maršrutas, kuris atvyksta prie Riešės gimnazijos (Žirgyno st.) 7:49. Kai bebūtų keista, bet nuo Didžiosios Riešės nėra jokio autobuso į Riešę 8-ai valandai, tik 7:21 atvykstantis 112. Aš nemanau, kad tai yra gerai.
P.S. 87 kažkodėl sugalvota praleisti Kooperatyvo st. link Ozo g. 112 ten stoja ir išvis ši stotelė yra pilnai įrengta.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąYra daug taikių ir legalių būdų išreikšti savo nuomonę (protestų akcijos, dialogas su valdžia, straipsniai, tt.). Ar būtina gadinti turtą dėl to, kad pasiekti savo? Lipdukus nuo stiklo ne taip paprasta nuvalyti, taip kad nepritarsiu dėl to, kad tai nėra joks turto gadinimas. Patikėkit manim, neabejoju, kad policija sulauks daugybės iškvietimų dėl tokios veikos. Be to, logiškai mąstant, važiavimo grafikus sudaro SĮSP, o ne VVT, tai kodėl dėl to turi būti gadinamos vežėjo transporto priemonės??
Comment
-
Parašė ArtEGO Rodyti pranešimąKad tas StopCham jau patys į chamus-provokatorius pavirto...
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąNa, net Rusijoje veikia panaši programa - "СтопХам". Ten klijuoja lipdukus taip, kad iš pirmo karto vairuotojas negali juos nuimti. Vairuotojai kviečia policiją, tačiau lipdukų klijuotojai nėra baudžiami, nes "nepažeidžia įstatymų" (neva federalinis projektas).
Comment
Comment