Parašė grustnyj
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąIr tada ne.Nes tau 80%, o jai(nebent tavo močiutei virš 80 metų,tačiau taip bus ir dabar)-50%.Lygiai ir dabar tai pat bus.Ir buvo taip seniau.
Parašė Wycka Rodyti pranešimąKaip tik Mindaugo gatvės reikėtų neliesti, o Algirdo gatvę padaryti vienpusę, su priešinga judėjimo kryptimi negu Mindaugo gatvėje.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąJai virš 80 metų, todėl galima buvo taip "nesažiningai" sužaisti. Visada praeidavo tai, nes močiutei pirkti mėnesinio bilieto neapsimoka. O dabar negalima, nes kontrolierius savo prietaise matys kokiu bilietu papildyta Vilniečio kortelė. Mano atveju bus M/S, močiutės atveju atrodo būtų P.
Va, galima ir taip, sutinku su šia idėja.
2.Ir aš sutinku.
Comment
-
Mindaugo gatvė ne dėl statumo pavojinga, o dėl staigių posūkių kylant. O Algirdo gatvės problema, ta kad ji nesiekia Taurakalnio gatvės, todėk negali visiškai kompensuoti Mindaugo gatvės.
O realybėje, jeigu jau Pilies gatvės nesugebėjo visiškai uždaryti nuo eismo tai apie Pylimo galima ir nesvajoti.Paskutinis taisė lietus; 2012.08.29, 19:05.
Comment
-
Parašė lietus Rodyti pranešimąMindaugo gatvė ne dėl statumo pavojinga, o dėl staigių posūkių kylant. O Algirdo gatvės problema, ta kad ji nesiekia Taurakalnio gatvės, todėk negali visiškai kompensuoti Mindaugo gatvės.
Comment
-
DĖL SOSTINĖS DIENŲ ŠVENTĖS KEISIS 88 IR 89 AUTOBUSŲ MARŠRUTŲ TRASOS
http://www.vilniustransport.lt/lt/news/view/?id=487
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKodėl 45 autobusas nuo Vaikų kaimo iki Licėjaus nuvažiuoja per 4 min (16:21-16:25), o 7 autobusas per 9 min (16:17-16:26)? 45 šioje atkarpoje net aplenkia 7-ą?
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąJai virš 80 metų, todėl galima buvo taip "nesažiningai" sužaisti. Visada praeidavo tai, nes močiutei pirkti mėnesinio bilieto neapsimoka. O dabar negalima, nes kontrolierius savo prietaise matys kokiu bilietu papildyta Vilniečio kortelė. Mano atveju bus M/S, močiutės atveju atrodo būtų P. Net kiosko darbuotoja perspėjo.
Jie įdomiai interpretuoja. Šiaip jau jiems reikėtų rūpintis, kad už konkrečią kelionę būtų apmokėta, o jie nori apmokestinti kiekvieną žmogų atskirai. Jeigu bilietas nupirktas, tai koks skirtumas ar aš tądien važiuoju, ar močiutė, vis tiek tik vienas kažkuris iš mūsų važiuos, o kitas eis pėsčias...Paskutinis taisė rufas...tr; 2012.08.29, 23:41.
Comment
-
Man tai netgi kyla abejonių ar yra teisėta neleisti važiuoti su lengvatiniu bilietu tokioje situacijoje. Visuose miesto tarybos sprendimuose ir lengvatų įstatyme yra nurodyti lengvatiniai bilietai ir asmenys turintys teise jais naudotis. Niekur nefiguruoja jokie "studento" ar "pensininko" bilietai. Tiesiog yra terminuotas bilietas su 80 proc. nuolaida ir viskas, be jokių papildomų priskyrimų. Taigi tokiu bilietu turi galėti naudotis visi, kam įstatymas suteikia tokią teisę.
Čia būtu įdomu išgirsti teisininko komentarą
Comment
-
Visi terminuoti bilietai yra VARDINIAI. Ant popierinių gi irgi reikėjo užsirašyti vardą ir pavardę, o jei pagaus su neužsirašytu, tai buvo laikoma kaip važiavimas su negaliojančiu. Ne kartą esu matęs, kaip kontrolieriai priekaištavo keleiviams, kad nėra užrašyto vardo ir pavardės, bet nebaudė.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTodėl, kad toks grafikas.
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąDabar ne vardiniai. Nes kur užrašyti?
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKodėl 45 autobusas nuo Vaikų kaimo iki Licėjaus nuvažiuoja per 4 min (16:21-16:25), o 7 autobusas per 9 min (16:17-16:26)? 45 šioje atkarpoje net aplenkia 7-ą?
Analogiška situacija su 55/55A: ten laiko nuo J. Baltrušaičio st. iki Ateities st. visada duodama daugiau, nei kitiems maršrutams.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąO perkant kortelę, man atrodo, kad reikia parodyti asmens dokumentą. Duomenys įvedami į sistemą.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąVisi terminuoti bilietai yra VARDINIAI. Ant popierinių gi irgi reikėjo užsirašyti vardą ir pavardę, o jei pagaus su neužsirašytu, tai buvo laikoma kaip važiavimas su negaliojančiu. Ne kartą esu matęs, kaip kontrolieriai priekaištavo keleiviams, kad nėra užrašyto vardo ir pavardės, bet nebaudė.
Comment
-
Varšuvos pavyzdys - vardiniai terminuoti yra palyginti nebrangūs ir jų yra daug rūšių, o yra ir nevardiniai, t.y. galima perduoti kitiems, tačiau jų kaina didesnė. Vardinis 30 dienų 1 ir 2 zonų (miesto-priemiesčio) bilietas kainuoja 156 zlotus, o nevardinis - 180. Nevardinio bilieto tik 1 miesto zonai nėra.
Comment
Comment