Parašė Garbanius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKalba apskritai apie reklamas, o ne jų turinį.
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimąBeje - niekas nepaminėjo - 116 maršrutas, nuo antradienio pratęsiamas iki Ungurių gatvės, savo pirmąjį ir paskutinįjį reisus atliks tik nuo/iki Lazdynų. Galbūt čia dėl to, kad Ridvijos parkas netoli ? - t. y. čia bus a la reisai iš parko į Žvėryną ?Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimąGalbūt čia dėl to, kad Ridvijos parkas netoli ? - t. y. čia bus a la reisai iš parko į Žvėryną ?
Comment
-
Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimąKaip nepaminėjo? O kas čia yra http://www.miestai.net/forumas/showp...postcount=4800 ? 15-a pranešimų žemiau (pas mane viršuje rodo tik naujausius pranešimus).
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNe tas kad netoli, tiesiog nebus daromi tušti reisai su lankstu per Ungurių g.
Comment
-
Nuo balandžio 13 d. pirmadieniais ir ketvirtadieniais pradeda važiuoti naujas Vilniaus rajono maršrutas - 101A. Trasa: Spaudos rūmai - Čekoniškės - Rastinėnai - Čekoniškės - Sudervė; atgal - ta pačia trasa. Iš Spaudos rūmų 8:20 val., iš Sudervės - 11:00 val. Panašu, kad eilinis turgaus maršrutas. Be to, 160M maršrutas Nemenčinė - Sapiegiškės - Sužionys - Rakšonys pratęsiamas iki Bildūnų kaimo, pro kurį dar prieš porą metų važiuodavo kur kas ilgesne ir painia trasa Antakalnis - Sapiegiškės - Sužionys - Stankai (užsukimas) - Bildūnai - Rakšonys - Levonys.
Comment
-
Jau rytoj, balandžio 10d. išvažiuos dar 4 nauji MAN'ai.
>>> http://ebus.lt/autobusu-pasaulio-nau...n-autobus.html
+ Vilnietį suerzino nemaloni kelionė troleibusu
>>> http://www.delfi.lt/pilietis/naujien....d?id=67642976Paskutinis taisė Mantas95; 2015.04.09, 14:37.
Comment
-
Kad nekiltų klausimų kur dirbs naujieji Man'ai
Kokiais maršrutais važiuoja naujai įsigytieji MAN?
Du MAN autobusai šiandien veža keleivius 1 G, vienas - 5 G maršrutu.
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąKodėl autobusai neperdažomi?
Galbūt neapsispendžiama kokiomis spalvomis perdažyti autobusus.
Geltonai -žalias nudažymas jau nusibodęs ir kiek aš suprantu, tokio nudažymo jau atsisakyta, o naujo nudažymo variantas dar nesukurtas.
Mano nuomone, bet kokiu atveju autobusų nudažymo dizainą, nesvarbu kaip jis nenusisekęs bebūtų, būtina atnaujinti ne rečiau kaip kartą per 10 metų.
Comment
-
Parašė amber13 Rodyti pranešimą------------------------------
Galbūt neapsispendžiama kokiomis spalvomis perdažyti autobusus.
Geltonai -žalias nudažymas jau nusibodęs ir kiek aš suprantu, tokio nudažymo jau atsisakyta, o naujo nudažymo variantas dar nesukurtas.
Mano nuomone, bet kokiu atveju autobusų nudažymo dizainą, nesvarbu kaip jis nenusisekęs bebūtų, būtina atnaujinti ne rečiau kaip kartą per 10 metų.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė amber13 Rodyti pranešimą------------------------------
<...>
<...>
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimąNaujo dažymo variantas dar nesukurtas ? Tokios nesąmonės nesu skaitęs. Naujas dažymas yra pilkos spalvos - visi naujieji Manai, Volvo, Soliariai, Castrosua yra tokie. Taip pat tokios spalvos bus ir privačių vežėjų autobusai.
Aš turėjau omenyje, kad nėra sukurtas naujas SENŲ autobusų dažymo variantas vietoj geltonai-mėlyno nudažymo.
Pilkai iki šiol buvo dažomi tik NAUJI autobusai, tačiau pilkai bent kolkas nedažomi seni autobusai.
Comment
-
/\ Pilkas dažymas yra tiesiog Vilniaus miesto autobusų dažymo schema. Tai nėra naujų ar ne naujų autobusų dažymo schema. Priežastis, kodėl dažomi tik nauji, yra ta, kad užsakant naujus galima pasirinkti spalvą ir tai nereikalauja papildomų investicijų. Priešingai, negu senų autobusų perdažymas.
Nors ir norėčiau, kad visi autobusai būtų vienodai dažyti, tačiau senų autobusų perdažymas yra visiškai beprasmis dalykas, ypač, kai siekiama, kad greitu metu jie būtų pakeisti naujais. Tai tiesiog būtų pinigų išmetimas, perdažyti autobusus naujai keliems metams...
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimąNaujo dažymo variantas dar nesukurtas ? Tokios nesąmonės nesu skaitęs. Naujas dažymas yra pilkos spalvos - visi naujieji Manai, Volvo, Soliariai, Castrosua yra tokie. Taip pat tokios spalvos bus ir privačių vežėjų autobusai.
Comment
Comment