Parašė ssnaiperis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąNe taip seniai Saulėtekio žiede pastatytas ženklas "keleivių išlaipinimas" (toje vietoje, kur stovi pertraukiami troleibusai). Kiek man teko girdėti kalbas, kad pratęs autobusus iš Antakalnio (50, 115). Ar 17 bei 39 irgi ten pat keliaus, neaišku. O Saulėtekyje paliks tik 4 pertraukto grafiko troleibusus. Visi kiti bus siunčiami atstovą atlikti į Antakalnio žiedąPaskutinis taisė Vilnietizz; 2014.10.14, 09:59.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąAtnaujintas Vilniaus autobusų žemėlapis (5,13 Mb, PDF) Sužymėti visi pasikeitimai nuo paskutinės gegužės mėn. versijos - stotelių pavadinimai, nauji ir pakeisti maršrutai, smulkūs kosmetiniai pakoregavimai.
Puikus darbas.دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąJei gerai pastebėjau, išdidintame centro žemėlapyje nepažymėta 60 maršruto galinė stotelė Lukiškėse.
Comment
-
Keleivių patogumui - papildomi autobusai Vėlinių ir Visų Šventųjų dienos
Labai įdomiai bus organizuotas 115-as maršrutas lapkričio 1-ąją:
1 variantas: Antakalnis - Rokantiškės (nevažiuos į Kalno g.)
2 variantas: Antakalnis - Rokantiškės - S. Batoro g. - Parko g. (užvažiuos į Rokantiškių žiedą ir važiuos į Parko g. per S. Batoro g.)
Atgal: Parko g. - Kalno g. - Rokantiškės - Antakalnis (savo trasa).
Comment
-
Privatūs vežėjai sostinės gatvėse pasirodys kitų metų vasarą
http://ebus.lt/keleivinio-transporto...met-vasar.html
Comment
-
Asmeniškai man baugu dėl to, kokia bus VVT vairuotojų ateitis. Jeigu ateis įmonė iš užsienio, kuri mokės atlyginimus skaidriai kaip ir VVT (t.y. be juodųjų buhalterijų; ir nors VVT algos vėluoja, bet jos sumokamos) - tuomet valio. Jeigu bus kaip ir dabar pas Transrevį, Ridviją ir Meteorit Turą - tuomet nieko gero. Ir toliau tęsis maršrutinio taksi principas, tik tiek kad be vadinamųjų „dienos įnašų“.Paskutinis taisė Mettal; 2014.10.17, 14:25.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąAsmeniškai man baugu dėl to, kokia bus VVT vairuotojų ateitis. Jeigu ateis įmonė iš užsienio, kuri mokės atlyginimus skaidriai kaip ir VVT (t.y. be juodųjų buhalterijų; algų vėluoja, bet jos sumokamos) - tuomet valio. Jeigu bus kaip ir dabar pas Transrevį, Ridviją ir Meteorit Turą - tuomet nieko gero. Ir toliau tęsis maršrutinio taksi principas, tik tiek kad be vadinamųjų „dienos įnašų“.
Comment
-
Parašė 0570043 Rodyti pranešimąTaip pat aiškus ir vienas maršrutas - 4G. Įjungus smegenis ir paskaičiavus TP kiekius galima nesunkiai išskaičiuoti kitus tris triašių maršrutus.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Vilniaus gatvėse kitą vasarą pasirodys privatūs vežėjai
Išankstiniame skelbime pateikta informacija, kad planuojama skelbti konkursą penkiems pagrindiniams Vilniaus miesto autobusų maršrutams, numatant, kad jais turės vežti 40 standartinių dviašių autobusų su planuojama metine rida 2 562 515 km, taip pat 19 privežamųjų autobusų maršrutų, numatant, kad jais turės vežti 43 mažos talpos autobusai su planuojama metine rida 4 116 244 km.Visi į maršrutus išvažiuosiantys autobusai bus nudažyti konkurso sąlygose nurodyta sidabrine spalva ir bus pažymėti analogiškais logotipais, kaip ir dabar keleivius vežančios naujai įsigytos transporto priemonės.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąĮdomu. Ar galim prognozuoti, kad atidavus nemažą dalį maršrutų (tame tarpe ir 4G) mūsų VVT galės smarkiai dažninti kituose greituosiuose (ir ne tik) maršrutuose dirbančių autobusų važiavimą?
Comment
-
Vilnius žiemos šventėms pirks du turistinius traukinukus
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...6-460887?cf=dfMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąStovi kaip stovėjes 2-ajame parke ant elektros įrangos remonto takelio...Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąParkas tai būtų išleidęs, bet kažkodėl iš savivaldybės žmogučiai nenorėjo išleisti. Na žinai tas pasakas...Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment