Ryga gi nurašinėja troleibusus. Ir Talinas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Marius555 Rodyti pranešimąO kokius?
Talinas viska. Ten troleibusu greitai neliks (Nu solarius nenurasinėja, bet parduos kažkada)Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Vilnius:
"Saugus ir ekologiskas transportas"
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...dnai-59-573175
O vat sita foto tikrai irodo koks yra saugus troliebusas pas mus Vilniuje
Paskutinis taisė Tanana; 2016.01.27, 19:31.
Comment
-
Parašė Tanana Rodyti pranešimąVilnius:
"Saugus ir ekologiskas transportas"
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...dnai-59-573175
O vat sita foto tikrai irodo koks yra saugus troliebusas pas mus Vilniuje
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąKokie žmonės - tokia ir transporto kokybė Vilniuje.
Butu ir saugumas ir kokybe gera...
Comment
-
Parašė Tanana Rodyti pranešimąTai dabar nori pasakyt jog zmones kalti jog po Vilniu vazineja "Utiugai" seini?
Comment
-
Parašė Tanana Rodyti pranešimąButu gera valdzia sienai situ Skodu nebutu o butu daugiau Salerku su kamerom t.t
Butu ir saugumas ir kokybe gera...Lietuva visiems.
Comment
-
Ir tiesa, kalbant apie dabartines transporto priemones, kadangi daug tenka girdėti apie tai, kokios senos transporto priemonės važinėja Vilniaus gatvėse. Visų pirma, dyzeliukus nėra čia ko plėtoti miesto gatvėse. Kas iš to, kad sena Škoda pakeičiama senu Mersu? Tai vienas teršia aplinka, kitas ne. Bet matyt 12 klasių baigęs pacanas nelabai supras, kame čia replės su ta ekologija. Kitas dalykas, prieš atnaujinant transporto priemones, savivaldybei reikia išbristi iš skolų, VVT susitvarkyti savo skolas, visiems už viską atsiskaityti. Tu problemų ir taip yra daugybė ir ne iš gero gyvenimo miesto gatvėse važinėja senos transporto priemonės. Sutvarkius šias bėdas, būtų galima jau galvoti ir apie plėtrą. Tiesa, čia būtų galima bandyti rasti privačių investuotojų, bet vargiai čia kas prisidėtų, nes nauda investuotojams nuo to nedidelė būtų.
Comment
-
Na taip. Neaišku kaip bus su savivaldybės skelbiamu konkursu privačiam vežėjui - rašo, jog turi paskelbti iki sekmadienio.Paskutinis taisė Mettal; 2016.01.27, 22:11.
Comment
-
Parašė hydrex Rodyti pranešimąŠiaip tiesą sakant VVT kolkas nejuda į priekį, o geriausiu atveju stovi sąstingyje, nes jie senus mersus keičia senais "naujais" mersais. Sukasi karuselė pas juos.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Taip, autobusuose tikrai "komfortas didelis". Net juokinga klausytis. Kiek aš važinėju autobusais, tai komfortu kažkaip pasigirti negaliu. Ypač, kai atvažiuoja koks mersiukas, arba senos Karosos. Jau tos Volvos ir tai atgyvenusios yra. Sako komfortas. Automobilis yra komfortiškas, bet ne VVT. Jis ir nebus komfortiškas. O troleibusai yra ekologijos dalis. Tai yra ekologiškas transportas, tačiau toks kaip tu, galvos, kad dyzelis yra ekologiškesnis nei elektra. Faktas, kad senas škodas reikia pakeisti, bet faktas ir tas, kad autobusai mieste irgi blogos būklės, taip, kad kalbi neargumentuotai ir remiesi tik viena dalim.Paskutinis taisė Mettal; 2016.01.27, 22:11.
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąNa, bet buvo nupirkta naujesnių MAN ir Neoplan. Žinoma kai iš "Meteoritturo" nuomuojasi tuos MB tai tikrai nesamonė...
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąNa, bet buvo nupirkta naujesnių MAN ir Neoplan. Žinoma kai iš "Meteoritturo" nuomuojasi tuos MB tai tikrai nesamonė...
Comment
-
Parašė hydrex Rodyti pranešimąAišku, tai geriau nei Karosos, bet esmės tai nekeičia. Tai vistiek tos pačios senos transporto priemonės, kurioms jau yra 15 ar daugiau metų. Galbūt techninė dalis dar būtų geresnė, nei mechanikai geriau dirbtų, nes kažkodėl Rygoje, Varšuvoje, Berlyne - viešasis transportas yra kruopščiai prižiūrimas ir yra prestižo dalis miesto, tuo tarpu pas mus, tai tik žmogų nuvežt ir viskas. Net autobusų ir tai negali nudažyti vienoda spalva.
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąO savivaldybė kiek pinigų VVT yra skolinga...
Comment
Comment