Parašė Naujaneriai
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
-
Parašė mskapss Rodyti pranešimąKas čia per nesamonės, kad "važinės tik kai norės" ir pan... Skaitykite konkurso sąlygas - grafikus sudaro SĮSP, pinigus moka už kilometrus ir jiem jokio skirtumo, ar 1 ar 100 keleivių, nes pinigų gauna tiek pat (tiesą sąkant, tuščias autobusas vežėjui būtų netgi geriau, nes mažiau transportas dėvisi ir kuro mažiau naudoja ).
Juk konspiracija kažkokia vistiek turi būti
Comment
-
Parašė mskapss Rodyti pranešimąKas čia per nesamonės, kad "važinės tik kai norės" ir pan... Skaitykite konkurso sąlygas - grafikus sudaro SĮSP, pinigus moka už kilometrus ir jiem jokio skirtumo, ar 1 ar 100 keleiviu
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą882 nurašytas, kadangi būtų brangiai kainavęs jo remontas po gaisro + dujų balionų pakeitimas (TA dujų balionams pratęsimas). Taip, 875, 880 ir kitų NG313 gedimas vienodas - pasibaigęs dujų balionų galiojimo laikas.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąTaigi fotobuse yra info.
O nuo ko tai atsitiko...
Niekas foto neturi???Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąKomentuose yra ir nuoroda į Delfi.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Rijikas Rodyti pranešimąMhm siaip skaitinejau sutarties sablona ir man pasirode ne taip sioje vietoje aisku, nes figuruoja frazes "kompensavimas uz nuostolingus marsrutus ir tt., uz ka savivaldybe pagal kazkokias tvarkas isipareigoja kompensuoti. Tikrai proceso neismanau, bet ar nebus taip, kad be ridos dar teks moket jei cia bus "nuostolingi" marsrutai? O gal cia bangas keliu be reikalo neismanydamas?
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąGal kas turi foto po gaisro???
Comment
-
Parašė Rijikas Rodyti pranešimąMhm siaip skaitinejau sutarties sablona ir man pasirode ne taip sioje vietoje aisku, nes figuruoja frazes "kompensavimas uz nuostolingus marsrutus ir tt., uz ka savivaldybe pagal kazkokias tvarkas isipareigoja kompensuoti. Tikrai proceso neismanau, bet ar nebus taip, kad be ridos dar teks moket jei cia bus "nuostolingi" marsrutai? O gal cia bangas keliu be reikalo neismanydamas?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
67 Mickūnuose. Nuo Parko g. važiavo beveik tuščias drauge su 115 ir dėl to 115 Kalno g. žiedelyje vos apsisuko.
Beje, gal kas galit duot nuorodą į garaž. 078 nuotraukas ir duomenis? Regis, toks autobusas Vilniuj tėra vienas, nors mano požiūriu, tai pats patogiausias autobusas, ypač pakraštiniams maršrutams (dabar mačiau važiuojant 8, 27).
Comment
-
Visa informacija apie tau dominantį autobusą yra fotobuse.
http://fotobus.msk.ru/vehicle/60866/#n67171
Comment
-
Parašė Xarru Rodyti pranešimąAha, dėkui, jau radau. Kaip 1987 m. gamybos, matyt, jo dienos jau suskaičiuotos, nors tiek patogumu (sėdynių išdėstymu, amortizacija), tiek patvarumu (nebarška ir neūžia kaip Castorua ar tas MAN'as, kuriuo važiavau iš Mickūnų) lenkia daugelį naujesnių autobusų...
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąJeigu jau paminėt būtent 078-ą, tai jis šiandien dirba 4-am maršrute. Buvo ankstesniuose puslapiuose minėta, kad šis senukas perspjauna kiaurai visus naujokus (Volvo, Manus ir pan.)
Comment
-
Parašė neoplan Rodyti pranešimąPuikiai viešojo transporto būklę Vilniuje iliustruojantis kadras.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąMatyt į konkurso sąlygas pamiršo įrašyti reikalavimą tam tikru periodiškumu nuplauti autobusus. Tikiuosi naujų konkursu sąlygose įrašyta kaip ir kokiu dažnumu reikia palaikyti transporto priemonių švarą viduje ir išorėje.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąŠiaip pats autobuso šeimininkas (vairuotojas) turi rūpintis autobuso švara ir pan. Remontas ir kuro užpildymas, kaip ne kaip, eina iš jo kišenės
Comment
Comment