Parašė SoulMulticast
Rodyti pranešimą
Na taigi ten būna parašyta 4G AP (Kirtimai). Juk autobusas iš Pilaitės nesiteleportuos į Naujininkus, tad natūralu, jog kažkiek pavažiuoja kaip įprastas maršrutas ir tuomet, kaip aš sakau, išsimuša iš savo pagrindinės trasos. Nejaugi keleiviai nepasidomi, kokie yra jų dažniausiai naudojamo maršruto reisų į parką variantai, jiems dzin kada vairuotojas grįš namo ar pan.
Man asmeniškai nulinės maršrutų trasos yra kažkas paslaptingai jaukaus, man tai viena įdomiausių VT temų. Labai mėgstu važiuoti nuliniais 15 troleibuso reisais iš stoties į 1-ąjį parką - paties piko metu. Labai faina stebėti, o tuo pačiu ir stebėtis žmonių bukumu, kuomet privažiavus labiausiai apkrautą šios trasos stotelę Vinco Kudirkos aikštė, stotelėje laukia keliasdešimt žmonių, ir žmonės pamatę užrašą "Iki 1-ojo parko", kartais būna neįlipa nė vienas žmogus. Geriau visi grūsis į pergrūstą 2 troleibusą. Juk ne visiems reikia į Saulėtekį, daliai keleivių pilnai užtektų tos atkarpos, kuria važiuoja 15. Kita dalis gal apskritai gyvena Vilniuje n metų ir nežino, kur yra tas paslaptingas 1-asis parkas, nurodytas kryptyje. Bet čia tas pats kas gyventi valstybėje ir nežinoti, kas šiuo metu eina jos vadovo pareigas.
Comment