Parašė Ignalina
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąGeriau tegu nedažo. Neūkiškumas perdažyti, ká kitàmet planuoja nurašyt. Vieno autobuso kokybiškas perdažymas apie 5000eur kainuoja.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąKokia situacija su autobusų perdažymu? Pravažiavus pro parką matėsi gan daug raudonų Volvų. Ar kitus modelius irgi dažo?
Comment
-
Prieš kurį laiką buvo paskelbta keletas konkursų naujiems autobusams:
5 vnt. elektrinių midibusų iki 9 metrų, terminas 2019.01.21
10 vnt. midibusų (10 metrų ilgio), terminas 2018.11.30
50 vnt. dvigubų dujinių autobusų, terminas 2019.02.01
Klausimas, ar buvo išrinktas koks nors laimėtojas, ar vis dėl to tai buvo atšaukta? Kodėl visiškai nėra jokios informacijos apie tai?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąCVPP ataskaitose nėra informacijos?
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
Jeigu kalba apie ataskaitas, į kurias galima užeiti pro VVT puslapį - ten irgi nieko nėra.
https://cvpp.eviesiejipirkimai.lt/Re...1&PageSize=100
arba per šią http://www.cvpp.lt/index.php?option=...greement_type=Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąKlausimas, ar buvo išrinktas koks nors laimėtojas, ar vis dėl to tai buvo atšaukta? Kodėl visiškai nėra jokios informacijos apie tai?
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąPrieš kurį laiką buvo paskelbta keletas konkursų naujiems autobusams:
5 vnt. elektrinių midibusų iki 9 metrų, terminas 2019.01.21
10 vnt. midibusų (10 metrų ilgio), terminas 2018.11.30
50 vnt. dvigubų dujinių autobusų, terminas 2019.02.01
Klausimas, ar buvo išrinktas koks nors laimėtojas, ar vis dėl to tai buvo atšaukta? Kodėl visiškai nėra jokios informacijos apie tai?
O naujieji Soliariai midibusai lediniai:
Paskutinis taisė Ciurlionis; 2019.02.17, 23:48.Aviate, navigate, communicate
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Nesvarbu, kas ir kada, vis vien bus Soliariai nesakau, kad jie blogi - bet gali pasirodyti, kad konkursai organizuojami pagal Soliario katalogus.
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąAr tik nebus dar vienas skandalas pas Solarį, kad Vilniui pristatė 25 brokuotus troleibusus? Čia taip nemylimas Vilnius, jog viskas daroma kreivom rankom ir paskubomis?
Comment
-
Garbanius, kad dalis troleibusų atvyko brokuoti yra faktas ir nėra jokia sąmokslo teorija.
Na o šiaip Solaris pats sau persišauna kojas, nes maža to, kad keturis mėnėsius vėlavo su pristatymu, tai dar ir pateikti brokuoti troleibusai.
Ciurlionis Solario midibusai yra 10,5 metrų ilgio, mūsiškiai turės būti iki 10, tai vargu ar midibusai bus Solariai. O štai elektriniai midikai jau ko gero bus.
Comment
-
O ko čia pergyvent? Prie ko čia skandalas? Yra sutartys, delspinigiai, už viską juk moka Solaris.. Dėl broko kaip ir minėjau, nėra tokios šiuolaikinės technikos nepriklausomai ar tai lenkiška ar šveicariška, kad neišlystu koks nesklandumas, brokas. Aišku, gerai, kad jis būtų kuo mažesnis ir ištaisymas vyktų sklandžiai ir t.t. Bet mes negyvenam idealiam pasaulyje
Comment
-
Iš ties nematau jokios bėdos. Manau net tai yra įprasta išgaudyti bėdas gavus techniką. Va Man autobusai dujiniai, visu salonai dujom smirdejo pora savaičių, net galva pamenu skaudejo po pirmos keliones.. Net naują automobilį perkant tenka i serviza priduot, real story... O šiaip nemanau, kad Solaris labai veržiasi dalyvaut, nes nespėja, o ir patys sakė, kad Vilniaus užsakymas rekordinis ir per labai trumpa laika - geriau smulkesni uzsakymai, o dar su tokiu dizainu tikrai paklausus
Comment
Comment