Parašė Al1
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Užsienio vežėjų autobusų Lietuvoje fotogalerija
Collapse
X
-
Svarbu. Jie turi pinigų ir gali pirkti geresnę techniką. Rusija neperka senienų iš viso, Baltarusija vykdo savo autobusų pirkimo politiką. Ukraina taip pat, tik pas juos problemos su dideliais autobusais. Nauji Bogdanai brangūs, todėl kai kur perkama vakarietiški naudoti autobusai, nors jie irgi nepigūs, nes yra dideli muitai. Armėnija, Gruzija - ubagynas. Vidurinėje Azijoje Kazachstanas geriausia laikosi ir iš Lietuvos daug naudotų automobilių perka.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąJei nėra su kuo vežti, turimi byra, tai gal ir perka. Atsisakys sienienų net ir tame pačiame Visagine. Nors IAE ir kitų įmonių darbuotojų vežiojimui tokie miesto tipo autobusai su mažai sėdimų vietų yra blogas pasirinkimas.
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimą2018 01 29, keturi autobusai "Mercedes Benz Citaro" laive, iš Kylio pakeliui į Klaipėdos uostą. Priekis ir galas raudoni, šonai balti, jokių "firminių" užrašų nėra, tik įspėjimai ant durų vokiškai.
Jei žinoma kuriam miestui, patalpinkite į atitinkamą fotogaleriją. Pagal dažymo schemą tiktų Kauno rajonui.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 1 patinka
Comment
-
King Long XMQ6129Y iš Pskovo, Vilniuje.
King Long XMQ6129Y #О 746 КТ 60, Vilnius by Rytis Z., on Flickr
King Long XMQ6129Y #О 746 КТ 60, Vilnius by Rytis Z., on FlickrMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimą"Göppel" (MAN NM223) midibusas, priklausęs Vokietijos "SüdbadenBus" GmbH, vasario 26d. laive, pakeliui į Klaipėdos uostą. Galbūt nupirktas"rajoninio" autobusų parko.
http://www.part.lt\/img\/06eb7f3a2d8...63d30c0442.jpg
Nupirktas Mažeikių AP, numeris KDH864.
Comment
-
Parašė Briedis Rodyti pranešimąVIN žinomi?
Pasitelkus atmintį, pirmąjį pavyko surasti: http://fotobus.msk.ru/vehicle/1134348/
Parašė Briedis Rodyti pranešimąPaskutinis taisė Raivo; 2018.03.19, 00:02.
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimą
Deja ne, buvau padaręs fotografijų, bet jose neįžiūrimi VIN.
Pasitelkus atmintį, pirmąjį pavyko surasti: http://fotobus.msk.ru/vehicle/1134348/
.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Briedis Rodyti pranešimąKur pasidėjo kol kas neaišku, bet preliminarūs duomenys žinomi
Antrasis ex RD-SE 626, VIN WEB62804313106208
Trečiasis 99%, kad ex RD-SE 484.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąAntrasis taipogi jau įregistruotas, KHL029 TA eita Šilutėje, tad gal vietinis parkas nusipirko. Tik, kad registruotas kaip mėlynas, o nuotraukose yra baltas ir raudonas :/
Comment
-
Parašė Briedis Rodyti pranešimąKur pasidėjo kol kas neaišku, bet preliminarūs duomenys žinomi
Antrasis ex RD-SE 626, VIN WEB62804313106208
Trečiasis 99%, kad ex RD-SE 484.Parašė rytis001 Rodyti pranešimąAntrasis taipogi jau įregistruotas, KHL029 TA eita Šilutėje, tad gal vietinis parkas nusipirko. Tik, kad registruotas kaip mėlynas, o nuotraukose yra baltas ir raudonas :/
Matyt, Šilutėje yra kažkoks stambus autobusų perpardavinėtojas
O tai, kad spalvos skiriasi, gali reikšti, kad:
a) neteisingai atpažintas (nelabai nesuprantu, pagal ką? )
b) mano spėjimas – perdažytas mėlynai Klaipėdos maršrutams.
UPD: tik dabar pamačiau, kad, kol rašiau savo pranešimą ir rinkau informaciją, Briedis jau viską sudėliojo į vietas
Tačiau ir vėl nelabai suprantu,kokie "duomenys rodo, jog tai KlAP'o autobusai"?
Pagal spalvą – sutikčiau, kad tai tikriausiai Klaipėdai. O daugiau – tik pagal tai, kad "numerių skaičiai gražiai sutampa su būsimaisiais garažiniais" (potencialiais)?Paskutinis taisė aRa; 2018.04.14, 09:42.
Comment
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąO tai, kad spalvos skiriasi, gali reikšti, kad:
a) neteisingai atpažintas (nelabai nesuprantu, pagal ką? )
b) mano spėjimas – perdažytas mėlynai Klaipėdos maršrutams.
Parašė aRa Rodyti pranešimąUPD: tik dabar pamačiau, kad, kol rašiau savo pranešimą ir rinkau informaciją, Briedis jau viską sudėliojo į vietas
Tačiau ir vėl nelabai suprantu,kokie "duomenys rodo, jog tai KlAP'o autobusai"?
Pagal spalvą – sutikčiau, kad tai tikriausiai Klaipėdai. O daugiau – tik pagal tai, kad "numerių skaičiai gražiai sutampa su būsimaisiais garažiniais" (potencialiais)?
Comment
Comment