Parašė Mettal
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė lietus Rodyti pranešimągrustnyj tai gi yra traukiniai į Vilnių ir 04-34, ir 05-33, 05-40, 05-52, 05-58, visom dienom iš Naujosios Vilnios važiuoja, kokios problemos? Tuo labiau nuo stoties iki Mindaugo gatvės 15 min. pėsčiom.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąNesam tokie turtingi, kad traukiniais važinėtis. Pats mano vietoje jais nevažinėtum. Plius dar iki traukinio reikia ateiti. O ką daryti žiemą? Ačiū, eik pats.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąNesam tokie turtingi, kad traukiniais važinėtis. Pats mano vietoje jais nevažinėtum. Plius dar iki traukinio reikia ateiti. O ką daryti žiemą? Ačiū, eik pats.
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąPalaipsniui panaikinti visas lengvatas, dalį gatvių (pvz Pylimo ir Jogailos) skirti tik VT, efektyviau išnaudoti reklamos galimybes VT priemonių išorėje, viduje (vaizdinė + garsinė), ant bilietų, e-svetainėse.
Comment
-
Pripažįstu, dėl kainos buvau neteisus. Bet dėl atstumo likau teisus. Be to ne tiek atstumas kelia problemų, kiek pavojus likti be daiktų, be telefono, be pinigų, be dantų kol ateisi iki traukinio. Taip, negyvenantys Naujojoje Vilnioje ir nesusipažįnę su jos virtuve gali drąsiai duoti patarimus - važiuok traukiniu, eik iki traukinio, turite tiek daug autobusų maršrutų, turite mikruškę, nesiskųsk ir taip toliau. Tačiau ne taip lengva viską padaryti kaip siūlote
Tuoj pasirodys patarimų, kad ne VVT kaltas, kad gyvenu tokiam mikrorajone, ne VVT kaltas dėl liūdnai pagarsėjusios Naujosios Vilnios. Taip, tikrai ne VVT kaltas šiuo klausimu. Kalta policija, kuri (dar visai neseniai) turėjo net vieną žmogų komisariate, kuris dirbo naktį, sedėjo prie telefono ir kai gaudavo pranešimą, skambindavo į kitus komisariatus, kad atsiustų ekipažą, nes naktį Naujojoje Vilnioje nebuvo nei vienos policijos mašinos. Tikiuosi dabar situacija pasikeitė.
Bet čia net ne VVT, ne policijos, o valdžios nemokėjimas spręsti problemų. O kai valdžia nieko negali padaryti, tada ir VVT, ir policija taip pat negali (nenori) nieko padaryti.
P.S. Bet aš čia tikrai nesiskundžiu Tiesiog išsakau savo nuomonę ir numečiau argumentą, kodėl važiavimas traukiniu man atkrenta
Comment
-
Realiai "pavojingos tarsi Afganistanas" Naujosios Vilnios portretas yra ne realus, o išpūstas. Tiesiog tokie jau žmonės, kad jiems reikia išgalvoti kokią nors baimę, pagąsdinti kitus. Todėl ir buvo sugalvota, kad yra Vilniuje "tokia Vileika", kuri esą yra ne rajonas, o tarsi karo laukas, kuriame nuolatos vyksta žudynės, padeginėjimai, todėl ten geriau nekišti nosies be reikalo. Ogi iš tiesų neretai tenka būti Naujojoje Vilnioje ir galiu pasakyti, kad bent jau dieną ten nė kiek nepavojingiau, negu likusiame Vilniuje. Taip, tamsiu paros metu situacija prastesnė, bet, iš kitos pusės, o kuriame išvis rajone naktį vaikščioti saugu?
Beje, grustnyj, o jeigu gyventum, pavyzdžiui, ne Naujojoje Vilnioje, o kur nors Žirmūnuose arba Pašilaičiuose, tai ramiai sau vaikščiotum panašų atstumą iki traukinio (jeigu jis būtų), ar vistiek keltum problemą, kurią keli dabar?Paskutinis taisė Vilnietizz; 2012.09.11, 15:13.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąRealiai "pavojingos tarsi Afganistanas" Naujosios Vilnios portretas yra ne realus, o išpūstas. Tiesiog tokie jau žmonės, kad jiems reikia išgalvoti kokią nors baimę, pagąsdinti kitus. Todėl ir buvo sugalvota, kad yra Vilniuje "tokia Vileika", kuri esą yra ne rajonas, o tarsi karo laukas, kuriame nuolatos vyksta žudynės, padeginėjimai, todėl ten geriau nekišti nosies be reikalo. Ogi iš tiesų neretai tenka būti Naujojoje Vilnioje ir galiu pasakyti, kad bent jau dieną ten nė kiek nepavojingiau, negu likusiame Vilniuje. Taip, tamsiu paros metu situacija prastesnė, bet, iš kitos pusės, o kuriame išvis rajone naktį vaikščioti saugu?
Beje, grustnyj, o jeigu gyventum, pavyzdžiui, ne Naujojoje Vilnioje, o kur nors Žirmūnuose arba Pašilaičiuose, tai ramiai sau vaikščiotum panašų atstumą iki traukinio (jeigu jis būtų), ar vistiek keltum problemą, kurią keli dabar?
...tamsiu paros metu situacija prastesnė, bet, iš kitos pusės, o kuriame išvis rajone naktį vaikščioti saugu? - prajuokinai. Tai tamsus paros metas skaitosi tik naktis? Aš šiaip tai kalbėjau apie 5-6 valandą ryto, o ne apie naktį (na, kiekvienas interpretuoja savaip).
ar vistiek keltum problemą, kurią keli dabar? - keliu problemas? Vaikine, nešnekėk vėjų. Pasakiau, kad būtų neprošal sekmadienį pirmąjį reisą padaryti anksčiau, tai diskusija išsirituliavo iki to, kad aš "teigiu", jog gyvenu Afganistane?
Ok, tavo galva tegul galvoja savaip, mano galva galvos kitaip.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąTaip ir maniau, kad atsiras individai, kurie vis tiek plėpės niekus Pavojinga tarsi Afganistanas? Čia jau tavo žodžiai, tikrai ne mano Vėliau dar labai daug sugalvojai eilučių, tačiau čia jau kaip tik tavo išmislas, o ne mano. Padeginėjami namai? Vau, tavo fantazija beribė. Aš kažkur minėjau, kad dienos metu čia pavojinga? Vėlgi, nereikia perfrazuoti tai, ko nėra. Neretai tenka būti Naujojoje Vilnioje - ir kas? Tu gi būni dienos metu, o kur aš sakiau, kad dienos metu čia labai baisu, kad čia net Afganistanas? Fantazuotojau tu, fantazuotojau.
...tamsiu paros metu situacija prastesnė, bet, iš kitos pusės, o kuriame išvis rajone naktį vaikščioti saugu? - prajuokinai. Tai tamsus paros metas skaitosi tik naktis? Aš šiaip tai kalbėjau apie 5-6 valandą ryto, o ne apie naktį (na, kiekvienas interpretuoja savaip).
ar vistiek keltum problemą, kurią keli dabar? - keliu problemas? Vaikine, nešnekėk vėjų. Pasakiau, kad būtų neprošal sekmadienį pirmąjį reisą padaryti anksčiau, tai diskusija išsirituliavo iki to, kad aš "teigiu", jog gyvenu Afganistane?
Ok, tavo galva tegul galvoja savaip, mano galva galvos kitaip.
Dėl nemažo atstumo iki N. Vilnios stoties aš ir neprieštaravau. Čia tu teisus
O ankstyvo pirmojo reiso nėra tikrai ne dėl to, kad tai esą "negeras rajonas". Ir iš daugelio kitų rajonų nėra ankstesnio nei 6:20 val. reiso. (čia ne kontrargumentas, čia tiesiog mano pastebėjimas).
Siūlau tuo šią temą apie kriminalą ir baigti. PeacePaskutinis taisė Vilnietizz; 2012.09.11, 15:56.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąJei jau siūlai panaikinti lengvatas moksleiviams, tai gyvenantiems kiek tolėliau (pvz: Salininkai, Naujoji Vilnia, Lentvaris) teks po miestą su dviračiais važinėt Dviratį į traukinį ir pirmyn iki Vilniaus gel.stoties. Aišku, jei nesinori salininkiečiams važiuot pro čigonų taborą Kirtimuose, galimas variantas 3km minti iki Juodšilių. Bet kad keleivinis traukinys važinėja 3 kart per dieną. Arba varantas nr. 2 minti iki Oro uosto, ten gi traukinys kas 50min važinėjaI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąBet o kaip reikėjo reaguoti į šį tavo pranešimą apie "Naujosios Vilnios virtuvę"? http://www.miestai.net/forumas/showp...&postcount=746
O ankstyvo pirmojo reiso nėra tikrai ne dėl to, kad tai esą "negeras rajonas".
Dabar pasėdėjau prie tvarkarščių ir priėjau prie išvados:
Antakalnis turi T2, kurio pirmas reisas iš Saulėtekio 6:04. T4 pirmas reisas iš Antakalnio 6:05. T11 važiuoja 6:14. A50 važiuoja 6:09.
Fabijoniškės turi A53, kuris važiuoja 6:16 (panašiai ir NV A18 važiuoja 6:20, tačiau A53 važiuoja į Centrą, kur galima persėsti, o A18 reikia važiuoti 40 minučių iki Antakalnio, pripažinkim, tai ne miesto centras). A40 važiuoja 6:12. A10 važiuoja net 5:53.
Justiniškės turi A43 6:01. A73 6:13. Nereikia pamiršti A45, kuris pravažiuoja Justiniškes ir stotelėje Justiniškės būna 6:15. T7 ir T18 Justiniškėse būna 6:14.
Karoliniškės turi T9 6:16 (nedidelis skirtumas, bet visgi 10-15 min).
Pašilaičiai turi T7 6:09; T18 6:11; T11 6:12; T19 6:13; A45 6:08.
Stotis turi T2 6:09; T7 6:10; A1 6:10; A12 6:15; A26 5:57; A34 5:59; A43 6:13; A53 5:56.
Šeškinė turi A2 6:01.
Santariškės turi A26 6:12.
Baltupiai turi A49 6:10.
Visoriai turi A34 6:16, bet nuo NV skiriasi 10 min.
Žvėrynas turi A11 5:57.
Į Rokantiškes A37 važiuoja 5:54.
Markučiai turi A10 5:57.
Grigiškės, Lazdynai, Naujamiestis, Naujininkai, Žemieji Paneriai, Pilaitė, Bajorai atsiduria panašioje situacijoje kaip ir Naujoji Vilnia. Nekalbu apie dar atokiau esančius mikrorajonus.
Peace.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąIš dalies galima sakyti daugiau nei pusė Vilniaus turi anktyvus pirmuosius reisus. O kodėl tokie mikrorajonai kaip Lazdynai, Naujininkai, Pilaitė neturi - klausimas VVT.
Beje, pro Lazdynus važiuoja T16 ir T11.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąKaip tai Naujininkai neturi ankstyvo VT? A2 iš oro uosto išvažiuoja pro Naujininkus į Šeškinę 5:21, savaitgaliais 6:14. T17 iš Naujininkų dd 5:37, šs 5:48 ir 6:17. T10 iš Naujininkų dd 5:25, šs 5:36 ir 6:28.
Beje, pro Lazdynus važiuoja T16 ir T11.
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąNuo Salininkų Maximos iki Stoties Maximos atstumas Eišiškių plentu yra apie 10km. Dviračiu tokį atstumą moksleivis arba studentas įveiks per 40-45 minutes. Autobusas nuvažiuoja per 28 minutes, per piko kamščius kelionė užtrunka iki 35 minučių. Žaisti su traukiniais neapsimoka, nes valandinis autobuso bilietas kainuos 3,5Lt (nuveš truputį greičiau, persėdimas nemokamas, todėl bus galima nuvykti iki miesto centro), o kelionė vien oro uosto traukiniu kainuos 2,5Lt, po to reikės tęsti kelionę arba vėl dviračiu, arba VT.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTurint lojalumo kortelę už bilietą mokama 20% pigiau Taigi, su nuolaida (2.50*0.2) mokėsiu 2lt į vieną pusęI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Įdomus palyginimas (įkėliau ir "Viešojo transporto" temoj):
http://www.15min.lt/naujiena/miestas...snis-41-248133
Comment
-
Comment
Comment